Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 10:16
gitti nagyon igazad van
am norbinak nagy baja is lehet ha így fojtatja én az ő érdekében már hazamentem volna mert azért jövőhéten 3 dalt így végig hörögni nem lesz neki a legjobb úgyhogy igaz nagyon is útálom kifejezetten meg tudnám fojtani mert kiesett miatta TOMIKA<3 de most ennek nincs lényege még baja is lehet ebből úgyhogy az ő érdekébe mindig szavazok de most nem tettem de mégis tovább jutott mostmár hajrá Nikolas<3Nikolas<3
am norbinak nagy baja is lehet ha így fojtatja én az ő érdekében már hazamentem volna mert azért jövőhéten 3 dalt így végig hörögni nem lesz neki a legjobb úgyhogy igaz nagyon is útálom kifejezetten meg tudnám fojtani mert kiesett miatta TOMIKA<3 de most ennek nincs lényege még baja is lehet ebből úgyhogy az ő érdekébe mindig szavazok de most nem tettem de mégis tovább jutott mostmár hajrá Nikolas<3Nikolas<3
2010. december 12. 10:17
|
|
dorcikonczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 134231 offline
|
Mi a fenét keres még Norbi ott?De szerintem ezt ő is tudja...mármint azt,hogy Veca helyett ő kellett volna kiesnie.
2010. december 12. 10:17
Szerintem veca röhögve leénekelte Csabát a színpadról, csaképpen az elvakult Csaba obsessed lányok nem nézték volna tovább, ha kiesik, és ugye nekik a nézettség a fontos, nem az hogy a legjobb nyerjen.
2010. december 12. 10:22
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Igazából csak azt nem vágom,h. miért lenne Csaba az új tinibálvány?????? Hangja azért van,de nekem pl.nem tetszik...Meg a tinibálványoknak jól kell kinézniük..Mőár bocs de Csabának eléggé körtefeje és dumbó füle van
Bocsi a rajongóktól....Szerintme egyáltalán nem helyes.....Veca volt a jobb,és mindenki tudja,szerintem még maga a Csaba is.
2010. december 12. 10:24
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Szégyen!!!Norbinak kellett volna párbajoznia Csabával.Veca és Nikolas nagyon szuperek voltak!Amikor Nikolas énekelte Balázs Fecó dalát én majdnem sírtam.De akkor sem volt fair h Veca ment haza!Én már csak Nikolas-nak drukkolok.
2010. december 12. 10:24
nem értem, hogy mondjuk ennek a kis országnak miért nincs füle... nicolas MJ produkciója förtelmes volt, norbi meg... mondjuk azt sem értem, hogy hogyan került be... bunda. ennyi. :S
2010. december 12. 10:25
|
|
SellyGomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 137573 offline
|
Utálom Csabát nem Vecának kellet volna kiesnie hanem Csabinak. Zoey14-nek igaza van ő volt az egyetlen tehetséges ember a műsorban.Ildikónak nem kellet volna azt mondania, hogy (Csabi meny haza) !!!!!!
2010. december 12. 10:32
|
|
TVDfan_The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 2545 Csatolások: 172 Azonosító: 137894 offline
|
és a Király L. Norbi...miért nem ő esett ki...hmm ?? Norbi csak jó előadó, de nem jó énekes, miért nem a csillag születikbe ment ??
VECAAAAAAAAAAAAAAA
VECAAAAAAAAAAAAAAA
2010. december 12. 10:36
szegény Veca ö volt a kedvencem és annak KL norbinak smmi hangja nincs
2010. december 12. 10:37
Bár eleinte nem igazán kedveltem Vecát, a műsor haladtával azonban egyre jobban megfogott a személyisége és a hangja. Mert igen, a hangjának van egy elég különleges csengése, ami igen ritka az itthon "popsztárnak" titulált emberkék között. Hihetetlen hogy a dalait mennyi átéléssel tudta elénekelni, de úgy látszik itt már tényleg rég nem a jó hang számít. Neki ott kellett volna lennie a 3 legjobb között, és Norbinak kellett volna kiesnie, akármennyire szórakoztató figura is.
2010. december 12. 10:38
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Nem Vecának kellet volna kiesnie!! Nagyon megsírattam:( Gyönyörűen énekelt az este, sőt mindegyik fellépése fantasztikus volt ,egyszerűen tökéletes! nem tudom király.l norbika mit keress még ott..neki kellet volna kiesnie!
Szeretünk Veca!!<3
Szeretünk Veca!!<3
2010. december 12. 10:39
|
|
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline
|
hajrá CSABA.<3
2010. december 12. 10:40
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
jajj neee!!!!♥♥♥♥♥
jajj de kárr.
Csabának kellett volna kiesnie..csak norbinak..:/
Vecának fantasztikus hangja van.♥
jajj de kárr.
Csabának kellett volna kiesnie..csak norbinak..:/
Vecának fantasztikus hangja van.♥
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: