Starity

Justin Bieber főiskolán tanulna tovább

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 06. 17:36 #41
- törölt felhasználó -    
már megint az Antifanok.... -.- öregem... egyátalán mért nézitek meg azt a hírt ami arról a személyről szól akit nem szerettek!? -.-
már bocs.......
2010. december 06. 17:38 #42
Őrűlt fan
Őrűlt fan
új tag

Státuszoh..FÁÁK
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 50
Csatolások: 0
Azonosító: 135102
VampireDiariesFan egyett értek:Pam a zene és a fősuli...kicsit nehéz lenne:P Tökös csávó de ez má túl húzós...biggrin.gif
2010. december 06. 17:52 #43
- törölt felhasználó -    
sztem az hogy fősulira megy minden NORMÁl ember vágya csak az a különbség hogy ők naponta kb 8 órát tanulnak nem 3-at
1 felhasználónak tetszik: cukimálna
2010. december 06. 17:57 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (VampireDiariesFan @ 2010.12.06. 17:36)
már megint az Antifanok.. -.-  öregem... egyátalán mért nézitek meg azt a hírt ami arról a személyről szól akit nem szerettek!?  -.-
már bocs..

Kétlem hogy te csak azokhoz írsz, akit szeretsz. Mindenki odí ír. ahova akar, amíg nem vulgárisan fejezi ki magát, és nem sért másokat. Ha téged már az zavar, hogy valaki nem szereti azt, akit te, akkor nem érdemes közösségi oldalakat látogatni.
2 felhasználónak tetszik: Encsy19, cukimálna
2010. december 06. 18:05 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (lulu13 @ 2010.12.06. 17:52)
sztem az hogy fősulira megy minden NORMÁl ember vágya csak az a különbség hogy ők naponta kb 8 órát tanulnak nem 3-at

És ha én mondjuk egy szakmát szeretnék végezni, amihez nem kell a fősuli, akkor én nem vagyok "NORMÁL" ember?? Érdekes meglátás. meghajolo.gif blink.gif
2010. december 06. 18:06 #46
- törölt felhasználó -    
Nem azért de van róla egy olyan videó hogy ül vele szembe a tanár, magyaráz neki aztám ő meg a könyv mögött PSP-zik. Hozzáteszem az nagyon nagy volt rohog.gif Mondjuk én ebből azt kövezettem ki(a videóból) hogy nem igen szeret tanulni. És akkor ő akar fősuliba menni? Én is sok mindent szeretnék de nem biztos hogy megkapom a Emmy-t rohog.gif De hát ő tudja... tongue.gif Én nem vagyok Anti fan de nem is szeretem őt de az Anti faokhoz lenne egy mondtatom: FORDULJATOK FEL! Nem mondom azt hogy akkor ne írjatok ide mert mindenkiek lehet véleménye...de egy kicsit félretehetnézek a rosszindulatotokat(pont én mondom dry.gif ) és nézzetek magatokba, hogy egyáltalán van-e jogotok olyanokat mondani róla hogy ferde hajlamú, meg hogy úgy néz ki mint egy lány. dry.gif
2010. december 06. 18:14 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (LULUPeas @ 2010.12.06. 18:06)
Nem azért de van róla egy olyan videó hogy ül vele szembe a tanár, magyaráz neki aztám ő meg a könyv mögött PSP-zik. Hozzáteszem az nagyon nagy volt rohog.gif Mondjuk én ebből azt kövezettem ki(a videóból) hogy nem igen szeret tanulni. És akkor ő akar fősuliba menni? Én is sok mindent szeretnék de nem biztos hogy megkapom a Emmy-t rohog.gif De hát ő tudja... tongue.gif Én nem vagyok Anti fan de nem is szeretem őt de az Anti faokhoz lenne egy mondtatom: FORDULJATOK FEL! Nem mondom azt hogy akkor ne írjatok ide mert mindenkiek lehet véleménye...de egy kicsit félretehetnézek a rosszindulatotokat(pont én mondom dry.gif ) és nézzetek magatokba, hogy egyáltalán van-e jogotok olyanokat mondani róla hogy ferde hajlamú, meg hogy úgy néz ki mint egy lány. dry.gif

Nem gondolod, hogy kicsit önmagadat ironizálod? Azt mondod, hogy tegyük félre rosszindulatot, te meg azt mondod egy teljesen idegen emberre, akiről mindössze annyit tudsz, hogy nem szereti jb-t, hogy forduljon fel?? Azért ez kicsit erős, valakinek a halált kívánni, mert nem szereti azt, akit te, és mert valakire azt mondta, hogy lányosan néz ki. Emberi butaság. Szerintem ilyet mondani alapból nem ildomos valakire, pláne nem ilyen kis semmiségekért.
2010. december 06. 18:17 #48
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
hát Emi31 akkor most haragudni fogsz rám!!
én utálom Justinkát és szerintem ő egy hü**e gyerek.
Abból a csajos képéből látszik
2010. december 06. 18:19 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (Selena111 @ 2010.12.06. 18:17)
hát Emi31 akkor most haragudni fogsz rám!!
én utálom Justinkát és szerintem ő egy hü**e gyerek.
Abból a csajos képéből látszik

Te valamit félreértelmeztél, mert én is biggrin.gif Ergó, nem, nem haragszom rád biggrin.gif biggrin.gif
2010. december 06. 18:21 #50
Glambert95
Glambert95
visszatérő vendég

StátuszKPOP ♥♥
Hozzászólás: 217
Csatolások: 2
Azonosító: 134035
napi 3 óra hetente 5ször
normális ember kétszer ennyit tanul
idegesítő egy kölyök
örüljön, hogy most van mit tennie ne akarjon már mindenből egy kicsit
2010. december 06. 18:32 #51
- törölt felhasználó -    
OMG én el sem bírtam róla képzelni hogy tud tanulni..abból a rusnya képéből nem nézném ki annyira nem bírom a pofáját hogy az kécc
először Cheryl Cole-lal akart randizni aztán Selena Gomez Emma Watson stb. stb.
aztán hajba kapott az annyával vmin és már telója sincs
most meg fősulira akar menni..hát ez bszarás
annyira nagy a pofája..ezt nem hicem hogya tanulás miatt csinálja valszeg azért hogy híresebb legyen vagy ilyesmi..
éa am is mindent megkap ő a világ közepe minek akar ezután fősulira menni??
vagy a sok csaj miatt vagy mert bezsongott..
f
2010. december 06. 18:35 #52
- törölt felhasználó -    
fősuli helyett a diliházba kéne vinni a kicsike nyomika Dzsusztinát
ja meg am is a fősulin nem lesznek oda azért a gennyes pofájáért! oda értelmes emberek járnak
(tisztelet a kivételnek _nevet.gif )
2010. december 06. 19:04 #53
- törölt felhasználó -    
hát a zenében tényleg van mit fejlödnie!
2010. december 06. 19:05 #54
- törölt felhasználó -    
egyetértek Cléliával ...
2010. december 06. 19:07 #55
Bibor24
Bibor24
visszatérő vendég
Hozzászólás: 107
Azonosító: 125892
heló drágáim biggrin.gif látom sokan vagytok itt akik nem csípitek bíbert!! közétek tartozom !! biggrin.gif utálom ezt a kis segggyereket és lesz@rom a drága fanjait! de tényleg ez most mindenhol feltünést akar kelteni?! hát nem elég h a tvn keresztül mindenkit terrorizál...még a normális, tanuló emberkéket is zaklatja jelenlétével?! hát nem lennék az osztálytársa az tuti. ja és remélem h a sztárságtól nem lesz ideje tanulni és megbukik! na akkor én leszek az aki leghangosabban fog röhögni smileeee.gif
2010. december 06. 19:08 #56
Kitty Andrews
Kitty Andrews

Státusz† I†'s αℓωαуs ωгσηg †σ нα†є, вυ† ι†'s ηєvєг ωгσηg †σ ℓσvє †
Hozzászólás: 722
Csatolások: 1778
Azonosító: 51029
Haha Bíbor!!! Ez tetszik! biggrin.gif Veled vagyok! biggrin.gif Mi ketten fogunk a leghangosabban nevetni!! biggrin.gif Szegény osztálytársai! biggrin.gif
2010. december 06. 19:11 #57
Picúr
Picúr

StátuszHellooo oo o! :)
Hozzászólás: 979
Azonosító: 131086
Biztos kezdik Bíbőr-t elfelejteni ezért bejelent valamit (ami hülyeség) hogy újra róla írjanak az újságok!
DE ISTENEM MILYEN LENNE GY EKKORA HÍRESSÉG A FŐSULIN?
2010. december 06. 19:38 #58
florence
florence
új tag
Hozzászólás: 19
Azonosító: 139212
azt mondja AKÁR 3 ÓRÁT HETI ÖT ALKALOMMAL!!!HIHHETETLEN!
NEM TŰNT FEL NEKI, HOGY MINDNEKI MÁR HETI MIN.6 ÓRÁT TANUL??
2010. december 06. 20:03 #59
- törölt felhasználó -    
akis telhetetlen!
2010. december 06. 20:07 #60
Jasmyne
Jasmyne
visszatérő vendég

Státuszlet be a kinda happier.
Hozzászólás: 330
Azonosító: 137591
...... 5x heti 3óra?!.....nekem van 6-7-8órám (ebből 2énekkar :S ) ez a srác kicsit sötét....
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok