Szíj Melinda esett ki a Megasztárból
2010. december 11. 12:31
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
jupééé!!hajrá reni! RENI4EVER
2010. december 11. 12:32
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
jaj vegre! i'm happy! Hajra Reni!
2010. december 11. 12:33
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Hála Istennek!
Egyébként az egyetlen szánalmas dolog a TV2/Megasztár-ban az az, hogy a megasztáros producer már a műsor előtt bejelentette, hogy nem Melinda felé fogják manipulálni (tulajdonképpen nem tudom, hogyan csinálják) a legtöbb szavazatot...
Még csak meglepetést sem szerzett...olyan szánalom...de legalább vééégre meggyondolták magukat, és inkább Attiláékat jutatták tovább!
Egyébként az egyetlen szánalmas dolog a TV2/Megasztár-ban az az, hogy a megasztáros producer már a műsor előtt bejelentette, hogy nem Melinda felé fogják manipulálni (tulajdonképpen nem tudom, hogyan csinálják) a legtöbb szavazatot...
Még csak meglepetést sem szerzett...olyan szánalom...de legalább vééégre meggyondolták magukat, és inkább Attiláékat jutatták tovább!
2010. december 11. 12:35
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Vegre!!!!
2010. december 11. 12:36
|
|
szandy9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 132875 offline
|
Hála istennek!
2010. december 11. 12:36
|
|
Nelli304visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 385 Csatolások: 148 Azonosító: 132431 offline
|
nem hiszem el 
azthittem ő nyeri meg.. annyira szerette mindenki, bár én nem
de azért röhögni jó volt rajta és a járásán
mikor renivel duettezett és az a tánc amit levágott melindaX"DD
najó azért nem tehetségtelen... de nemis olyan különleges!
hajráá rennii!!
azthittem ő nyeri meg.. annyira szerette mindenki, bár én nem
de azért röhögni jó volt rajta és a járásán
mikor renivel duettezett és az a tánc amit levágott melindaX"DD
najó azért nem tehetségtelen... de nemis olyan különleges!
hajráá rennii!!
2010. december 11. 12:37
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
végre
2010. december 11. 12:39
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
erre vártam!!
2010. december 11. 12:39
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
erre vártam!!
2010. december 11. 12:41
|
|
xPrettyMilzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 2 Azonosító: 137612 offline
|
ha valaki megsértődik most akk sorry
De ezek megőrültek!Egy f*szom senki miatt akit a renika 6szor leszopott és aki az apja nélkül nem lenne semmi azért esett ki ő.pedig mindenki megmondja hogy kétszer olyan tehetséges mint a benmaradt 2 tagnak.mester tomika pedig zenélni sem tud,még ha nem is az apjáért lenne az aki akk jólvan,de így.
persze micimackó bundája megint benne volt
igaz rá az a név hogy megaszar
De ezek megőrültek!Egy f*szom senki miatt akit a renika 6szor leszopott és aki az apja nélkül nem lenne semmi azért esett ki ő.pedig mindenki megmondja hogy kétszer olyan tehetséges mint a benmaradt 2 tagnak.mester tomika pedig zenélni sem tud,még ha nem is az apjáért lenne az aki akk jólvan,de így.
2010. december 11. 12:44
Szerintem kár, hogy Melinda esett ki én szerettem mert jó volt a hangja.
2010. december 11. 13:00
na végre,hogy kiesett(bocs a fanoknak)jó hangja volt,de nem megasztár alkat,de így is sokat nyert!!
2010. december 11. 13:01
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Idézet (xPrettyMilz @ 2010.12.11. 12:41)
ha valaki megsértődik most akk sorry
igaz rá az a név hogy megaszar
Mester Tamás szerintem sem ért semmit a zenéhez.. vagy az énekléshez, mert amit ez művel, egy más kategória, nem éneklés. Én is nehezen hiszem el, hogy Melinda, Reni miatt esett ki. Melindának sokkal jobb hangja van, mint Reninek. Az a baj, hogy itt nem az a lényeg, hogy milyen tehetséges vagy, hanem, hogy milyen népszerű vagy... Reni fogja megnyerni ezt az egész sz*rt, leírhatjátok egy papírra. Azért is Ő, mert egy jó ideje nem volt női nyerter, és arra sokkal nagyobb az esély, hogy híres lesz, mint zenész, mint az Attila.
Ha Melinda és Attila lett volna az utolsó 2, garantálom, hogy sokkal nagyobb lett volna a nézettség. Ők voltak azok, akik közül nem lehetett volna választani.. De Reni és Attila? Mindenki Attilát mondja, de reni fog nyerni..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: