Kedvenc hónapja a december, mely egyben nosztalgikus is, hiszen Mexikóban töltött fiatalkorára emlékezteti. A latin díva azt is elárulta, hogy már tervezgeti új albumát, s talán a gólyának is ír jövőre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía számára december a nosztalgia hónapja
2010. december 11. 17:34
2010. december 11. 17:48
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
hogy nezhet ilyen jol ki hee:D
2010. december 11. 18:38
@rolllllleee
Hát, ahogy a cikkben is le van írva igazi "latin díva". Számomra minden latin nő gyönyörű *-*. Kevés az ilyen értelmesen gondolkozó sztár, mint Thalía.
Hát, ahogy a cikkben is le van írva igazi "latin díva". Számomra minden latin nő gyönyörű *-*. Kevés az ilyen értelmesen gondolkozó sztár, mint Thalía.
2010. december 11. 21:14
Legalább ez a nő szeretne gyereket! Sok sikert neki! Ráadásul nagyon is szép!
2010. december 11. 23:19
Ne mondja nekem senki, hogy 39 évesen egy nő már "öregnek" számít... véleményem szerint ez a legszebb kor a nők életében, ha végignéztek az én kedvenceimen, láthatjátok, hogy dugig vagyok ilyenekkel. Sőt, továbbmennék: a latin nők még 60-70 körül is tudnak jól kinézni, és én ezt nagyon nagyra értékelem!
Szóval, egyáltalán nem féltem se Thalíát, se bármelyik másik kortárs színész/énekesnőt az idő múlásától, mert tudják ők ezt kompenzálni!
Sok sikert neki a tervek véghezviteléhez!
Szóval, egyáltalán nem féltem se Thalíát, se bármelyik másik kortárs színész/énekesnőt az idő múlásától, mert tudják ők ezt kompenzálni!
Sok sikert neki a tervek véghezviteléhez!
2010. december 12. 00:01
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Még mindig nagyon aranyos dolgokat mond. Hihetetlen, hogy ennyi idő és rajongó után is képes ilyen szerény maradni. Tisztelem azért, hogy ennyire távol él az otthonától, és mégis kibírja valahogy az ünnepekkor. És örülök, hogy nem hagyja a lányára sem, hogy az amerikai tömegséget tanulja, ezt jól teszi, látszik, hogy okos nő.
2010. december 12. 20:23
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Nem tudok mit hozzászólni, csak imádom ennyi. Sok sikert még neki!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: