A harmadik rész sikerén múlhat a folytatás
2011. február 20. 17:28
|
Laura Georgie 1616új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 145680 offline
|
folytassák mert nagyon szupi!!!
2011. június 11. 22:07
|
|
szandika1414új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 150656 offline
|
Egyetértek Fancsuka! Én is szeretem a Narniát! Nagyon!
2011. augusztus 19. 22:54
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
remélem azért lesz folytatás
2012. november 12. 08:28
Ugyan miért lenne baj? Csak ők tehetnek róla, hogy gyenge filmet forgatnak.
2013. február 13. 14:23
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Annyita imádom ezt a filmet bár csak lett volna folytatás de már szerintem kicsit késő.
De bár lenne és arról szólna ,hogy mind az egészen visszamennek és persze happy end-el kéne vége legyen egy amolyan befejező rész.
De bár lenne és arról szólna ,hogy mind az egészen visszamennek és persze happy end-el kéne vége legyen egy amolyan befejező rész.
2013. július 25. 09:12
Szerintem mind az összes része fantasztikus! Minden idők legeslegjobb filmje!!!!
Nagyon jó lenne ha a negyedik rész is meg lenne filmesítve
2014. április 13. 10:12
|
|
Sarah120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 221606 offline
|
szerintem ebben a filmbfanten rengeteg fantázia van mind a háromban nagyon szeretném ha lenne negyedik rész és ebben remélem szerepelni fog a peter meg a susan de ha nem akkor is nagyon jó lesz.
2014. augusztus 04. 16:04
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nagyon remélem,hogy lesz 4.rész!!!Mindenképpen legyen,mert én biztos megnézem a moziban!!! Remélem,hogy Edmund(Skandar) is benne lesz,mert ő az én nagy kedvencem!!!
2015. április 05. 21:58
|
|
Macsek124 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.01. Hozzászólás: 856 Csatolások: 30 Azonosító: 201223 offline
|
Hát nem hiszem hogy egy kassza siker lenne a 4 . Rész. Én régi változatban láttam a 4. részt és ott csak Justes van es egy uj szereplo. Mindenki azt mondana hogy nem sikerult ez a film jol (4.) Mert a megszokitt szereplok már nem lesznek benne. De azert kivancsi lettem volna ho mit hoznak ki belole
2018. október 20. 03:31
|
Edvard102új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 270967 offline
|
Jajj én már kiskorom óta odavagyok a Narnia krónikái filmekért, mind a három rész nagyon tetszik számtalanszor megnéztem őket, ma is megnéztem újból mind három részét, olvasni nem nagyon szerettem soha de mikor rátaláltam a filmjeire elmentem és megvettem a könyves változatot is. Bár nagyon várom a folytatást már csak filmes változatban azért reménykedem, hogy lesz legalább még egy negyedik része, a harmadik rész végén megkönnyeztem férfi létemre. Már 2018-at írunk és várom hátha felbukkan a 4-dik rész. Nekem tetszettek az eddigi szereplők is de ha netán mégis lesz folytatás nekem az sem baj ha mások a szereplők csak Aslan legyen ugyan az mert ő fogott meg a történetben a legjobban.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: