2010 legszexibb sorozatszínészei
2010. december 08. 16:32
Imádom Ian (L)
Joe (L)
Igazából szerintem Alexander Skarsgard is befért volna ide még szerintem .
Na mind1, de az első helyezettel teljesen elégedett vagyok
Joe (L)
Igazából szerintem Alexander Skarsgard is befért volna ide még szerintem .
Na mind1, de az első helyezettel teljesen elégedett vagyok
2010. december 08. 16:42
Álljunk meg egy percre! Hol van Jared és Jensen?!
Hogy az a jó r*hadt...
Nem értek egyet a listával, és nem csak ebből a szempontból. Ian az első helyen?
Oké, hogy jóképű, meg minden, de már annyira istenítve van, hogy nagyon unom már. Száz meg száz ilyen szexi pasi van még a Földön, mintha olyan különleges lenne...
Nem értek egyet a listával, és nem csak ebből a szempontból. Ian az első helyen?
2010. december 08. 16:44
|
|
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline
|
Igen Ian Somerhalder a legjobb!!
2010. december 08. 16:57
Idézet (Sourire @ 2010.12.07. 21:47)
Az első hellyel teljes mértékben egyetértek!
Jó cikk 
én is
2010. december 08. 17:12
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
Az első 10 közül Matt Bomer, aki szóra érdemes.
De Zachary Levi a 93. helyen előrébb jár szerintem. Még Ryan McPartlin is túl hátul van a 28. helyen. De lehet elfogult vagyok a Chuck miatt e 3 színésszel szemben.
De végignéztem a listát. Az talán az én hibám, hogy nagy részét nem ismerem, de véleményem szerint silány a lista.
Tele van olyanokkal, akik tipikus handsome pasik, de szerintem puhányok, szépfiúknak vannak beállítva, miközben tök unalmas és egyszerű a kinézetük. Mind egy sablonra mennek. Egyáltalán nem jó pasik.
Tisztelet a kivétel, de nagyrésze olyan semmi pasik.
De Zachary Levi a 93. helyen előrébb jár szerintem. Még Ryan McPartlin is túl hátul van a 28. helyen. De lehet elfogult vagyok a Chuck miatt e 3 színésszel szemben.
De végignéztem a listát. Az talán az én hibám, hogy nagy részét nem ismerem, de véleményem szerint silány a lista.
Tele van olyanokkal, akik tipikus handsome pasik, de szerintem puhányok, szépfiúknak vannak beállítva, miközben tök unalmas és egyszerű a kinézetük. Mind egy sablonra mennek. Egyáltalán nem jó pasik.
Tisztelet a kivétel, de nagyrésze olyan semmi pasik.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: