Pétek este a Megasztár énekeseinek két szólódalt és két duettett kellett énekelniük. A legtöbb szavazatot Kökény Attila kapta, így Szíj Melindának és Tolvai Renátának kellett megküzdeni a továbbjutásért – a csatát az utóbbi nyerte meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szíj Melinda esett ki a Megasztárból
2010. december 11. 08:09
2010. december 11. 08:19
Őszintén szólva nem bánom hogy kiesett mert szerintem egyáltalán nem volt olyan jó mint amilyennek sokan mondták...habár igaz hogy Renáta nem volt jobb nála,de ennek ellenére nem bánom a döntést,és remélem hogy Kökény Attila nyeri a versenyt,mert ő az aki tényleg megérdemli.
1 felhasználónak tetszik:
zsofeeh
2010. december 11. 08:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem semmi...
Én azt hittem, hogy Renáta fog kiesni... (nekem amúgy Reni a kedvencem) Örülök neki, csak azt sajnálom, hogy a TOP3-ba nem kerülhetett be sem András, sem pedig Giorgio.
1 felhasználónak tetszik:
AdamLambertrulz
2010. december 11. 08:26
Akkor a jósnőnek mégis igaza volt.Már vártam,hogy megjelenjen a cikk,mert én kikapcsoltam a TV-t,és nem tudtam 23:24 után nézni a Megasztárt.Amúgy ez r*hadtul meglepett, mert eddig ugyebár mindig Melinda kapta a legtöbb szavazatot-szerintem ez is megvolt burjánzva,hogy bejusson a legjobb 3 közé,mert ha azért körülnéztek,1000 meg 1000 ilyen hangú embert találhattok musicalben meg bárokban.Szóval nem nagyon tud meghatni,de szerintem Kökény Attila fogja megnyerni,hiába vagyok Reni fanatikus.
2010. december 11. 08:32
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
sajnáltam, mert nekem nagyon tetszett, ahogy énekel, de mostmár nagyon remélem, hogy a Kökény nyeri meg, neki legalább van tehetsége ...
2010. december 11. 08:50
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Na végre az elején kellett volna de jobb később mint soha!.
2010. december 11. 09:00
azta rohadt... én azt hittem ő nyer
De Reni (L) bent van!! YEPP
Úgyis a kökényke nyeri meg -.- de utálom azt a habsit
De Reni (L) bent van!! YEPP
Úgyis a kökényke nyeri meg -.- de utálom azt a habsit
2010. december 11. 09:01
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
VÉGRE!
már idáig sem kellett volna eljutnia... több nevet is tudnék mondani, aki jobban megérdemelte volna a 3. helyet. nagyon jól tette a zsűri, hogy kidobta... reni ezerszer jobb volt nála, nem csak ebben az adásban, de az összesben... és nem is csak reni, hanem mindenki más is, aki bejutott a döntőkbe...
nekem nagyon kétszínűnek tűnik ez a nő... mikor énekel, látszik, hogy élvezi, mikor befejezi, akkor meg lehajtja a fejét és sajnáltatja magát, mintha ettől szimpátiát várna, ebből kifolyólag pedig a továbbjutást... egy ideig ez még nálam is bejött, aranyosnak találtam, de már unalmas... réges-rég ki kellett volna ejteni...
már idáig sem kellett volna eljutnia... több nevet is tudnék mondani, aki jobban megérdemelte volna a 3. helyet. nagyon jól tette a zsűri, hogy kidobta... reni ezerszer jobb volt nála, nem csak ebben az adásban, de az összesben... és nem is csak reni, hanem mindenki más is, aki bejutott a döntőkbe...
nekem nagyon kétszínűnek tűnik ez a nő... mikor énekel, látszik, hogy élvezi, mikor befejezi, akkor meg lehajtja a fejét és sajnáltatja magát, mintha ettől szimpátiát várna, ebből kifolyólag pedig a továbbjutást... egy ideig ez még nálam is bejött, aranyosnak találtam, de már unalmas... réges-rég ki kellett volna ejteni...
2010. december 11. 09:02
Szerintem nagyon jó hangja van és megérdemelte, hogy ilyen sokáéig bentmaradjon.
De nálam a favorit Reni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.