Szíj Melinda esett ki a Megasztárból
2010. december 13. 16:55
|
|
ilovemyselfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 133251 offline
|
végre.. remélem Reni nyer
2010. december 13. 20:58
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Valószínűleg akkor rontotta el a dolgot, amikor bocsánatot kért múlt héten.
2010. december 16. 14:44
|
|
Immortalratvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 56 Azonosító: 30485 offline
|
Én is Reninek drukkolok. Csak tudnám miből vonják le egyesek, hogy Reni "egy beképzelt kis KÁ." Valami hasonlót mintha Yvettről is írtak volna a tisztelt fórumozók. Csak tudnám mire fel... Mindegy... Melindának szép hangja volt nagyon csak valahogy olyan életképtelennek tűnt a színpadon. Bocsánat a fanoktól! Amíg énekelt mosolygott, miután abbahagyta lehajtotta a fejét és görbült le a szája. Nagyon zavaró volt pedig szerintem végig szépen teljesített!
2010. december 16. 19:33
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
szerintem kétség sem férhet hozzá,Melindának jó a hangja,de maga a ő, nem oda valóó.!!. [ nem szoktam nézni nan sem az x-et, sem a megát. ]
de már a reklámban hallottam énekelni,meg esetleg ha néha-néha belenézek kicsit..xĐ
2010. december 17. 20:39
Én nem tudtam végignézni a Megasztárt, az a nap egy különleges napom volt, hogy miért azt nem mondom meg.
Végül is így olvasom, hogy Attila továbbment. Jó-jó neki még jó hangja van, nade véleményezem az utolsó kettőnek a döntését:
A zsűri szerintem egyáltalán Nem szereti Melindát, akkor még is, hogy gondoltam, hogy esetleg Őt fogják átengedni? Mert VAN hangja?
Nanem, a zsűrikének a kurv@ ember tetszik, aki mást nem csinál, csak riszálja a hátsóját, énekelni sem tud. Román embőr, és ez egy mágyár tehetségkutató. Lehet külföldről is szavazni, na de abba bele sem gondolnak, hogy Romániából mennyien szavazhatnak Renikére...
Végül is így olvasom, hogy Attila továbbment. Jó-jó neki még jó hangja van, nade véleményezem az utolsó kettőnek a döntését:
A zsűri szerintem egyáltalán Nem szereti Melindát, akkor még is, hogy gondoltam, hogy esetleg Őt fogják átengedni? Mert VAN hangja?
Nanem, a zsűrikének a kurv@ ember tetszik, aki mást nem csinál, csak riszálja a hátsóját, énekelni sem tud. Román embőr, és ez egy mágyár tehetségkutató. Lehet külföldről is szavazni, na de abba bele sem gondolnak, hogy Romániából mennyien szavazhatnak Renikére...
2010. december 18. 13:55
Hát,ahogy tegnap néztem a döntőt,és visszaolvasgattam a kommenteket,egyértelmű;jobb, hogy be sem jutott a legjobb 2 közé.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: