Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 13:58
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Jaa, és Hajrá Nikolaas!!!!!!!!! <3
Én már azt sem tudom mit gondoljak! Valahogy semmi nem úgy alakul, ahogyan kellene. Dehát ez már csakis rajtunk a nézőkön múlik, és félő ennek nem lesz jó vége.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
Most a Norbinak kell kiesnie, aztán a Nikolasnak, és Csaba nyerjen! Ő a legjobb!
Eljött végre az ideje, hogy elbúcsúzzon Veca is!
Eljött végre az ideje, hogy elbúcsúzzon Veca is!
2010. december 12. 14:05
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Még mindig ugyanaz a véleményem, ami Wolf Kati kiesésénél volt, szánalmas, hogy sorba potyognak ki a jó hangú, tehetséges emberek Norbika miatt. Annak örül, hogy nem Csabi esett ki, de Vecának sem kellett volna, mert neki volt a legjobb hangja.
2010. december 12. 14:20
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Kapja be Keresztes is...méghogy nem akar lelkiismeretfurdalással lefeküdni...hát tudja hova menjen...Geszti hejében kirúgtam volna alóla a széket amikor felálltak, és mondtam volna neki, hogy na Ildikó lefeküdtél, jobb érzés??? Malekot kellett volna utoljára megkérdezni, neki legalább van annyi mersze, hogy döntsön...Megint 3 fiú maradt...nekem egyikük sem nagyon nagy kedvencem, ha választani kell akkor Csabi, de most az ő előadása sem tetszett. Amit Veca csinál, azt mindig élvezem, ő a legjobb énekes az egész kócerájban...áhh....tököm kivan ezzel is már...
Cascadaa
2010. december 12. 14:27
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Keresztes Ildikó elb*szta az egész műsort, kezdve ott, hogy Norbit beválasztotta, és zárva a tegnapival. Gyáva. Tudja, hogy Veca mekkora ellenfél, és szerintem azért szavazott rá, és jól tudta, hogy úgyis a lányok szavaznak többet. Én már akkor óriásit csalódtam a magyar emberekben amikor kiejtették Katit, és most is. Ezek után Nikolasnak kell nyernie, de nem fog. Ez a gyökér, hang nélküli Norbi gyerek fogja megnyerni az egészet, és majd a világdöntőben szakadni fog az egész emberiség a röhögéstől, hogy a magyarok milyen gyökerek, hogy van egy X Faktor győztesük aki még énekelni sem tud. Simon Cowell meg olyan mérges lesz, mint az állat. És soha többet nem lesz lehetőségünk X Faktorra. Ezt csinálják az emberek. De ha Norbi megnyeri nem lesz belőle semmi, álltalába így szokot lenni istenítik a verseny alatt aztán pár hónap, vagy egy év és azt se fogjuk tudni, hogy ki volt az a Király L. Norbi. Viszont Veca sztár lesz!
Cascadaa
2010. december 12. 14:28
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
ja és Keresztes Ildikónak kívánom, hogy vagy egy fél évig ne aludjon jól.
Cascadaa
2010. december 12. 14:31
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
hát nagyon sajnálom hogy veca kieset!! komolyan norbinak már rég ki kellett volna esnie!!!!! ez télleg SZÁNALOM!!!!!!!
2010. december 12. 14:32
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Igen , ez tényleg röhej hogy például megnézzük hogy kik kerültek ki az Amerikai X-faktorból . Csupa szörnyen tehetséges énekes !!!
Mi meg majd odaállunk a Norbival ?
Emberek ez most komolyan még viccnek is rossz.
Miért nem jelentkezik jövőre a Csillag Születik-be ?
Ott a helye , nem pedig itt
Rap4ever8
2010. december 12. 14:33
De ez már sok(k), hogy Norbika miatt kiesik mindenki! Annak örültem, hogy Veca elbúcsúzott az X-faktorból, de mégis csak előbb a Norbinak kellett volna kiesnie. Kiejti majd Csabit, aki a kedvencem és Csabihoz képest Norbi egy 0 énekes? Szerintem Norbi kifog esni, mert a végén Keresztesen kívül senki nem tartja benn a zsűri közül.
Hajrá Csaba!!
Viszlát Veca!
