Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 11. 22:49
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Nem fair, hogy Veca kiesett. Egy ilyen tehetség, egy ilyen hang kiesik? Norbi pedig - aki valljuk be -, borzalmas volt, és mégis tovább jutott? Az egyéniséget elismerem, de nehogy már ez legyen mérvadó??!! Komolyan nem értem..
2010. december 11. 22:50
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Liafen imádlak. Tudtam, hogy már az adás alatt készültél arra, hogy megírd ezt a cikket te kis rajongó.
Egyébként nagyon örülök, hogy Csaba bent van, de Vecát is imádtam. Király L. Norbi meg MENJEN MÁR HAZA.
(Gondolom mindenki csodálkozik, hogy most nem írtam kisregényt. Az van, hogy az OFF topikban mindent leírtam.
)
Egyébként nagyon örülök, hogy Csaba bent van, de Vecát is imádtam. Király L. Norbi meg MENJEN MÁR HAZA.
(Gondolom mindenki csodálkozik, hogy most nem írtam kisregényt. Az van, hogy az OFF topikban mindent leírtam.
2010. december 11. 22:50
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Egyetértek Keresztes döntésével. Csaba sokkal jobb mint Veca, de a lány előtt is sok ajtó kinyitódott, nem kell aggódni. A negyedik helyezés pedig nagyon is szép és előkelő hely az Xezerből. Ezt mondom teljesen anti-Vecaként, nagyon nem szimpi a csaj és nem szeretem ahogy énekel (szerintem túlságosan is orrból jönnek neki a hangok amikor erőteljesen énekel) de el kell ismerni, hogy nőként eljutni idáig szép teljesítmény.
2010. december 11. 22:52
Én is megírtam ezt a cikket!De amúgy nagyon jó volt ő volt a 2.kedvencem Csaba pedig az 1.!
2010. december 11. 22:53
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Idézet (bellsiam @ 2010.12.11. 22:50)
Liafen imádlak. Tudtam, hogy már az adás alatt készültél arra, hogy megírd ezt a cikket te kis rajongó.
)
Nem, ezt a cikket nem akartam megírni. Nem akartam felfogni, hogy Veca esett ki.. :"( Szörnyű a magyar ízlés és a magyar színvonal. (Y)
2010. december 11. 22:53
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
ezt is megértük
felkeltettem az egész házat úgy visítoztam örömömben :"D én belátom, hogy Veca tehetséges, de Csaba szerintem sokkal jobb
remélem ő nyeri meg!
1 felhasználónak tetszik:
Emcsi
2010. december 11. 22:54
Nekem elegem van ebből a műsorból. Veca sokkal tehetségesebb mint Csaba. Ildinek az volt az érdeke, hogy Csabi jusson tovább, csak nem mondta ki.
Komolyan mondom, röhej, hogy egyesek hogy képesek a legtehetségesebb versenyzőt kiejteni...
Teljesen lesokkolt, mikor Király L. Norbi nevét hallottam Balázstól, nem Veca, vagy Csba nevét. Mert ha most kiejtik Norbit - amit egyébként már 12 adással is meg kellett volna tenni - akkor most nem búcsúzott volna el egy újabb tehetség.
A Tv2 legalább "kicsit" csalt a szavazatoknál, hogy Szíj Melinda essen ki, mert tudták, hogy nem odavaló. Ezt az RTL-esek nem tudják megtenni, de eleve nem a nézőknek kéne eldönteni, hogy kik jussanak biztosan tovább.
Először a zsűri, majd a párbaj alapján döntsenek a szavazók. De így semmi értelme nincs az egésznek, mert a sok botfülű bent tartja a szar előadókat...
Teljesen lesokkolt, mikor Király L. Norbi nevét hallottam Balázstól, nem Veca, vagy Csba nevét. Mert ha most kiejtik Norbit - amit egyébként már 12 adással is meg kellett volna tenni - akkor most nem búcsúzott volna el egy újabb tehetség.
A Tv2 legalább "kicsit" csalt a szavazatoknál, hogy Szíj Melinda essen ki, mert tudták, hogy nem odavaló. Ezt az RTL-esek nem tudják megtenni, de eleve nem a nézőknek kéne eldönteni, hogy kik jussanak biztosan tovább.
Először a zsűri, majd a párbaj alapján döntsenek a szavazók. De így semmi értelme nincs az egésznek, mert a sok botfülű bent tartja a szar előadókat...
ivonn a demi fan
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Én sajnálom,hogy ő esett ki..
Miért nem teszik már ki Norbit??Annyira tehetségtelen..
Én se értem,az embereknek nincs fülük??
Miért nem teszik már ki Norbit??Annyira tehetségtelen..
Én se értem,az embereknek nincs fülük??
2010. december 11. 22:55
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Liafen @ 2010.12.11. 22:53)
Nem, ezt a cikket nem akartam megírni. Nem akartam felfogni, hogy Veca esett ki.. :"( Szörnyű a magyar ízlés és a magyar színvonal. (Y)
Egyetértek.. Nevetséges, hogy itt tartunk. Mi lesz, ha Norbi megnyeri a versenyt és tényleg kimegy az angol Big X-Faktorba? Úgy szemberöhögnek minket, hogy öröm lesz nézni. Bár én végig Nikolas drukker voltam és vagyok, de inkább látnám Csabát nyertesként - ha már Nikolas nem lehet -, mint Norbit.
2010. december 11. 22:56
engem nagyon elszomorított h ő esett ki:'(
szerintem neki van az egyik legszebb hangja az egész műsorban.
sajnálooom:/
szerintem neki van az egyik legszebb hangja az egész műsorban.
sajnálooom:/
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
A Norbit pedig nem kéne mindig felhozni. Ha ennyire nem szeretitek, nyissatok neki külön anti-Norbi topicot és ott osszátok az észt, de vegyétek már észre, hogy még mindig bent van a versenyben. És, hogy miért? Mert a közönség többsége szeretik és segítik őt (bár én akármennyire is szeretek valakit, sosem dobnék ki potyába pénzt miatta amikor tudom, hogy nem az én szavazatamon fog múlni, hogy menni fog vagy sem). És, hogy ő még nem párbajozott? Igen, nem került még ilyen helyzetbe, mert szeretik őt az emberek és valamiért még mindig elől volt a versenyben. Valami van benne, ami a többi versenyzőben esetlegesen nincs: a humor, az előadáskészés, amivel csinálja a produkcióit és igenis van hangja, csak -mivel az X-ig nem képezte hangját- még nemigazán tudja azt használni, de ami késik nem múlik.
zsófi1997
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Idézet (Liafen @ 2010.12.11. 22:53)
Tökéletesen egyetértek. Ne tudd meg milyen mérges voltam. Az OFFosok tudják.
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Teljesen igazságtalan volt az egész. Norbinak és Nikolásznak kellett volna párbajoznia nem pedig Csabinak és Vecának. Ők ketten legalább megérdemelték volna h a döntőben legyenek, nem úgy, mint azok akik Ildike csapatában van. Norbi is csak folyamatosan hörög. Most mit esznek rajta az emberek? Én is tudok így hörögni. xD
Úgyhogy az egész műsor megvan bundázva, és a nézők is hülyék h azokat ejtik ki, akiknek lett volna esélyük megnyerni ezt az X-faktort. De nem, ők már csak azért is benntartják azokat, akik nem érdemlik meg. Szánalom az egész már, ehhez nem lehet már mit hozzászólni...
ivonn a demi fan
2010. december 11. 22:57
Idézet (LaDySmIth @ 2010.12.11. 22:50)
Egyetértek Keresztes döntésével. Csaba sokkal jobb mint Veca, de a lány előtt is sok ajtó kinyitódott, nem kell aggódni. A negyedik helyezés pedig nagyon is szép és előkelő hely az Xezerből. Ezt mondom teljesen anti-Vecaként, nagyon nem szimpi a csaj és nem szeretem ahogy énekel (szerintem túlságosan is orrból jönnek neki a hangok amikor erőteljesen énekel) de el kell ismerni, hogy nőként eljutni idáig szép teljesítmény. 
Miért férfiként nem az?
2010. december 11. 22:57
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Én ezt nem hiszem el...
A szememben Veca már az elején megnyerte a versenyt.. De vicces, hogy Norbi ezek szerint jobb nála. Pedig nem!!! Borzasztó..
A szememben Veca már az elején megnyerte a versenyt.. De vicces, hogy Norbi ezek szerint jobb nála. Pedig nem!!! Borzasztó..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.