hiányzó képek törölve - Bessie
The Client List (2012–)
2010. december 10. 14:43
hiányzó képek törölve - Bessie
10 felhasználónak tetszik:
kosTa,
lv3x,
édrienn,
Alphacos,
nowave,
Cakey5000,
adorebubble,
Boscorelli,
dreamon,
MegaLadyGaga
2010. december 11. 10:07
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
Nagyon jó shoot. Jen gyönyörű rajta.
2012. március 01. 19:25
|
|
Alphacos |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.27. Hozzászólás: 2902 Csatolások: 30492 Azonosító: 59292 offline
|
10 felhasználónak tetszik:
Fucka2,
kriszti145,
Josh_,
MegaLadyGaga,
Boscorelli,
dreamon,
otyg,
Ödönke,
Adrianna,
idone
2012. március 01. 21:41
|
|
Alphacos |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.27. Hozzászólás: 2902 Csatolások: 30492 Azonosító: 59292 offline
|
14 felhasználónak tetszik:
Josh_,
joe_r,
kriszti145,
Boscorelli,
MegaLadyGaga,
Ödönke,
bibe,
completely,
otyg,
kosTa,
juliaaa1989,
Adrianna,
Cakey5000,
idone
2012. március 01. 23:42
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Na így kell promózni, eszméletlenül dögösen fest. Az első 2 kép rabul ejtett.
Az még kérdés mit tudtak kihozni a sorozatból, de ha így fog benne festeni, tuti nézős.
Köszönöm, hogy felraktad.
Az még kérdés mit tudtak kihozni a sorozatból, de ha így fog benne festeni, tuti nézős.
Köszönöm, hogy felraktad.
2012. március 05. 10:48
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
Idézet (Josh_ @ 2012.03.01. 23:42)
Na így kell promózni
így hát.
2012. március 05. 10:50
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
csak ne lenne ennyi photoshop az arcán. nincs rá igénye.
2012. március 30. 04:35
A The Client List egy új drámasorozat, melyben azt kutatják, egy feleség milyen messzire menne el a családjáért.
2015. január 13. 16:39
egek ez mekkora xar sorozat...
még tavaly nyár elején bepróbáltam és a 3-ik epizód feléig bírtam illetve jutottam!
pfff.. pedig a casting ígéretes volt! de ez az egész ahogy megcsinálták háá én nemtom! próbálták itt elosztani a dolgokat hogy a férfiak és a nők egyaránt megtalálják a sorozatban a maguknak tetsző momentumokat amiért érdemes legyen nézni. de feltételezem leginkább a gyengébb nem volt itt a célközönség. háá én nemtom engem JLH-itt nem egész 3 részig nyűgözött le aztán meguntam a vergődését. háá a pasik meg itt még a szomszéd is izmos és kocka hasú yeaahhh az igazi Amerikai álom! NEM szóval a párbeszédek gagyik, a történet nem elég erős hogy részeken keresztül érdekeljen, a szereplők érdektelenek, a főszereplő pedig egy idő után idegesítő és ellenszenves. ennyit erről a maszlagról!
2015. január 14. 08:21
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Hát van az úgy, hogy nem tetszik, amit látsz. Akkor tényleg nem kell nézni. Az amcsi sorozatok nagy része egy olyan álomvilágban játszódik, aminek sok köze nincs a valósághoz. Szép csajok, dögös pasik (jó is lenne, ha itthon is csak ilyen dákók tévednének be az extramasszázs szalonba, akkor mennék is ilyen helyre dolgozni...), persze tudjuk hogy az átlag amerikai ennél vagy 120 kilóval több. De ez egy ilyen világ, azért én speciel elnéztem a sorozatot, Colin Egglesfield különösen felhívta magára a figyelmemet azzal a sármos fejével
Ami engem az egészben egy icipicit zavart, hogy nem nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy bármifél szakmai kiképzést kapjanak a színészek a masszázs terén. Simogatás volt, oké hogy ez egy olyan szalon, de némi szakmai tapasztalat sem árt azért, főleg, mert voltak olyan karakterek, akik nem vállaltak extrát.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2015. január 14. 18:30
Én akartam szeretni ezt a sorozatot de tényleg!
De sokszor azt éreztem hogy a készítők nem igazán tudták hogy mit is akarnak nem tudták eldönteni hogy ez most dráma legyen vagy komédia vagy szatíra. Mert a mind három egyszerre az nem igazán működött ebben az esetben.
Hááá én sajnos női szemmel nem tudtam nézni ezt a sorozatot masszőrként meg pláne nem!
Meg a mai Amerikai sorozatokra azért az nem teljesen igaz már hogy nincs közük a valósághoz. Jó persze értem hogy mire gondolsz!
De kb. úgy egy 10 éve egyre realisztikusabbak és igényesebbek a sorozatok és törekednek elérni hogy közelebb hozzák ezáltal az adott helyzetet vagy cselekményt a nézőhöz. Ez nem volt mindig így egykor elég volt a népnek egy Derrick vagy Colombo vagy Dallas!
Az internet korában már nem éri meg annyira kamut vagy xart csinálni egy kattintás és bárminek és bárkinek utána és mögé lehet nézni fél perc alatt. Mondjuk ez nem tudom meddig lesz így!
jön egy internet adó vagy adat díj majd kitalálják az öltönyösök!
Látod pont rátapintottál a lényegre hogy még a készítők itt arra sem vették a fáradtságot hogy a színészek megfelelően végezzék a szakmát amit csinálnak a filmben mert nem érezték ennek szükségét ezáltal hiteltelen az egész. Mielőtt elkezdték forgatni eldönthették volna hogy mit is akarnak tulajdonképpen. Mondjuk olvastam hogy készült egy film is amiből a sorozat lett(ezt lehet rosszul tudom) lehet azzal kellett volna kezdenem.
De én értem mit mondasz és hogy neked személy szerint mi tetszik benne!
Én csak meg írtam a véleményemet róla mert így is haldoklik már ez a fórum legyen már beszéd téma valami!
És ez be is jött! Mondjuk a negatív kritikák mindig beszéd témák!
De én értem mit mondasz és hogy neked személy szerint mi tetszik benne!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.