Hajrá Csaba!!
Viszlát Veca!
2010. december 12. 14:33
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
X-faktor Veca nélkül.. katasztrófa!! Nekem Veca nyerte az X-faktort!!
Norbika a hányógörcsös előadásával... úgy hallgattam hogy nem néztem mit csinált a színpadon, hát esküszöm olyan volt mintha hánynia kéne!! Kieshetne már, kicsit nagyon elegem van már belőle!!
Cseszt egyet értek!! Egyre szánalmasabb ez az X-faktor tegnap elhatároztam hogy engem már nem érdekel, én már nem fogom nézni!! Ha mégis nézném az Nikolas miatt lenne.
Norbika a hányógörcsös előadásával... úgy hallgattam hogy nem néztem mit csinált a színpadon, hát esküszöm olyan volt mintha hánynia kéne!! Kieshetne már, kicsit nagyon elegem van már belőle!!
Cseszt egyet értek!! Egyre szánalmasabb ez az X-faktor tegnap elhatároztam hogy engem már nem érdekel, én már nem fogom nézni!! Ha mégis nézném az Nikolas miatt lenne.
Cheryl Cole fan
2010. december 12. 14:37
|
|
Cheryl Cole fan |
|
Idézet (House Of Wax @ 2010.12.12. 14:32)
Igen , ez tényleg röhej hogy például megnézzük hogy kik kerültek ki az Amerikai X-faktorból . Csupa szörnyen tehetséges énekes !!!
Amerikában még nem is volt X Factor, majd jövőre lesz. Az X Factor hazája Anglia. Honnan tudod, hogy csupa tehetséges ember nyerte, ha azt sem tudod, hogy melyik országból indult?
2010. december 12. 14:37
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Orsy033 @ 2010.12.12. 14:33)
De ez már sok(k), hogy Norbika miatt kiesik mindenki! Annak örültem, hogy Veca elbúcsúzott az X-faktorból, de mégis csak előbb a Norbinak kellett volna kiesnie. Kiejti majd Csabit, aki a kedvencem és Csabihoz képest Norbi egy 0 énekes? Szerintem Norbi kifog esni, mert a végén Keresztesen kívül senki nem tartja benn a zsűri közül.
Hajrá Csaba!!
Viszlát Veca!
Hajrá Csaba!!
Viszlát Veca!
Igen , ez a szomorú hogy a Norbi miatt esik ki egy csomó tényleg tehetséges énekes. A Norbi meg nem énekes és nem értem hogy az emberek miért nem látják.
Például Csabi párbaj dalát tegnap becsukott szemmel hallgattam és meghatott , még úgy is hogy nem is láttam. Norbi-nál meg becsukom a szememet és úgy hallgatom akkor inkább kiráz a hideg.
Ráadásul amit a Hooligans dallal művelt
Hogy lehet így elcseszni egy alapból remek számot
2010. december 12. 14:39
|
House Of Wax |
|
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.12.12. 14:37)
Amerikában még nem is volt X Factor, majd jövőre lesz. Az X Factor hazája Anglia. Honnan tudod, hogy csupa tehetséges ember nyerte, ha azt sem tudod, hogy melyik országból indult?

Oké , bocsi elírtam. Most nem az a fontos hogy hol van hanem az hogy ki nyerték
2010. december 12. 14:39
|
|
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline
|
Hogy nektek semmi nem tetszik.mértkel golyton mindenkit bántani és szidni hagyjátok abba.mind a 12 versenyző jó.és a Veca már nem fog elveszni
ahogy a többi kieset sem.könnyű másokat szidni és hibáztatni. csináljátok utánuk amit ők nem olyan könnyű aztán akkor legyen nagy a szátok .
ahogy a többi kieset sem.könnyű másokat szidni és hibáztatni. csináljátok utánuk amit ők nem olyan könnyű aztán akkor legyen nagy a szátok .
2010. december 12. 14:40
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Norbinak kellett volna nem vecának
2010. december 12. 14:47
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
én szeretem norbit is meg vecát is de szerintem nem nekik kellett volna kiesni hanem Nikolas-nak mert egyre unalmasabbak a ptodukciói és szinte semmi újat nem visz bele soha.(bocsi a fanoknak de ez így van)!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.