Dühös a zsűri Szíj Melinda miatt
2010. december 07. 08:41
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
IDIÓTA,EGY GÁZ HANGÚ NYANYA
NEM TUDOM MI A ..KERES MÉG A MEGÁBAN??
Ő EGY KÉTSZÍNŰ HAZUG!!
OLVASTAM RÓLA H CSAK RÁJÁTSZIK A KÖZÖNSÉG SAJNÁLATÁRA!!44
Ő EGY nothing!!
NEM TUDOM MI A ..KERES MÉG A MEGÁBAN??
Ő EGY KÉTSZÍNŰ HAZUG!!
Ő EGY nothing!!
2010. december 07. 08:47
Szeretem, amikor tizenévesek szapulnak egy középkorú asszonyt. Nem tudhatjátok miért ilyen szerencsétlen, hiszen lehet ti annyi rossz dolgot nem éltetek át, mint Ő. Nekem tetszik a hangja, bár nem vagyok megasztár néző, csak hallottam párszor énekelni, az nekem tetszett. Az nekem is feltűnt, hogy egy kicsit esetlen, dehát ki tudhatja mi áll emögött. Kökény Attila szerintem a legjobb a Megasztárban, de engem nem nagyon zavarna, ha Melinda nyerné meg, bár lehet nem tudná ezt feldolgozni 100 %-osan!
2010. december 07. 08:51
|
|
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline
|
Hát szerintem szíj melinda egy kalap lótrutyi
2010. december 07. 09:40
A közönség, azaz mi (akinek nem inge, ne vegye magára) szavaztunk rá, szóval nincs miért pattognunk.
Bár hozzáteszem, hogy én nem nézem a Megagázt.
Bár hozzáteszem, hogy én nem nézem a Megagázt.
2010. december 07. 10:56
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Jessica77,
szerintem inkább ne írj semmit,mert magadat égeted!
szerintem inkább ne írj semmit,mert magadat égeted!
2010. december 07. 11:44
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Én valamiért nagyon nem kedvelem, és nem tartom akkora tehetségnek sem, igaza volt amikor azt mondta, hogy miatta sok jó esett ki.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2010. december 07. 12:41
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Jó hangja van amúgy, egy bárénekesnőnek simán jó lenne, de ez a felhajtás tényleg nem neki való, és az ember legszívesebben felvágná az erét, amikor meglátja. Semminek nem tud örülni, mindenre húzza a száját... én már rég kivágtam volna onnan. Ilyen hozzáállással meg sem érdemli, hogy ott legyen. Azért, ha annyira akarná a dolgot, legalább látszódna rajta, hogy örül... de nem. Csak depizik...
2010. december 07. 12:42
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
hát én nem igazán szeretem :S olyan pesszimista nem tom minek jelentkezett ha most meg ilyen a hozzá állása...
2010. december 07. 13:06
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Szerintem is.(mármint a cikk) Utálom és tényleg ki kéne esnie.Valójában szeretném de olyan esetlen sőt még rá is tetőz.A többiek harcolna és mindent megtesznek hogy tovább jussanak ő meg csak elmegy,énekel és annyi.
2010. december 07. 13:32
|
|
kata0210EspanaGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.24. Hozzászólás: 1494 Csatolások: 65 Azonosító: 58962 offline
|
Szerintem már rég ki kellett volna neki esnie vagy be sdem szabadott volna szavazni
Remélem nem nyeri meg mert ha véletlenül igen akkor a müsorról meg lesz a véleményem:D
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.