2010 legszexibb sorozatszínészei
2010. december 07. 22:31
Ízlés ficamos volt, aki összeállította a listát. Az első 10 helyen bűnronda pasik állnak. Padalecki, Ackles és Boreanaz tizenakárhányadik helyen vannak. Pedig ő rájuk tényleg azt lehet mondani, hogy jól néznek ki. Ian meg ugyancsak azért lett hű, de híres, mert vámpír sztoriba játszik és, mert sokak által milyen cuki... manapság ezzel lehet a legjobban befutni.
2010. december 07. 23:04
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Holly Keller: Már bocsánat, de attól, hogy esetleg neked nem jön be valaki, még nem biztos hogy rossz pasi.
2010. december 08. 08:54
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Iant gondoltam, hogy első lesz, most ő fogja egy darabig vezetni a listákat. De a többiek helyezése elég érdekes... mintha csak bedobáltak volna 100 pasit, mindenféle sorrend nélkül.
#11 Alexander Skarsgard, True Blood
Ízlések és pofonok. Nekem az általad felsorolt három pasi nem tetszik, mégsem mondom rájuk, hogy rondák. Régen a Supnatos fiúk voltak a listák élén. Mindig az van elöl, aki épp felkapott, felesleges ezért felháborodni. Pár év múlva egy újabb sorozatsztár fogja birtokolni a legelőkelőbb helyet.
#11 Alexander Skarsgard, True Blood
Idézet (Holly Keller @ 2010.12.07. 22:31)
Ízlés ficamos volt, aki összeállította a listát. Az első 10 helyen bűnronda pasik állnak. Padalecki, Ackles és Boreanaz tizenakárhányadik helyen vannak. Pedig ő rájuk tényleg azt lehet mondani, hogy jól néznek ki. Ian meg ugyancsak azért lett hű, de híres, mert vámpír sztoriba játszik és, mert sokak által milyen cuki... manapság ezzel lehet a legjobban befutni.
Ízlések és pofonok. Nekem az általad felsorolt három pasi nem tetszik, mégsem mondom rájuk, hogy rondák. Régen a Supnatos fiúk voltak a listák élén. Mindig az van elöl, aki épp felkapott, felesleges ezért felháborodni. Pár év múlva egy újabb sorozatsztár fogja birtokolni a legelőkelőbb helyet.
2010. december 08. 10:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
De durva! Ebből a 10 névből mindössze kettőt ismerek. Azon meg nem csodálkozom, hogy Ian az első, mert most ő a legfelkapottabb a kamaszlányok körében.
2010. december 08. 10:32
|
|
StellaPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 139068 offline
|
Én is csak 2 ismerek a többi kb. NO NAME
2010. december 08. 11:00
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
Ian a legjobb! megérdemli az első helyet!
2010. december 08. 12:04
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én meg egyet sem ismerek közülük. Az elsőről is csak hallottam, mert akkora hiszti van akörül a sorozat körül... o.o
2010. december 08. 12:15
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
ez így király lista
2010. december 08. 12:56
A lista nem valami jó, de azért Iannel egyetértek
Jensen Ackles-t tehették volna előrébb...meg azért Jared Padalecki is előbbre való. Misha Collins meg csak a 77.? És Chace Crawford 47.? Ne máááár...
2010. december 08. 13:13
A lista nem meglepő habár a True Blood-ban közel sem Joe a legszexibb színész de ez persze magánvélemény.Én úgy gondolom hogy az első helyen Alexander Skarsgardnak kéne állnia...persze sokan másképp gondolják,de szerintem ő lehetne az ideális férfi. Ian-t a második helyre tettem volna,a lista többi tagját pedig nagyrészt nem ismerem habár ezalól Joe Manganiello kivétel,de tőle nem vagyok eldölve.Ennyi lényegében a véleményem.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: