Szíj Melinda esett ki a Megasztárból
2010. december 11. 13:01
Neki is volt hangja és tehetsége! De azért van akinek több is van! Örülök, hogy idáig eljutott!
2010. december 11. 13:01
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Úgy tűnik hogy a producerek kicsavartak mindent a kis magyar narancsból (kicsit hamis, kicsit ritmustalan, kicsit pesszimista de a minénk! (értsd: legalább nem cigány, román, amcsi). Benntartották amig kellett, leszívták a rajongók pénzét, aztán gondoltak egyet szoltak a jó sikerű inforamtikus kollegának hogy kit kell kihozni az első helyen.
Ebben a megaszarban is megvolt minden ami hazánkra jellemző: depresszió, kihasznált szerencsétlen, cigány, román, amcsi seggnyalás és korrupció. Ez igen!
Ebben a megaszarban is megvolt minden ami hazánkra jellemző: depresszió, kihasznált szerencsétlen, cigány, román, amcsi seggnyalás és korrupció. Ez igen!
2010. december 11. 13:02
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Örülök, hogy vannak olyanok, akik értelmes hozzászólást írnak és nem csak annyit, hogy "utálom", "végre, hogy kiesett" és a hasonló értelemdús hozzászólások...
2010. december 11. 13:10
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Nagyon értelmes és okos nő csak meg kell mondanom hogy semmi ritmusérzéke sincs nem tudja mikor kell belépni a számban. Én örülök hogy legalább idáig eljutott!!!D
2010. december 11. 13:13
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Én mondjuk szeretem, meg tetszik a hangja, de a fináléba tényleg nem való. ennek így kellett lennie. Szíj Melindával nem lehetne akkora showt csinálni, mint amit majd Kökény és Reni fognak csinálni.
2010. december 11. 13:14
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
nemááár,
én pont ellenkezőleg látom
én pont ellenkezőleg látom
2010. december 11. 13:17
|
|
bogíí.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 136616 offline
|
sajnálom,hogy kiesett... : (
nem mondom hogy nincs jó hangja a Reninek...szép hangja van de szerintem neki kellett volna kiesnie.(bocsi mindenkitől)
hajrá Attilaaa : D
nem mondom hogy nincs jó hangja a Reninek...szép hangja van de szerintem neki kellett volna kiesnie.(bocsi mindenkitől)
hajrá Attilaaa : D
1 felhasználónak tetszik:
rideawhitehorse
2010. december 11. 13:19
Ha nem a zsűri vágta volna ki,talán nyerhetett volna,de ez tudatos kihasználás volt a TV2 részéről.Bent tartották egy kicsit a "nép kedvencét",hogy aztán kiejthessék az egyik elismerés küszöbén.Hát igen,ez megburjánzottabb volt,mint az X-faktoros kiesés(habár teljes mértékben X-faktor párti vagyok),azaz;PÁRBAJ-->ELŐSZÖR MONDJÁK KI A NEVÉT A TOVÁBBJUTÓKNÁL-->KIESÉS...Így volt Szabó Mariannál,a Summer Sisters-nél,Shodeinde Dorkánál,és legutóbb Vastag Tamásnál is.
2010. december 11. 13:20
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Miről beszéltek? De most komolyan. Miféle szimpátia-szavazás? Tudtommal itt egy "megasztárt", az év hangját keresik. És ne mondja már nekem senki, hogy Melinda egy sztár-alkat. Csak csetlett-botlott a színpadon örökké, és attól, hogy a magas tartományokban nagyon jól szól a hangja még nem lesz jó énekes vagy jó előadóművész. Eddig sem kellett volna eljutnia szvsz, csak az okos TV2 manipulációja bent tartotta, mert kötve hiszem, hogy a nézők szavaztak volna ennyit rá. Ha meg igen, akkor is maximum szánalomból. A végén meg ez a sok műbalhé, a beszólásai és az a bocsánatkérés a múltkor... hát ott érte el a mélypontot kábé, annál lejjebb már tényleg nincs.
A lényeg csak annyi, hogy ha már a TV2 nem tud leszakadni a Megasztárról, és erőltetjük minden második, harmadik évben akkor legalább tényleg a tehetséget nézzük már, és ne azt, hogy melyik versenyző a leginkább sajnálatraméltó, mert ennyi erővel akkor elvezethetnénk ezt is Big Brothernek. -.-
A lényeg csak annyi, hogy ha már a TV2 nem tud leszakadni a Megasztárról, és erőltetjük minden második, harmadik évben akkor legalább tényleg a tehetséget nézzük már, és ne azt, hogy melyik versenyző a leginkább sajnálatraméltó, mert ennyi erővel akkor elvezethetnénk ezt is Big Brothernek. -.-
2010. december 11. 13:26
|
|
eliza99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 139733 offline
|
sajnálom hogy kiesett:(én amikor kiesett és ment a búcsúdal majdnem sírtam de az igaz hogy egy picit pityeregtem mert szegény olyan szerencsétlennek nics sztár alkatja de nagyon jó hangja van de sose mosolyog
2010. december 11. 13:27
|
|
agivagyokgossip girl maniac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.27. Hozzászólás: 1581 Csatolások: 705 Azonosító: 108674 offline
|
Jó hangja van,persze,de ha ő nyerte volna meg ,akkor az egy cseppet sem lett volna igazságos.Úgyis felkarolja valamelyik ügynökség,és hallunk még róla.
Remélem Attila nyeri meg,mert ő igazán tehetséges,ellentétben Renivel,akinek szintúgy jóhangja van,de Attila közelébe sem ér.
Remélem Attila nyeri meg,mert ő igazán tehetséges,ellentétben Renivel,akinek szintúgy jóhangja van,de Attila közelébe sem ér.
2010. december 11. 13:28
|
|
|
kellett elaludnom, megnéztem volna..
2010. december 11. 13:30
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Kár, sajnálom!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.