Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 11:07
titike1208-cal értek egyet. Magyarországnak meg azt üzenem, hogy szavazzatok csak tovább Norbikára és nyerje meg az X-Faktort, mert az kielégítené úgy látom az igényeiteket.
2010. december 12. 11:10
Én tegnap nem Vecát és Csabát, hanem Norbit és Nikolast küldtem volna párbajozni. Nikolas produkciója nagyon gyenge volt, főleg a Billy Jane.
(én ezt úgy mondom, hogy mindkettőjüket szeretem)
Azért örülök, hogy Csaba még mindig bent van és remélem most már nyerni is fog.
(az amit tegnap Csaba szájáról leolvastam
)
Azért örülök, hogy Csaba még mindig bent van és remélem most már nyerni is fog.
2010. december 12. 11:11
Neki kellett volna nyerni
Csak így tovább,minden tiszteletem az ővé ;( ♥
2010. december 12. 11:12
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
A dobogósoknak Vecának, Csabának és Nikolasnak kellett volna lennie. Nézzétek meg Norbi fog nyerni :S Minden botfülű .... rászavaz. De égés lesz Magyarországnak. Már a zsűri se szereti csak Ildikó.
2010. december 12. 11:12
|
|
vikktoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.10. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 126821 offline
|
Nem értem,h miért kell a Norbit támadnia mindenkinek.Annyira vicces.Őt jobban támogatják a rajongói,Vecát nem annyira.Ez van.Itt már mindenki nyertes,kap lemezszerződést,szóval nem kell parázni,mindenki hallani fog a kedvencéről.
Én csak azt nem szerettem Vecában,h mindig lírai dalokat énekelt.Gyönyörű hangja van,de többféle stílusban kellett volna megmutatnia magát.:S
Én csak azt nem szerettem Vecában,h mindig lírai dalokat énekelt.Gyönyörű hangja van,de többféle stílusban kellett volna megmutatnia magát.:S
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 12. 11:13
|
|
Durcikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 256 Csatolások: 5 Azonosító: 131977 offline
|
Egyet értek Encsy19 -el !! Veca nagyon jó volt meg Csaba is nem nekik kellet volna párbajozni h nem Norbinak és Nikolasnak !!
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 12. 11:14
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
igazságtalanság az egész.. nem is nézem többé
Norbinak már rég ki kellett volna esnie.. :S és most Nicolas is nagyon gyenge volt..
sajnálom Vecát.. Kati után ő volt a legtehetségesebb az egész X-faktorban :/
Norbinak már rég ki kellett volna esnie.. :S és most Nicolas is nagyon gyenge volt..
sajnálom Vecát.. Kati után ő volt a legtehetségesebb az egész X-faktorban :/
2010. december 12. 11:15
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Hát nem semmi el sem hiszem azt hittem ő nyeri az X-faktort, de tévedtem meg amúgy szerettem is őt meg szeretem is, neki volt a legjobb hangja.
Nem neki kellett volna kiesnie Norbi miatt már egy csomó tehetség kiesett ő mikor fog kiesni???SOHA?????????????????????
Nem neki kellett volna kiesnie Norbi miatt már egy csomó tehetség kiesett ő mikor fog kiesni???SOHA?????????????????????
2010. december 12. 11:16
Szegényem mért pont ő esett ki??? Nikolásnak meg Norbinak kellett volna párbajozni!! Őket utálom!
2010. december 12. 11:16
na végre.. az a lány csak nyávogott-.-
amugy sztem legközelebb ki kéne esnie a norbinak
én látni akarok egy csaba-nicolas döntőt:) (am sajnálom a wolf katit, ő tök jó volt)
amugy sztem legközelebb ki kéne esnie a norbinak
én látni akarok egy csaba-nicolas döntőt:) (am sajnálom a wolf katit, ő tök jó volt)
2010. december 12. 11:18
am eygetértek egy kicsit TVDfannal; a norbinak a csillag születikben lenne a helye, nem az x-faktorban
2010. december 12. 11:23
Idézet (MachineMagic @ 2010.12.12. 11:15)
Hát nem semmi el sem hiszem azt hittem ő nyeri az X-faktort, de tévedtem meg amúgy szerettem is őt meg szeretem is, neki volt a legjobb hangja.
Nem neki kellett volna kiesnie Norbi miatt már egy csomó tehetség kiesett ő mikor fog kiesni???SOHA??
Nem neki kellett volna kiesnie Norbi miatt már egy csomó tehetség kiesett ő mikor fog kiesni???SOHA??
Nem Norbi miatt esnek ki a tehetségek.
Veca most a közönség miatt távozott, hiszen Ő kapta most a legkevesebb szavazatot.
Ahogy vikktoria is mondta: Norbit támogatják azok, akik szeretik, Vecát úgy tűnik, nem annyira.
2010. december 12. 11:27
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
MachineMagic:igazad van ...Wolf Kati helyettkieshetett volna Norbi...nem nagyon bírom Norbit...
ehm...sajnálom nagyon h Veca esett ki
ehm...sajnálom nagyon h Veca esett ki
2010. december 12. 11:29
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Kiscsillag94-el egyetértek ...
2010. december 12. 11:33
|
|
Tiffy626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 140542 offline
|
A Norbinak tényleg nincsen hangja!!! Csak azért van ilyen rekedtes hangja ami az Ildikónak "jó"-nak számít mert sokat cigizik!!!
De Vecának legalább tehetsége is van!!!!
De Vecának legalább tehetsége is van!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.