Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 11. 23:39
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.12.11. 23:35)
Elismerném, ha így lenne. De nincs így, ezért engem sajnos nem tudsz meggyőzni. 
Szerinte meg így van. Érdekes paradoxon nemde?
Egyszerűen tiszteletben kéne tartani mások véleményét. Attól hogy te nem szereted, csomó más ember szereti és a szavazatok is ezt bizonyítják. És ennek van valami oka csak te nem érted. Ez nem baj, van ilyen
Béke emberek, béke
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 11. 23:39
|
|
T!miúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.26. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 40084 offline
|
Én sokáig magamhoz sem tértem a döntés után... Ekkora igazságtalanságot! Nekem a kezdetektől Veca a kedvencem, mert számomra ő jelenti a tehetséget, és az énektudást. Kevés hozzá hasonló előadó rendelkezik ilyen letisztult hanggal. És ahogyan adásról-adásra megnyílt... Ahogyan közvetítette az érzelmeit... Neki kellett volna nyernie! Nemhogy a döntő előtt kiesnie! Akármekkora dilis Norbi tábora, számomra nem több egy bohócnál! Még hörögni sem bír rendesen! Mit keres még a műsorban??? Vastag Csaba is csak a két szép szemének köszönheti, hogy ő jutott tovább... Ma nem csak Veca, de számomra is véget ért az X-faktor! A jövő heti adást már nem fogom nézni.
katiegirl15
2010. december 11. 23:41
nem tartom igazságosnak ezt a párbajt nem nekik kellet volna ott állniuk! persze itt már meg van mindenkinek a sorsa és biztos vagyok benne hogy Geszti Péter írni fog Vecának majd dalokat mert nem fogja őt veszni hagyni!
2010. december 11. 23:52
|
|
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline
|
Szerintem a két párbajozó közül egyiknek sem kellett volna kiesnie... ezzel szerintem el is mondtam kinek kellett volna... mert ezekkel a párbaj dalokkal szemben, esélye nem lett volna... aki meg azt mondja h Csaba csak a külsejének köszönheti hogy maradt, az nem tudom melyik párbaj dalt hallgatta.. nem akarok vitatkozni, mert Vecát is szeretem
és egyértelmű h kinek nincs a legjobb 3-ban a helye.
katiegirl15
2010. december 11. 23:54
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Hihetetlen. Még mindig nem tudom felfogni. Nálam a legjobb 4 közé Csabi-Veca-Nikolas-Kati került volna. És ilyen sorrendben. Szóval Csabinak kellene nyerni, de Vecával kellett volna a döntőben állnia. Ehelyett Veca kiesett, Kati sincs már bent, de persze Norbi még mindig itt van. Sőt, nem is párbajozott még.
2010. december 11. 23:57
|
|
SaS91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 821 Csatolások: 828 Azonosító: 36371 offline
|
Bohózat!Innentől kezdve az egész műsor szánalmassá és érdektelenné vált számomra.Itt egyértelműen nem a legjobb hanggal rendelkező énekesnek(Vecának)kellett volna távoznia.Ferónak pedig teljes mértékben igaza volt:Norbi végig hörögte mind a két számát a mai adásban.Énekhang tekintetében pedig egyértelműen nincs helye a legjobb háromban.Csaba pedig igencsak hullámzó teljesítményt nyújt.Egyszer nagyon jó máskor pedig rettentően gyenge.A mai keserű méz után pedig nem értem,hogy lehetett pont őt továbbjuttatni noha tény,hogy a párbajdala neki is remekre sikerült.Számomra JANICSÁK VECA a NYERTESE a 2010-es X-FAKTORNAK.
katiegirl15
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
nem igazság
|
|
varazslomestervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 78938 offline
|
vicc....király l. norbi hol van hozzá képest? -.-
2010. december 12. 00:01
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Neki volt a legjobb hangja... Csaba az utóbbi időben egyre rosszabb volt... ma este a párbajon kívül... a másik két dal.. végig hamis volt... az elsőben 1 hangot nem talált el.. a másodikban talán... Veca viszont végig remek volt.. Nikolas mellett Ő volt a legjobb 
és azok a nézők, akik ott voltak az élő adásban... hallhatóan nekik sem tetszett az eredmény... de ha senki nem örül ennek... akkor... kérdezem én... miért nem Veca jutott tovább??? miért Csaba????
Veca
♥
és azok a nézők, akik ott voltak az élő adásban... hallhatóan nekik sem tetszett az eredmény... de ha senki nem örül ennek... akkor... kérdezem én... miért nem Veca jutott tovább??? miért Csaba????
Veca
2010. december 12. 00:13
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Vecának nagyon jó hangja volt,nem neki kellett volna párbajoznia,hanem Norbinak,egyéniségen kívül,más nem nagyon van neki,mert hogy hangja nincs az biztos,innentől,már engem se érdekel annyira az X-faktor,egyre rosszabbá válik,a legjobbak esnek ki mindig,és Norbi még mindig bennmaradt,és még nem is párbajozott,pedig neki van a legkevésbé jó hangja,és bocsánat ha ezzel valakit megbántottam,de csak a véleményemet írtam le.
2010. december 12. 00:18
|
|
xPrettyMilzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 2 Azonosító: 137612 offline
|
Már így is győztes
2010. december 12. 00:22
|
|
Nitaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 129491 offline
|
MIÉRT VECA MENT HAZA?!!
Tisztelem Keresztes Ildikót, de most leásta magát a szememben...Hogy lehet egy ilyen tehetséges lányt kiejteni??
Azért Csabit is sajnáltam, mert hatalmas lelkiismeret furdalása volt neki..De nem neki kellene hogy legyen!
Jah és:remélem Ildikó tisztában van azzal, hogy milyen döntést hozott meg...no comment...
Jah és:remélem Ildikó tisztában van azzal, hogy milyen döntést hozott meg...no comment...
2010. december 12. 00:25
|
|
Nitaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 129491 offline
|
Fogadjunk Nikolassal nyeretik meg a versenyt...-.- Geszti azt mondta, hogy táncolt és örül neki. Emberek, mi volt abban a tánc hogy 3 lépést tesz előre, meg dőlöngél??!!!
2010. december 12. 00:28
|
molnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 132470 offline
|
egyértelmű, hogy kinek kellett volna kiesni(norbi), de sajnos a sok hülye ember - tiszelet a kivételnek - rá nyomják az sms-eket, szóval megint leég magyaro., és majd mikor nem lesz világsztár mindenki nagy szemekkel bámul...
2010. december 12. 00:40
nem szoktam nézni az X-faktort de hallani már hallottam mint a (Tegnapit) is....ha választani kéne a 2 versenyző között akkor talán Csaba a másik nem igazán tetszett ( bocs fanok )
2010. december 12. 00:41
|
|
csepepe93visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 138823 offline
|
vecaa volt a legjobb eddig azt hittem h csak a megasztár ilyen ratyii de közbee nem az xfaktoor is :/ gyönyörűű hang jóó kinézeet végre egy olyan énekees aki külföldön is megállná a helyéét erre kiejtiik grat az össze nagy okooosnak ......:@
2010. december 12. 00:43
egyébként az a (higany mozgású) nagyon pocsék :S
vagyis lehet hogy csak nekem nem tetszett...még egyszer bocs fanok de az a Norbi...szerintem hagyuk nem akarom nagyon leszolni....
vagyis lehet hogy csak nekem nem tetszett...még egyszer bocs fanok de az a Norbi...szerintem hagyuk nem akarom nagyon leszolni....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.