Szíj Melinda esett ki a Megasztárból
2010. december 11. 15:23
|
|
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline
|
na vére csodálom, hoogy idáig húzta
2010. december 11. 15:23
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
véfre hogy kiesett!!!!
2010. december 11. 15:26
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.12.11. 13:37)
Sajnálom! Egyértelműen Reninek kellett volna hazamennie.
Én meg egyértelműen igazat adok neked. Az a Hush-Hush úgy volt rossz ahogy volt. Még a Nyári lányok is jobban adták elő.
Egyébként meg szánalmasan manipulatív a TV2. Én nem hiszem el hogy egy olyan versenyző, aki hónapok óta az élmezőnyben volt, meg az adás során is több mint 20 százalékkal vezetett, az kiesik. Persze én értem hogy betojtak hogy Melinda nyeri meg, kiejteni meg csak úgy tudták, hogyha a zsűri elé kerül, mert ott már valóságos ellen-kampány folyt Melinda ellen.
Kökény Attilánál meg ez a kisgyerek berohan a színpadra apucihoz dolog.. hát nem részletezném.
Egyszerűen minden idők legszánalmasabb Megasztárja, azt hittem hogy Király Viktor és bagázsánál nem lehet lejjebb adni, de úgy tűnik hogy sikerült.
2010. december 11. 15:30
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (audrey @ 2010.12.11. 15:26)
Én meg egyértelműen igazad adok neked. Az a Hush-Hush úgy volt rossz ahogy volt. Még a Nyári lányok is jobban adták elő.
Egyébként meg szánalmasan manipulatív a TV2. Én nem hiszem el hogy egy olyan versenyző, aki hónapok óta az élmezőnyben volt, meg az adás során is több mint 20 százalékkal vezetett, az kiesik. Persze én értem hogy betojtak hogy Melinda nyeri meg, kiejteni meg csak úgy tudták, hogyha a zsűri elé kerül, mert ott már valóságos ellen-kampány folyt Melinda ellen.
Kökény Attilánál meg ez a kisgyerek berohan a színpadra apucihoz dolog.. hát nem részletezném.
Egyszerűen minden idők legszánalmasabb Megasztárja, azt hittem hogy Király Viktor és bagázsánál nem lehet lejjebb adni, de úgy tűnik hogy sikerült.
Ott a pont. A számból vetted ki a szót!
2010. december 11. 15:32
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Ugyan a pénteki adást nem láttam, de engem már nagyon idegesített Melinda. Jó a hangja, igen, de az életben nem mennék el egy Szíj Melinda koncertre, semmi átütő nincs az előadásában. Nem azt mondom, h Reni vagy Attila sztáralkatok, de még mindig inkább ők nyerjék meg, mint Melinda!
2010. december 11. 15:48
VÉGREE!! Húúúúú de örülök, úgy utáltam ezt a nőt!!
Már tegnap este is rohadtul boldog voltam, amikor a zsűri elé állították melindát, mert akkor már tudtam h kiesik, a zsűri végre jól döntött! Lehet hogy van hangja, bár az se olyan csodálatos, sőt én kimondottam utáltam amikor énekelt, de igaza volt most friderikusznak, amikor azt mondta h az éneklés nem elég, hanem színpadi kiállás is kell, ami melindának a béka feneke alatti szinten van! egyenesen röhögtem, mikor a renivel való duettnél elkezdett futkározni!!
Szerintem ha nyer eltűnt volna a süllyesztőbe és kész, és akik azt írják hogy túl öreg volt igazuk van!!! Vén nyanya!!! már nem neki való ez a felhajtás, foglalkozzon csak a családjával!! KÖSZÖNÖM AZOKNAK AKIK NEM SZAVAZTAK RÁ!!
HAJRÁ RENI, TE VAGY A LEGJOBB!!
2010. december 11. 15:51
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
Én örültem hogy kiesett !
2010. december 11. 15:55
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
ja! végree!!! itt igaz hogy mindenkinek sz*r hangja van de ez volt az egyik legrosszabb!!!!
2010. december 11. 15:58
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Idézet (tina9612 @ 2010.12.11. 15:48)
VÉGREE!! Húúúúú de örülök, úgy utáltam ezt a nőt!!
Már tegnap este is rohadtul boldog voltam, amikor a zsűri elé állították melindát, mert akkor már tudtam h kiesik, a zsűri végre jól döntött! Lehet hogy van hangja, bár az se olyan csodálatos, sőt én kimondottam utáltam amikor énekelt, de igaza volt most friderikusznak, amikor azt mondta h az éneklés nem elég, hanem színpadi kiállás is kell, ami melindának a béka feneke alatti szinten van! egyenesen röhögtem, mikor a renivel való duettnél elkezdett futkározni!!
Szerintem ha nyer eltűnt volna a süllyesztőbe és kész, és akik azt írják hogy túl öreg volt igazuk van!!! Vén nyanya!!! már nem neki való ez a felhajtás, foglalkozzon csak a családjával!! KÖSZÖNÖM AZOKNAK AKIK NEM SZAVAZTAK RÁ!!
HAJRÁ RENI, TE VAGY A LEGJOBB!!

Remélem, hogy téged is le fognak vén nyanyázni 41 évesen. Ne haragudj, de hány éves az anyukád? Nyilván 35-40 körül járhat. Akkor most ő is vén nyanya?
Idézet
ja! végree!!! itt igaz hogy mindenkinek sz*r hangja van de ez volt az egyik legrosszabb!!
Nem ez, hanem max. Ő.
2010. december 11. 15:59
Miért kell ennyire ocsmárolni? Nem szereted? Akkor pofa be. Nem örülök, de nem is vagyok szomorú. Reninek és Kökény Attilának pedig szerintem itt a helye, kíváncsi vagyok ki lesz a nyertes
2010. december 11. 15:59
|
Emma56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 140514 offline
|
Miért szurkol mindenki Reninek??Attila sokkal jobb(bocs a rajongóknak)Melinda meg hááát nem tudom szegény szerencétlen volt de annyira nem volt rossz hangja.Mégis örültem hogy kiesett.Akit én legjobban szerettem az egyértelműen az Yvette volt.Egy magyar sztár van akit nagyon nem szeretek az Sp.
A Megasztárt meg elszúrták úgy ahogy van.
A Megasztárt meg elszúrták úgy ahogy van.
2010. december 11. 16:05
igen, lehet hogy anyukám is ennyi idős, de nem áll ki a színpadra mindenki elé és nem égeti magát!!! tudja hogy hogy kell viselkedni korához képest. na ez itt a különbség. és 40 éves koromba már én sem fogom magam égetni, pláne ha így fogok kinézni!!!
érted, dreamscometrue?
2010. december 11. 16:09
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Idézet (tina9612 @ 2010.12.11. 16:05)
igen, lehet hogy anyukám is ennyi idős, de nem áll ki a színpadra mindenki elé és nem égeti magát!!! tudja hogy hogy kell viselkedni korához képest. na ez itt a különbség. és 40 éves koromba már én sem fogom magam égetni, pláne ha így fogok kinézni!!!
érted, dreamscometrue?
Nem értem, hogy az, akinek jó hangja van, kiáll a színpadra és énekel, miért égeti le magát? Az oké, hogy a mozgása nem a legjobb, de hát ez nem táncverseny!
1 felhasználónak tetszik:
wannascream
2010. december 11. 16:10
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (tina9612 @ 2010.12.11. 16:05)
érted, dreamscometrue?
Nem égeti magát, hanem énekel! Az emberek nem ugyanolyanok, és előfordulhat, hogy talán anyukádnak nincs hangja/nem akar színpadra állni/meg még egy csomó minden...
Ne hasonlíts össze két embert, akikben mindössze annyi közös van, hogy nagyjából ugyanannyi idősek...
Meg még tudnék írni dolgokat, de azokért kitiltanának.
2010. december 11. 16:13
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
nem szeretem Melindát ..de nagyon sajnáltam..
ti meg elég k*csögök vagytok egy páran hogy így nyilvánítjátok ki a véleményeteket..
ti meg elég k*csögök vagytok egy páran hogy így nyilvánítjátok ki a véleményeteket..
1 felhasználónak tetszik:
Fanni00
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.