Szíj Melinda esett ki a Megasztárból
2010. december 11. 11:55
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
2010. december 11. 11:55
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
tehetségesnek tehetséges ,de nem annyira,hogy ő nyerjem meg.pedig már szinte teljesen biztos volnam benne,hogy ő nyeri meg,mert10 adáson keresztül ő volt az első...
2010. december 11. 11:58
|
|
VampireGirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 137106 offline
|
na végre!!Komolyan már alig vártam hogy kiessen!!!!Reni Neked kell megnyerni!!
2010. december 11. 12:02
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Mindenki tudta, hogy ha nem jut át a nézők által, őt ejti ki a zsűri, de én végig reménykedtem, hogy bent marad és megnyeri. Szerintem nagyon jó hangja van, de nem is emiatt akartam, hogy ő nyerjen. A zsűri - legfőképpen Mester Tamás - szinte már utálja őt, és örültem volna, ha ezzel jelképesen sikerül neki(k) bemutatni, hogy észrevegyék,ez egy népszerűségi verseny, ami csak a szimpátiáról szól...
2010. december 11. 12:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Alig furcsa am. ez, ahogy olvastam Cynthi hozzászólását elgondolkodtam..
ha az emberek x adáson keresztül rá szavaztak és Ő volt mindig az első, akkor miért pont most nem szavaztak rá? Ebből is látszik, hogy az egész meg van rendezve.. én akkor is imádom Melindát!
"... and if you don't like it f*ck you!..."
ha az emberek x adáson keresztül rá szavaztak és Ő volt mindig az első, akkor miért pont most nem szavaztak rá? Ebből is látszik, hogy az egész meg van rendezve.. én akkor is imádom Melindát!
2010. december 11. 12:03
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
én nem örülök,hogy kiesett,mert nem magyarország elöadoját keresik hanem magyarország hangját és hangilag Ő volt a nyerő.Nekem ő nyerte megggggggggg.HAJRÁ MELINDA
2010. december 11. 12:04
|
|
|
Idézet (wannascream @ 2010.12.11. 12:02)
Mindenki tudta, hogy ha nem jut át a nézők által, őt ejti ki a zsűri, de én végig reménykedtem, hogy bent marad és megnyeri. Szerintem nagyon jó hangja van, de nem is emiatt akartam, hogy ő nyerjen. A zsűri - legfőképpen Mester Tamás - szinte már utálja őt, és örültem volna, ha ezzel jelképesen sikerül neki(k) bemutatni, hogy észrevegyék,ez egy népszerűségi verseny, ami csak a szimpátiáról szól...
Végre valaki aki értelmesen gondolkodik és nem csak gyűlölködő üzeneteket ír! Valaki egyet ért velem, én is ezt vettem észre, hogy a Mester szinte már utálta, mindig csak szart mondtak róla kivéve Presszer meg néha az Enikő..
2010. december 11. 12:05
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
És eggyet értek rideawhitehorse.Igazad van
2010. december 11. 12:08
|
|
|
Ez megeggyezés alapján történt.Utálom mester tamást
2010. december 11. 12:09
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
végre erre vártam a kezdetektől!
szerintem nem volt idevaló mert szerintem már bocs de idős volt már ehez a versenyhez! most remélem Reni fog nyerni♥
2010. december 11. 12:10
Senki sem hitte volna! 
Én azt hittem ő lesz a Megasztár!
Minden esetre nem szurkoltam neki,de nem is volt a legjobb!
Én azt hittem ő lesz a Megasztár!
Minden esetre nem szurkoltam neki,de nem is volt a legjobb!
2010. december 11. 12:21
Hát a töretlen első helye nem mindig töretlen, a rajongói cserbehagyták! És bár Reni már nem először ált ott a kiesés küszöbén, de őt jobban szereti a zsűri mint Melindát! Melinda nem is érdemelte meg, hogy tovább jusson, de azért a 3-dik hely se semi, szerintem ha Reni 20-szadszor ált volna a kiesés küszöbén, Melinda pedig még sosem, akkor is Renit mentették volna meg! Remélem Tolvai Reni lessz a megasztár, drukkolok nekio!
2010. december 11. 12:27
|
|
MilesssMiley Ray ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 4881 Csatolások: 384 Azonosító: 132143 offline
|
Nem neki van a legrosszabb hangja, de könyörgöm! Itt már az ember stílusát is nézik (ha már eddig eljut)... Ahogy ez a nő beszélt.. hát akkor kirázott a hideg. Úgy vettem észre, hogy őt a Megasztár nem igazán érdekli. Amikor a zsűri dicséri, vagy továbbjut, egy kis mosoly sincs az arcán, és ez már nagyon zavaró volt nekem. Ha egyszer eljön a meghallgatásra, és megpróbál bejutni, akkor "vállalja a felelősséget", hogy ez igenis nagy munka. Én örültem, hogy kiesett, pont a modora miatt. Nem azért írtam, hogy megbántsak bárkit is, egyszerűen a tényeket közöltem...
Köszönöm, ha elolvastátok!
Köszönöm, ha elolvastátok!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: