Killing Bono (2011)
2010. december 11. 17:08
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.11. 16:43)
Akármi is ez, meg kell néznem 
Ez a film a U2 létrejöttét meséli el.
Trailer:
Két MQ Posters:
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2010. december 11. 17:09
Idézet (funny18 @ 2010.12.11. 17:08)
Ez a film a U2 létrejöttét meséli el.
Trailer:
Két MQ Posters:
Trailer:
Két MQ Posters:
Akkor ezt látnom kell
2011. március 08. 15:46
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Premier: Március 14. (Írország), március 18. (Nagy-Britannia), április 14. (Oroszország), július 27. (Franciaország)
Soundtrack megjelenés: Március 28. (Ben Barnes 19-ből 10-et énekel
)
Plusz nagyobb poszter
Soundtrack megjelenés: Március 28. (Ben Barnes 19-ből 10-et énekel
Plusz nagyobb poszter
2011. május 19. 01:47
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Fú hát most sikerült megnéznem a filmet
Se angol, se magyar felirat nincs még hozzá sajnos.
Le is írom a véleményem
Hatalmas egy film volt, egy barátnőmmel néztük meg, mindketten Rob-rajongók vagyunk, úgyhogy nagyon jól szórakoztunk
Most egy kicsit meg fogom bántani a Ben rajongókat (kihívom magam ellen a sorsot
), de nekem ebben a filmben nem igazán tetszett, amit hozott. Ebben persze benne van az is, hogy a karaktere milyen volt, de valahogy az alakítása nem fogott meg, bár azért voltak olyan részek, ahol őt is bírtam, szóval olyan 70:30 százalékos arányt képzeljetek el.
Helyesnek helyes volt, azt hiszem három szexjelenete volt
Rob pedig szokásosan jó volt, volt néhány "Nathan moment" is benne, úgyhogy be volt biztosítva a jó szórakozásom, és a szemeitől még mindig lehidalok
Világító csodák
Na, hát a U2-ból sokat nem láttunk, mert nem is róluk szólt, hanem a McCormick tesókról, a zene egy az egyben hajazott a U2-ra, nyilvánvalóan, mert alapból is így volt. A ruháikon, kiegészítőiken nagyon sokat nevettem, voltak olyan jelenetek, ahol konkrétan az asztalt csapkodva szakadtam a röhögéstől.
A végén már elég jól kikupálódott ez a dolog is és nagyon szexuálisan néztek ki mindannyian azokban a szerkókban
Tetszett, hogy belerakták Lennon halálát, ahogy mindenki összetört a hírtől.
Állandóan szidták a U2-t és Bono-t, ami kifejezetten bejött
A Bono-t alakító srác jól hozta a szerepet, mert egyáltalán nem volt nehéz dolga vele
A legjobb jelenet pedig, amikor a vécében Danny nekiront Hammondnak
Összességében nagyjából ilyen filmre számítottam, talán még jobb is volt, mint képzeltem.
Bocsánat a hosszúságért, én nem nagyon tudok röviden véleményt kifejteni
Le is írom a véleményem
Hatalmas egy film volt, egy barátnőmmel néztük meg, mindketten Rob-rajongók vagyunk, úgyhogy nagyon jól szórakoztunk
Na, hát a U2-ból sokat nem láttunk, mert nem is róluk szólt, hanem a McCormick tesókról, a zene egy az egyben hajazott a U2-ra, nyilvánvalóan, mert alapból is így volt. A ruháikon, kiegészítőiken nagyon sokat nevettem, voltak olyan jelenetek, ahol konkrétan az asztalt csapkodva szakadtam a röhögéstől.
Összességében nagyjából ilyen filmre számítottam, talán még jobb is volt, mint képzeltem.
Bocsánat a hosszúságért, én nem nagyon tudok röviden véleményt kifejteni
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2011. augusztus 22. 11:53
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (niiikiii @ 2011.08.20. 21:15)
nem tudtok hozzá magyar feliratot? vagy még nincs? 
Angolt sem találtam, nem még hogy magyart. Én csinálnék magyart ha lenne angol, de nincs
2011. augusztus 22. 16:58
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.08.22. 13:50)
Itt én látok angol feliratot, aztán hogy tényleg jó-e...
Hiányos és nem is passzol az én verziómhoz, szóval részemről passzolom ..
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.