Miley Cyrus vízipipával ünnepel
2010. december 19. 16:55
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
najo nekem ebből most lett elegem. halál komolyan. az miért botrány h egy hires énekes-színész 18 évesen "mert" vizipipázni?? ezek nagyon hülyék. most boldog volt- kiélvezte h hetek ota végre volt egy jo napja. ennyi -.-"
2010. december 19. 21:52
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
clauhh33
ez a vizipipa nem sishapipa:D hanem füves pipa...
az a fű amit meg szivott nincs ugyan tiltólistán mert nem elterjedt főleg itt europában nem. DE DROG kb olyan hatása van mint az LSDnek csak sokkal intenzívebb,de gyorsabban lezajló...míg az LSD 8 óráig is hatással van az elmédre ez csak kb. 20 percig.
én nem ítélem el.sőt sajnálom,hogy minden lépését követik és még kb f_ngani se tud:)amugy meg melyik az barom ismerőse az aki kitesz egy ilyet a netre??? az ilyet én elvből elkerülném ezzekután...
ez a vizipipa nem sishapipa:D hanem füves pipa...
az a fű amit meg szivott nincs ugyan tiltólistán mert nem elterjedt főleg itt europában nem. DE DROG kb olyan hatása van mint az LSDnek csak sokkal intenzívebb,de gyorsabban lezajló...míg az LSD 8 óráig is hatással van az elmédre ez csak kb. 20 percig.
én nem ítélem el.sőt sajnálom,hogy minden lépését követik és még kb f_ngani se tud:)amugy meg melyik az barom ismerőse az aki kitesz egy ilyet a netre??? az ilyet én elvből elkerülném ezzekután...
2010. december 19. 23:55
|
|
dorcii008új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 141024 offline
|
~ 18 éves és ráadásul most volt a szülinapja :DDD hát engem kurvára nem érdekel : DD:DD
elég vicces am azért eza videó..xdd :DDD
mi is szoktunk pipázni..:'DD és egyszer mer szivtam füves pipát is .xdddddddddddddd na köböö ez volt ahatás.. szalnemértem minek vannak egyesek felháborodva
)
miley tehetséges,jóhangja,jóstílusa..van stb.és ettől még lehet példakép aki hibázik :/:DD de ezekt akis 12 éveseknek nemkell elesniük ..ő sem azért csinálja h megmutassa EZT KELL TENNI! hanem neki is van oylan pillanata jóleszarom msot ellazulok..kb ezis egy iylen este volt :DDD
sztem kurvajóó h láthatjuk őt a reflektor fényen kívül is
D h milyen mikor ellazul és ugy él h nincsenek paparazzik rajongók csak abrátok haverok és bulii.. MAGÁÁNÉLEEEET!!!!
ennyi.
i (L) miley cyrus. *-*
elég vicces am azért eza videó..xdd :DDD
mi is szoktunk pipázni..:'DD és egyszer mer szivtam füves pipát is .xdddddddddddddd na köböö ez volt ahatás.. szalnemértem minek vannak egyesek felháborodva
miley tehetséges,jóhangja,jóstílusa..van stb.és ettől még lehet példakép aki hibázik :/:DD de ezekt akis 12 éveseknek nemkell elesniük ..ő sem azért csinálja h megmutassa EZT KELL TENNI! hanem neki is van oylan pillanata jóleszarom msot ellazulok..kb ezis egy iylen este volt :DDD
sztem kurvajóó h láthatjuk őt a reflektor fényen kívül is
ennyi.
i (L) miley cyrus. *-*
2010. december 20. 20:59
De sajnálom, hogy ilyen lett de tudom, hogy Miley a szíve mélyén nem ilyen! Szerintem ő is tudja!
2010. december 22. 00:08
|
|
klau09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 132579 offline
|
clauhh33
najo nekem ebből most lett elegem. halál komolyan. az miért botrány h egy hires énekes-színész 18 évesen "mert" vizipipázni?? ezek nagyon hülyék. most boldog volt- kiélvezte h hetek ota végre volt egy jo napja. ennyi -.-"
teljesen egyetértek
teljesen egyetértek
2010. december 22. 08:06
Jézusom ez a nevetés 
Kicsit úgy nézett ki mint aki berúgott.
De megérthető hiszen már 18 éves és ki nem csinál ennyi idősen őrültségeket?
Ez nem botrány csak mert Miley egyszer kipróbált valami új dolgot!
Kicsit úgy nézett ki mint aki berúgott.
De megérthető hiszen már 18 éves és ki nem csinál ennyi idősen őrültségeket?
Ez nem botrány csak mert Miley egyszer kipróbált valami új dolgot!
2010. december 22. 11:36
Idézet (Csaszi @ 2010.12.22. 11:35)
Hát ez nem a "jó" irány...
mit vit vártál?
2010. december 22. 14:58
maris:
persze ez nem is lenne baj, ha ez volna az első botránya. már a szülei válása és a szakítása előtt is voltak dolgok, amiket szégyellnie kellene (de persze nem így van)...
persze ez nem is lenne baj, ha ez volna az első botránya. már a szülei válása és a szakítása előtt is voltak dolgok, amiket szégyellnie kellene (de persze nem így van)...
2010. december 23. 11:14
Kezdem úgy érezni,hogy Miley egyre rosszab.Mikor még elindult a Karierrje olyan kis aranyos és bájos volt a Hannah Montanaban.Most meg?
Amúgy is még kiskorú ahhoz,hogy Vizipipázon!"Mégis mit várjunk Miley-tól"
Amúgy is még kiskorú ahhoz,hogy Vizipipázon!"Mégis mit várjunk Miley-tól"
2010. december 23. 17:11
|
mappellesophieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 124908 offline
|
ajj istenem most mit vártok ?? hogy a 18. szülinapján otthon üljön és hannah montanas dalokat énekeljen ??? ha egy átlag emberről lenne ilyen video senki semmi rosszat em mondana... mindent csak ti fujtok fel...
2010. december 23. 17:14
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Csak azért, mert valaki betölti a 18. életévét, még nem jogosítja fel, hogy így viselkedjen. Még ha mezei szürke egér az illető.. akkor sem.
Miley esetében pedig duplán oda kéne figyelnie, hiszen több millió kislány és nagyobb leányzó őt tartja példaképének. A hírnév egy átok, de nagy felelősség is.
Miley esetében pedig duplán oda kéne figyelnie, hiszen több millió kislány és nagyobb leányzó őt tartja példaképének. A hírnév egy átok, de nagy felelősség is.
2010. december 24. 22:05
de nem tud érdekelni mert mondjuk ő sem avatkozna bele hogy mit csinálok (végülis hülyeség mert nem ismer + kül sem érdekelné xĐ) na mind1 a 18. évét töltötte be nem lenne újdonság ha ilyeneket csinálna vagyis én nem igazán lepődnék már meg rajta
2010. december 25. 14:26
Komolyan, elegem van! Aki ennyire nem kedveli Miley-t, az miért jön ide, és nézegeti a legújabb híreit? Hogy mondja mindenkinek a nagyot? Miley már felnőtt, ő élete, azt tesz amit szeretne! Mit vártatok, 18 évesen is eljátsza a kicsik kedvéért Hannah Montanat? Szerintem ebből igencsak kinőtt, és az új klipjeiben végre megmutathatja önmagát!
2010. december 25. 14:47
Egyépként, amíg nem mutogatja magát ruha nélkül, én mellette állok.
2010. december 26. 10:26
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
Miley-nak sztem nem a vizipipától lett baja [ lehet vmi alkokolt ivott,vagy csak jó volt a hangulata xĐ ],, de ezen a videón tiszta hülye. Amúgy én sem szeretem MÁR egy ideje Miley-t,,nem is védem,de ezt a videót nem kell botránynak mondani,azért mert.:
Már egy házubuliban is sztem egy csomóan csinálnak vidiket,ha éppen egy haverjuk valami marhaságot csinál,és nagyon kell rajta röhögni.
és megint viszatérek arra h .: BOTRÁNY!! Azért mondják már ezt is Botránynak mert a legújabb Botrányhősnő csinálta.. Ha mondjuk valameik más nagy sztár csinálna ilyet,akkor nem lenne ekkora zűrzavar ebből.. MOST AZ EGYSZER MEGVÉDTEM MILEY-T,MERT ILYENRE NEM SZABADNA AZT MONDANI,HOGY BOTRÁNY. -.-"
Már egy házubuliban is sztem egy csomóan csinálnak vidiket,ha éppen egy haverjuk valami marhaságot csinál,és nagyon kell rajta röhögni.
és megint viszatérek arra h .: BOTRÁNY!! Azért mondják már ezt is Botránynak mert a legújabb Botrányhősnő csinálta.. Ha mondjuk valameik más nagy sztár csinálna ilyet,akkor nem lenne ekkora zűrzavar ebből.. MOST AZ EGYSZER MEGVÉDTEM MILEY-T,MERT ILYENRE NEM SZABADNA AZT MONDANI,HOGY BOTRÁNY. -.-"
2010. december 26. 10:30
Ez NEM botrany.......A mai fiatalok sok% hasznaja ezt.....eskuszom amit Miley csinal az minden botrany.......a kovetkezo cim ez lesz : "Botrany:Miley Cyrus nem huzta le a WC-t".........
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: