-.-
Christina Applegate terhesen rúdtáncol
2010. december 10. 12:56
Hát de azért ez nem tesz jót neki hiszen megerölteti magát! Ahejett, hogy pihenne! És egyetértek ToTo-val!
2010. december 10. 13:29
én nekem van rudam, és hobbiból szoktam rúdtáncolni x) de nem mindenki előtt, csak a párom láthat. meg öcsém meg anyám :$
2010. december 10. 13:29
de csimpaszkodni, nem csak körülötte legyeskedni mint a show-táncosok.
2010. december 10. 13:44
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Az ugye tudjátok, hogy ez egy Funny or die-os videó, amit poénnak szántak?
Még mielőtt lekreténeznétek őt meg az összes amerikait...
"Igazi szexi mamiként jelenik meg a Funny or Die című humorportál számára készített videón a várandós Christina Applegate. A terhessége utolsó hónapjában járó 39 éves színésznő egy feslett, ám annál magabiztosabb rúdtáncos kismamát, Roxy Fedarót alakítja a vicces videóban, amely egy tv-shop-szerű paródia arról, miért is érdemes hatalmas pocakkal, kismamaként acélrudakon pörögni. A felvételen Applegate a szószóló, de a Glee egyik sztárja, Jessalyn Gilsig és Wendi Mclendon-Covey színésznő is aktív szerepel vállal a terhes rúdtánc promótálásában."
"Igazi szexi mamiként jelenik meg a Funny or Die című humorportál számára készített videón a várandós Christina Applegate. A terhessége utolsó hónapjában járó 39 éves színésznő egy feslett, ám annál magabiztosabb rúdtáncos kismamát, Roxy Fedarót alakítja a vicces videóban, amely egy tv-shop-szerű paródia arról, miért is érdemes hatalmas pocakkal, kismamaként acélrudakon pörögni. A felvételen Applegate a szószóló, de a Glee egyik sztárja, Jessalyn Gilsig és Wendi Mclendon-Covey színésznő is aktív szerepel vállal a terhes rúdtánc promótálásában."
1 felhasználónak tetszik:
Gabor28
2010. december 10. 14:08
|
|
StellaPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 139068 offline
|
Azért ez egy kicsit furi de jó
2010. december 10. 14:17
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Eszembe jutott, hogy amikor kismamatornára jártam mérleg állásba kellett állni én meg eldőltem.Jót röhögtem magamon.És ez a talajon volt.
Az a lényeg hogy jól érezze magát.
Az a lényeg hogy jól érezze magát.
2010. december 10. 16:04
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
jesszus!
mindjárt háányok!
mindjárt háányok!
2010. december 10. 18:11
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.