Evanescence
2011. szeptember 30. 20:52
|
|
RockAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 108 Csatolások: 36 Azonosító: 134171 offline
|
Nem lett rossz a klipp, de én valahogy többet vártam az Evanescencetől. A szám még mindig tetszik. Megjelent egy új szám is (hirtelen nem jut eszembe a címe), az is nagyon sirály lett. Mindjárt album!!
2011. október 05. 18:47
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nem is egy jelent meg azóta (ami a honlapon van), hanem minimum 3
(End Of The Dream, Made Of Stone, My Heart Is Broken) IMÁÁÁDOMMM
2012. január 09. 19:56
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Én szeretem Amy hangja különleges, és hihetetlenül jó
2012. február 23. 20:28
Teccik a zenéjük , mindigis teccett ez a stílus , de nem a legnagyobb kedvenceim , a legjobb számuk az a Bring me to life
2012. február 24. 17:25
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Nagyon jó zenekar,Amy igazán tehetséges énekesnő.Még régebben ismertem meg őket a Bring me to the life című számuk miatt,de sosem tudtam,mi is a zenekar neve,de nem rég rájöttem,és így utánakerestem
Az egyik örök kedvencem marad a Bring me to the life,de a My heart is brokent is megszerettem
Az egyik örök kedvencem marad a Bring me to the life,de a My heart is brokent is megszerettem
2012. március 15. 18:22
Nem nagyon szoktam Evanescence-t hallgatni.De van egy szám amit nagyon szeretek a My Immortal..<333
2012. július 04. 21:23
Igaz nem túlzottan szeretem a rock zenét, ez a banda eszméletlen jó. Pár évvel ezelőtt ismertem meg őket, a nővéremmel rongyosra halgattuk a My Immortalt. Amy hagja csodaszép, a számoknak komoly mondanivalójuk van. Oda vagyok érte!
2012. július 04. 21:27
nem mondom,hogy nem szeretem őket mert ez nem igaz, de mondjuk nem az a zene amit a nap minden órájában hallgatok mert az a Bodom, ámde mióta hallottam a Nirvana coverüket // olyan 2-3 éve// nagyon felnézek rájuk, szerintem nagyon jó lett
Evanescence - Heart-Shaped Box (Nirvana Cover)
Evanescence - Heart-Shaped Box (Nirvana Cover)
2012. július 08. 15:33
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
És még élőben milyenek, hát az... elképesztőhihetetlencsodálatos
Amynek élőben is épp olyan szép hangja van, mint felvételeken, szerintem egy csomó szám jobb is volt, mint felvételen... van valahol videóm is a koncertről, huhúú!
Kedvenceim
2012. július 15. 16:01
Imádom őket!
a kedvenc számom evanescence-my immortal *_* imádom,nagyon jó banda!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: