Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 11:07
titike1208-cal értek egyet. Magyarországnak meg azt üzenem, hogy szavazzatok csak tovább Norbikára és nyerje meg az X-Faktort, mert az kielégítené úgy látom az igényeiteket.
2010. december 12. 11:10
Én tegnap nem Vecát és Csabát, hanem Norbit és Nikolast küldtem volna párbajozni. Nikolas produkciója nagyon gyenge volt, főleg a Billy Jane.
(én ezt úgy mondom, hogy mindkettőjüket szeretem)
Azért örülök, hogy Csaba még mindig bent van és remélem most már nyerni is fog.
(az amit tegnap Csaba szájáról leolvastam
)
Azért örülök, hogy Csaba még mindig bent van és remélem most már nyerni is fog.
2010. december 12. 11:11
Neki kellett volna nyerni
Csak így tovább,minden tiszteletem az ővé ;( ♥
2010. december 12. 11:12
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
A dobogósoknak Vecának, Csabának és Nikolasnak kellett volna lennie. Nézzétek meg Norbi fog nyerni :S Minden botfülű .... rászavaz. De égés lesz Magyarországnak. Már a zsűri se szereti csak Ildikó.
2010. december 12. 11:12
|
|
vikktoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.10. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 126821 offline
|
Nem értem,h miért kell a Norbit támadnia mindenkinek.Annyira vicces.Őt jobban támogatják a rajongói,Vecát nem annyira.Ez van.Itt már mindenki nyertes,kap lemezszerződést,szóval nem kell parázni,mindenki hallani fog a kedvencéről.
Én csak azt nem szerettem Vecában,h mindig lírai dalokat énekelt.Gyönyörű hangja van,de többféle stílusban kellett volna megmutatnia magát.:S
Én csak azt nem szerettem Vecában,h mindig lírai dalokat énekelt.Gyönyörű hangja van,de többféle stílusban kellett volna megmutatnia magát.:S
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 12. 11:13
|
|
Durcikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 256 Csatolások: 5 Azonosító: 131977 offline
|
Egyet értek Encsy19 -el !! Veca nagyon jó volt meg Csaba is nem nekik kellet volna párbajozni h nem Norbinak és Nikolasnak !!
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 12. 11:14
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
igazságtalanság az egész.. nem is nézem többé
Norbinak már rég ki kellett volna esnie.. :S és most Nicolas is nagyon gyenge volt..
sajnálom Vecát.. Kati után ő volt a legtehetségesebb az egész X-faktorban :/
Norbinak már rég ki kellett volna esnie.. :S és most Nicolas is nagyon gyenge volt..
sajnálom Vecát.. Kati után ő volt a legtehetségesebb az egész X-faktorban :/
2010. december 12. 11:15
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Hát nem semmi el sem hiszem azt hittem ő nyeri az X-faktort, de tévedtem meg amúgy szerettem is őt meg szeretem is, neki volt a legjobb hangja.
Nem neki kellett volna kiesnie Norbi miatt már egy csomó tehetség kiesett ő mikor fog kiesni???SOHA?????????????????????
Nem neki kellett volna kiesnie Norbi miatt már egy csomó tehetség kiesett ő mikor fog kiesni???SOHA?????????????????????
2010. december 12. 11:16
Szegényem mért pont ő esett ki??? Nikolásnak meg Norbinak kellett volna párbajozni!! Őket utálom!
2010. december 12. 11:16
na végre.. az a lány csak nyávogott-.-
amugy sztem legközelebb ki kéne esnie a norbinak
én látni akarok egy csaba-nicolas döntőt:) (am sajnálom a wolf katit, ő tök jó volt)
amugy sztem legközelebb ki kéne esnie a norbinak
én látni akarok egy csaba-nicolas döntőt:) (am sajnálom a wolf katit, ő tök jó volt)
2010. december 12. 11:18
am eygetértek egy kicsit TVDfannal; a norbinak a csillag születikben lenne a helye, nem az x-faktorban
2010. december 12. 11:23
Idézet (MachineMagic @ 2010.12.12. 11:15)
Hát nem semmi el sem hiszem azt hittem ő nyeri az X-faktort, de tévedtem meg amúgy szerettem is őt meg szeretem is, neki volt a legjobb hangja.
Nem neki kellett volna kiesnie Norbi miatt már egy csomó tehetség kiesett ő mikor fog kiesni???SOHA??
Nem neki kellett volna kiesnie Norbi miatt már egy csomó tehetség kiesett ő mikor fog kiesni???SOHA??
Nem Norbi miatt esnek ki a tehetségek.
Veca most a közönség miatt távozott, hiszen Ő kapta most a legkevesebb szavazatot.
Ahogy vikktoria is mondta: Norbit támogatják azok, akik szeretik, Vecát úgy tűnik, nem annyira.
2010. december 12. 11:27
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
MachineMagic:igazad van ...Wolf Kati helyettkieshetett volna Norbi...nem nagyon bírom Norbit...
ehm...sajnálom nagyon h Veca esett ki
ehm...sajnálom nagyon h Veca esett ki
2010. december 12. 11:29
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Kiscsillag94-el egyetértek ...
2010. december 12. 11:33
|
|
Tiffy626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 140542 offline
|
A Norbinak tényleg nincsen hangja!!! Csak azért van ilyen rekedtes hangja ami az Ildikónak "jó"-nak számít mert sokat cigizik!!!
De Vecának legalább tehetsége is van!!!!
De Vecának legalább tehetsége is van!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!