Hódit az SZTK-keretes szemüveg
2010. december 07. 10:54
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
szerintem van akinek jól áll!
Nők is hordják,pl Gaga-n láttam s rajta nagyon jóó volt!
2010. december 07. 10:58
|
|
Zs-annabambi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 1044 Csatolások: 4655 Azonosító: 55645 offline
|
Ez a fekete úgy két éve jött be a divatba, nekem nagyon tetszik, bár nekem nem áll jól. Furcsa, hogy Magyarországra csak most érkezett el, úgy vettem észre nyugaton már inkább barnát és kerekebbet hordanak. Nem is gondoltam, hogy ennyire le vagyunk maradva...
2010. december 07. 11:08
Idézet (Zs-anna @ 2010.12.07. 10:58)
Ez a fekete úgy két éve jött be a divatba, nekem nagyon tetszik, bár nekem nem áll jól. Furcsa, hogy Magyarországra csak most érkezett el, úgy vettem észre nyugaton már inkább barnát és kerekebbet hordanak. Nem is gondoltam, hogy ennyire le vagyunk maradva...
Mi mindig, mindenben nagyon le vagyunk maradva
2010. december 07. 11:48
Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 10:50)
Szerintem mindegy honnan jött. Inkább ilyen szemcsit hordjanak nálunk, mint fuxokat a nyakukban. Gary Oldmannek kifejezetten jól áll, de egy két sztárnak nem. 
Igen szerintem is még mindíg jobb a szemüveg,sőt jól néz ki
Sztároknak jól áll
2010. december 07. 12:31
szánalomhegy
sose vennék fel ilyet, pedig szemüveges vagyok, de inkább a kontaktlencsét preferálom.
2010. december 07. 13:49
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
én sen értem. de ezt szerintem a modern csicska sylistok adják rájuk. szerintem maguktól fel sem vennék. A MarieClaire magazin is ilyen szemüveget tett Ákosra egy fotózáson. És ő magától nem vette volna fel. Azt is csodálom, hogy mégis elfogadta. De mondjuk ott az egész öltözete és a cikk is régifajta stílusú meg visszaemlékezős.
2010. december 07. 14:04
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
RiaRia14: dehogyis xDXD
Joe-n normális szemüveg van, mivel ő tényleg szemüveges!Neki csak a keret olyan
Joe-n normális szemüveg van, mivel ő tényleg szemüveges!Neki csak a keret olyan
2010. december 07. 14:33
agnes:
Nem a stylistok adják rájuk mert pl.:Beyonce,Rihanna,Kid Cudi,Kanye West,Chris Brown,Fergie,J-Lo az utcán is ilyen ray-ban szemüveget hordanak.
Nem a stylistok adják rájuk mert pl.:Beyonce,Rihanna,Kid Cudi,Kanye West,Chris Brown,Fergie,J-Lo az utcán is ilyen ray-ban szemüveget hordanak.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: