Justin Bieber matrica és kártya!
2010. december 07. 20:53
"Köszönöm", nem kérek ezekből a ...-okból
Legközelebb mi lesz?
"bármit is ad ki, azt veszik, mint a cukrot" - hát, akkor én nem veszek többet cukrot
(csak vicc, felnőtt koromban úgy is kell) de én nem veszem meg, az biztos
"lassan már egy saját boltot kéne nyitnia. " - igen, hogy odamehessek hozzá, és agyonverh*ssem
Legközelebb mi lesz?
"bármit is ad ki, azt veszik, mint a cukrot" - hát, akkor én nem veszek többet cukrot
"lassan már egy saját boltot kéne nyitnia. " - igen, hogy odamehessek hozzá, és agyonverh*ssem
2010. december 07. 21:01
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
cukimálna
azért írtam a cukrosat, mert amerikában így van, annyira odavannak érte, hogy még a saját anyjukat is eladnák Justinért. A boltos meg igaz!XD Annyi kacatot csinált, hogy az már hihetetlen, egy boltot nyithatna!
azért írtam a cukrosat, mert amerikában így van, annyira odavannak érte, hogy még a saját anyjukat is eladnák Justinért. A boltos meg igaz!XD Annyi kacatot csinált, hogy az már hihetetlen, egy boltot nyithatna!
2010. december 07. 21:05
Jaj, de jó! : )
Lehet hogy megveszem. Nem vagyok egy nagy Justin Bieber mániás hogy egész nap róla beszélek és Justinos cuccokba járjak!
Nem undorító hogy dől a lé nála, de legalább a pénzt jó dolgokra költi,és nem piákra és bulizásra. a legtöbb pénzt valami jótékonykodásra költi. és én nem szeretnék vitázni. : S
Lehet hogy megveszem. Nem vagyok egy nagy Justin Bieber mániás hogy egész nap róla beszélek és Justinos cuccokba járjak!
2010. december 07. 21:05
Köszönöm, köszönöm *meghajol* én eleve utálom a Bibőr gyereket
jucus10 hát akkor lehet, hogy kénytelen leszel elmenni, a végén betör hozzátok a Bieber-mánia
jucus10 hát akkor lehet, hogy kénytelen leszel elmenni, a végén betör hozzátok a Bieber-mánia
2010. december 07. 21:08
|
|
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline
|
De jóóó!!!!! :PPP
2010. december 07. 21:13
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
1 betű: Nö-.-"""
2010. december 07. 21:15
Ez már siralmas B*zzmeg! Céltáblát nem akar piacr adobni vagy poxzsákot azt szivesen megvenném! Meg talán egy olyan mamuszt aminek a szájába kell belelépni!
2010. december 07. 21:22
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
jézus 
Ő róla már tampon is fog készülni?
Ő róla már tampon is fog készülni?
1 felhasználónak tetszik:
Nana95
2010. december 07. 21:45
Ha meglátnám, hogy a Jézuska ezt rakja a fa alá, ráugranék, lefognám, jól kiosztanám, majd sírva ugranék a vonat alá.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.