Szíj Melinda esett ki a Megasztárból
2010. december 11. 13:33
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
végreee! (Y)
1 felhasználónak tetszik:
JNoémi1999
2010. december 11. 13:34
Csicska Kökényből már elegem van! Azt hiszi hogy már olyan nagy sztár! Inkább maradt volna otthon!
2010. december 11. 13:36
Én se bírom Melindát de azért már Kökény is leszállhatna a magas lóról!
JNoémi1999
2010. december 11. 13:37
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Sajnálom! Egyértelműen Reninek kellett volna hazamennie.
wannascream
2010. december 11. 13:38
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
végre kiesett!
Nekem az a véleményem hogy ő ehez a versenyhez túl öreg volt(már bocs a rajongógtól) és Kökény Attilához is ez szól!
Úgy őszintén, Szíj Melinda és Kökény attila mit kezdtek volna az életükkel ha megnyerik?
Tolvai Renátának legalább jó hangja van és jó előadóművész. Melinda meg csak totyorog!
Teljesen igaza van Miának aki párral ellőttem írt. Reninek kéne a megasztárt megnyerni , mert elötte még ott az élet!
Nekem az a véleményem hogy ő ehez a versenyhez túl öreg volt(már bocs a rajongógtól) és Kökény Attilához is ez szól!
Úgy őszintén, Szíj Melinda és Kökény attila mit kezdtek volna az életükkel ha megnyerik?
Tolvai Renátának legalább jó hangja van és jó előadóművész. Melinda meg csak totyorog!
Teljesen igaza van Miának aki párral ellőttem írt. Reninek kéne a megasztárt megnyerni , mert elötte még ott az élet!
2010. december 11. 13:39
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
én nem tudok mit mondani... nem láttam a mostani megasztárt.. sajnos :S
remélem Reni nyer..
remélem Reni nyer..
JNoémi1999
2010. december 11. 13:40
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
Szerintem egyáltalán nincs igazad prézli!
REni a legjobb előadóművész és jó a hangja is.
Legalább egy koncertet nem 2 négyzetmn kell lebonyolítania mert a szíj melinda és a kökény attila elfér annyi hejen!
REni a legjobb előadóművész és jó a hangja is.
Legalább egy koncertet nem 2 négyzetmn kell lebonyolítania mert a szíj melinda és a kökény attila elfér annyi hejen!
|
|
|
Igazad van Riley13
|
szegedcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.31. Hozzászólás: 72 Csatolások: 3 Azonosító: 128533 offline
|
Hát jobb később, mint soha. Bár már a legelején ki kellett volna esni. És most a döntőben inkább Kökény Attilának és Kállay-Saunders Andrásnak kellene lennie. De így is teljesen jó, a lényeg, hogy szerencsére nem kell több Szíj Melinda rinyálást hallgatnunk. Dikrekt szavaztam Kökény Attilára (bár nincsen kedvencem), mert ő állt közelebb Melindához és reménykedtem, hogy letudja majd előzni Melindát, és hát amikor kimondták, hogy ő a biztos továbbjutó én már ugráltam örömömben, mert tudtam, hogy a zsűri már ezt az alkalmat várta régóta, hogy Melinda ott legyen az utolsó kettőben és akkor rögtön ki is vágják. És hát szerencsére így alakult.
Így legalább egy élvezetes döntőt láhatunk majd.
Így legalább egy élvezetes döntőt láhatunk majd.
JNoémi1999
|
|
|
2010. december 11. 13:42
|
|
|
szegedcsajnak is igaza van
2010. december 11. 13:43
Hát én nem sajnálom!-egyébként is ő mondta h ki akar esni!
2010. december 11. 13:43
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Amikor kiesett, akkor mutatta meg igazi személyiségét Melinda, amit nem mutatott meg. Az érzékeny nőt. Mindenki csak baszogatta Őt, mindig meg kellett felelnie másoknak, mert vannak olyan para**ok, akiknek nem tetszik az ahogy kinéz. Amit a Melinda énekel, miért kéne ahoz táncolni, meg ugrálni a színpadon?! Hogy lehetne egy ilyen számot előadni így? Melinda bírta volna ha nincsenek olyan emberek, akik csak azért gyűlölik, mert nem sztár-alkat. ÉS?!?! Susan Boyle AZ?! És mekkora sztár Nagy-Britanniában?! Szíj Melinda is lehetett volna ugyan ilyen!! Itt jött ki belőle az a boldogság, az a szeretet és hála, amit eddig nem mutatott ki. Mindenki más, nem lehet mindenkinek olyan személyisége, hogy úgy mutatja ki a boldogságát, hogy össze-vissza ugrál, lehet, hogy Ő magában örült és azoknak mutatta ezt meg, akiket szeret és nem a b**** nézőknek, akik utálják Őt. Melinda különleges volt, ahogy Tilla is mondta. Kellett egy ilyen személyiség végre a Megasztárba, mert soha nem volt ilyen. Ő lehetett volna a példa arra, hogy nem kell, hogy gyönyörű legyél, lehetsz híres. "A legtisztább szívű nő, akit valaha is lehetett látni a magyar énekesek világában."-ahogy írta valaki YouTube-n. És a zsűrin is lehetett látni, hogy mennyire utálják Őt... amikor kiesett Kállay, állva tapsoltak, hol volt Ő jobb, mint a Melinda? Amikor Ő kiesett tegnap, csak Enikő és talán Presszer álltak föl.. Ők tényleg szerették őt...
wannascream
2010. december 11. 13:44
|
|
|
végre kiesett!
meghajlok
a zsűri előtt hogy végre kidobták szíj melindát mert már uncsi volt őt hallgatni
meghajlok
2010. december 11. 13:47
|
|
|
egyet értek veled
2010. december 11. 13:49
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Nem azok a hozzászolások irritálnak, amiben azt írják, hogy örülnek neki, hogy kiesett, hanem azok, amiben annyit írnak, hogy "utálom" és, hogy "végre", itt látszik egyeseken, hogy mennyi idősek...
2010. december 11. 13:51
|
|
Pali20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.14. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 93095 offline
|
Ö volt a legjobb pedig, neki kellett volna nyerni!!!!!
rideawhitehorse
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.