most meglepődtem, de nagyon örülök, ideje volt már
Szíj Melinda esett ki a Megasztárból
2010. december 11. 10:10
Úristen ez komoly? hogy lehet ez 
2010. december 11. 10:12
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
2008 - Király Viktor. 2010 - Kökény Attila. A legpofátlanabb az egészben, hogy megint megmerte húzni ezt a lépést a Tv2. Melindát már az elején ki kellett volna ejteni. Nem a hangja miatt, hanem mert alkalmatlan a színpadra, de kitalálni a műsor vége előtt 3 adással, hogy nekünk nincs szükségünk rá és gyakorlatilag lealázni, mint ahogyan tette Mester Tamás... gusztustalan. Bárki nyer, nekem ők nem legendák.
Egyébként a műsorokról mindent elmond, hogy egy olyan tehetség, mint a Szirota Jennifer, nem kellet a kutyának sem.
Egyébként a műsorokról mindent elmond, hogy egy olyan tehetség, mint a Szirota Jennifer, nem kellet a kutyának sem.
2010. december 11. 10:16
azért sajnáltam még ha nem is neki szurkoltam. Azt a kijelentését pedig osztom, hogy Yvette a döntőben :$ . Kíváncsi leszek ki fogja megnyerni.
2010. december 11. 10:16
|
|
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline
|
Idézet (Ditty @ 2010.12.11. 08:26)
Akkor a jósnőnek mégis igaza volt.Már vártam,hogy megjelenjen a cikk,mert én kikapcsoltam a TV-t,és nem tudtam 23:24 után nézni a Megasztárt.Amúgy ez r*hadtul meglepett, mert eddig ugyebár mindig Melinda kapta a legtöbb szavazatot-szerintem ez is megvolt burjánzva,hogy bejusson a legjobb 3 közé,mert ha azért körülnéztek,1000 meg 1000 ilyen hangú embert találhattok musicalben meg bárokban.Szóval nem nagyon tud meghatni,de szerintem Kökény Attila fogja megnyerni,hiába vagyok Reni fanatikus.
ugyanez az én véleményem is. de azért hajrá Reni
2010. december 11. 10:17
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Örülök, hogy végre kiesett.
És részben egyet értek Josh_ -sal. Bár szerintem ha Reni nyeri - és én ebben bízok - akkor ő ezt megérdemelten fogja megnyerni. Arról, hogy legenda lesz -e .. inkább nem mondok semmit, mert szerintem az előző nyertesek sem lettek legendák.
És részben egyet értek Josh_ -sal. Bár szerintem ha Reni nyeri - és én ebben bízok - akkor ő ezt megérdemelten fogja megnyerni. Arról, hogy legenda lesz -e .. inkább nem mondok semmit, mert szerintem az előző nyertesek sem lettek legendák.
2010. december 11. 10:19
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Örülök, hogy kiesett, mert nekem az elejétől kezdve nem volt szimpatikus...
2010. december 11. 10:27
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Egyébként az hogy lehetséges, hogy Melinda kb. 20%-al vezetett szinte végig, Kökény és Reni között meg alig volt..
Aztán hirtelen Melinda visszaesett...
Engem nem az érdekel hogy ki esett ki, mert személy szerint egyik Megás sem érdekel, a legrosszabb évad az eddigiek közül, csak hát érdekesen oldották meg az biztos...
Aztán hirtelen Melinda visszaesett...
Engem nem az érdekel hogy ki esett ki, mert személy szerint egyik Megás sem érdekel, a legrosszabb évad az eddigiek közül, csak hát érdekesen oldották meg az biztos...
2010. december 11. 10:37
|
|
anniechelonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 1 Azonosító: 140041 offline
|
Örülök hogy kiesett..a végére számomra teljesen jellemtelen volt, egyszer sem láttam örülni vagy mosolyogni, ha továbbjutott, mindig játszotta a depresszióst.Könyörgöm, miért jelentkezik az, aki utána kijelenti hogy nem akar nyerni? (:
Én Kökényt sem juttattam volna el idáig, minden számot ugyanúgy énekel...
Az egyetlen aki megérdemelte hogy idáig eljutott, az Reni.Aki meg azt mondja, hogy nincs hangja, az hallgassa meg a Summertime-ot amit múlthéten énekelt.
Ennyi volt az én SZUBJEKTÍV véleményem.
Én Kökényt sem juttattam volna el idáig, minden számot ugyanúgy énekel...
Az egyetlen aki megérdemelte hogy idáig eljutott, az Reni.Aki meg azt mondja, hogy nincs hangja, az hallgassa meg a Summertime-ot amit múlthéten énekelt.
Ennyi volt az én SZUBJEKTÍV véleményem.
2010. december 11. 10:38
Én azt hittem, hogy ő fog nyerni, de szerencsére nem így lett...
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Végre!!!
Köszönöm! Már azt hittem, ő fogja megnyerni
|
|
eszter135új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 134157 offline
|
nagyon örülük h kiesett mikor meghallotam g reni kapta a legkevesebb szavazatott
hát nagyon elszomorodtam de mikor megtudtam h Kökény Atilla lett az első megnyudottam mert tudtam h renivel sokkal több zsűri volt megelégedsvee!
2010. december 11. 10:39
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Tudtam hogy ő fog kiesni
2010. december 11. 10:39
|
|
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline
|
hálaisten hogy kiesett.
már rég kikellettvolna..
már rég kikellettvolna..
2010. december 11. 10:47
végreeeeeeeeeeeeeeee erre vártam 1-2 hónapja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hála isteeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: