Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 10:41
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
én erre már sok mindent írtam facebook-on...
sok minden történt de ez már szánalmas...neki kellett volna nyerni!!!
Én is sokat sírtam...de már nem és túl kell lépni..Veca híres énekesnő lesz ahogy ő akarta!!Lesz tűntetés a Corvin sétánynál akinek kell az időpont ..stb írjon üzit és leírom
sok minden történt de ez már szánalmas...neki kellett volna nyerni!!!
Én is sokat sírtam...de már nem és túl kell lépni..Veca híres énekesnő lesz ahogy ő akarta!!Lesz tűntetés a Corvin sétánynál akinek kell az időpont ..stb írjon üzit és leírom
2010. december 12. 10:46
Nagyon sajnálom, mert ő volt az egyik kedvencem!
2010. december 12. 10:47
|
|
PinkyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 41 Csatolások: 3 Azonosító: 131055 offline
|
nehogy mert a jobbak kiestek szegény norbit hibáztatjátok pedig ő nem, tehet semmiről a nézők szavaznak rá ő nem tehet semmiről!!a jobbakra meg nem szavasztak nem kell ezért norbit hibáztatni!
2010. december 12. 10:51
hát, sajna ezvan, de szerintem mindenki tudja hogy az a Vastag Csaba nyeri ugyis
|
|
Kiscsillag94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 59224 offline
|
a két kedvencem párbajozott...
Amennyire örülök pont annyira vagyok szomorú.
A nézőknek nincs füle?? Ép elméjű ember nem szavaz olyan valakire egy ÉNEK versenyen, aki NEM TUD énekelni.
Igen, a Norbira céloztam...
Amennyire örülök pont annyira vagyok szomorú.
A nézőknek nincs füle?? Ép elméjű ember nem szavaz olyan valakire egy ÉNEK versenyen, aki NEM TUD énekelni.
Igen, a Norbira céloztam...
|
|
susoczkivivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.11. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 109853 offline
|
Miért pont a Vecának kellett mennie?
Ez nem igazság,a Vecában több lehetőség van,mint a Csabában! :'(
2010. december 12. 10:57
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
ezt nem hiszem el...veca és csabi voltak a legjobbak , miért ők párbajoztak...kajánul röhogtem volna ha ildi két fiacskájának kellett volna párbajozni...ildit a mentővitte volna el és a sürgősségin foglyák ki
2010. december 12. 11:00
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
Egy vicc az X-Faktor is...
2010. december 12. 11:00
egyetértek titike1208-cal, de nem röhögtem, hanem csak örültem volna! Sajnálom Vecát, sok sikert neki az énekléshez!
2010. december 12. 11:01
Ezt nem hiszem el!
felháborító
a véleményemet nem fejteném ki, mert kitiltanak
a véleményemet nem fejteném ki, mert kitiltanak
2010. december 12. 11:05
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
Szegény Veca
Én egyikőjüket sem ejtettek volna ki, mert Csabit is szeretem
2010. december 12. 11:06
Vecának kellett volna nyernie, erre ő esett ki!
Hát nem tudom így ki fog győzni! Csaba nekem nem szimpatikus, Norbi pedig nem tud énekelni, de amit csinál az szuper! Nikolas jól énekel, de a magas hangoknál nyávog! Már figyelmeztette a zsűri, de csak folytatja!
Biztos hogy nem Csaba nyer!
Szerintem Norbi vagy Nikolas között dől majd el!
Hát nem tudom így ki fog győzni! Csaba nekem nem szimpatikus, Norbi pedig nem tud énekelni, de amit csinál az szuper! Nikolas jól énekel, de a magas hangoknál nyávog! Már figyelmeztette a zsűri, de csak folytatja!
Szerintem Norbi vagy Nikolas között dől majd el!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: