Joan Jett: Jó gének vagy jó doktorok?
2010. december 08. 15:22
|
|
Bullet_Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 135337 offline
|
én egy videóban láttam joan jettet igy 2009-be nagyon meglepődtem h ilyen fiatalosan néz ki még mindig.....na mind1 de Joan Jett <3
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. december 08. 17:49
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
sztem jó gének!JOAN4EVER
am engem nem nagyon érdekel,de legalább van végre cikk róla!KÖSZI Csinibaba!!!
<3
am engem nem nagyon érdekel,de legalább van végre cikk róla!KÖSZI Csinibaba!!!
janet7
2011. február 26. 20:00
dfreak :
épp most oltottad le a rock istennőjét...
egyébként pedig nem az a fajta nő, aki ilyesmikre pénzt pazarolna. abszolúte földhöz ragadt, szerintem nem botoxolt azért, hogy szebb legyen, hiszem éppen ő az, aki azért lázadt, hogy ne a külső vagy a nem alapján ítéljék meg az ember tehetségét és tudását. a The Runaways a mai napig a fiatalok körében is ismert banda, és nem egy Joan Jett szám van a telefonomon. szóval, akárhogy öregszik vagy nem öregszik, Joan Jett halhatatlan
)))
épp most oltottad le a rock istennőjét...
egyébként pedig nem az a fajta nő, aki ilyesmikre pénzt pazarolna. abszolúte földhöz ragadt, szerintem nem botoxolt azért, hogy szebb legyen, hiszem éppen ő az, aki azért lázadt, hogy ne a külső vagy a nem alapján ítéljék meg az ember tehetségét és tudását. a The Runaways a mai napig a fiatalok körében is ismert banda, és nem egy Joan Jett szám van a telefonomon. szóval, akárhogy öregszik vagy nem öregszik, Joan Jett halhatatlan
janet7
2011. április 21. 16:18
szerintem plasztika. de igaz, hogy most még jobban néz ki mint régen
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.