eltúlozzák,vagy kitalálták
hogy mentsék a bőrét.
nem tudom hogy húzta eddig
Király L. Norbi is súlyos beteg
2010. december 05. 20:39
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
jaj szegéénykém....
mindenki beteg.><
tominak a mellkasa,a nyári lányok allergiások..mi jön még??OO
tominak a mellkasa,a nyári lányok allergiások..mi jön még??OO
2010. december 05. 20:48
Norbit sokan azért tartják bent még az x-faktorban , mert egyrészt szeretik őt a furcsa ám vicces mozgása miatt másrészt meg azért, mert olvasni lehetett ,hogy a szülei eldobták maguk mellől szegény Norbit és ez még jobban rátesz,hogy bent maradjon!
Én örülök neki, hogy Norbi még bent van ő az egyik kedvencem, de olyanok kiestek már akiknek nem szabadott volna mint pl: Vastag Tomi akinek hihetetlen hangi adottsága van a korához képest.
És szerintem ha az újság anno nem írta volna meg azt a cikket amiben Norbi életéről volt szó, akkor most nem biztos ,hogy eljutott volna idáig.
És persze sajnálom, hogy ilyes fajta betegsége van
Én örülök neki, hogy Norbi még bent van ő az egyik kedvencem, de olyanok kiestek már akiknek nem szabadott volna mint pl: Vastag Tomi akinek hihetetlen hangi adottsága van a korához képest.
És szerintem ha az újság anno nem írta volna meg azt a cikket amiben Norbi életéről volt szó, akkor most nem biztos ,hogy eljutott volna idáig.
És persze sajnálom, hogy ilyes fajta betegsége van
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 05. 21:32
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
Sajnálom 
szegény
szegény
2010. december 05. 21:41
"...az addig elért eredményei is pillanatok alatt eltűntek." - Na, ez tényleg nagyon rossz.
2010. december 05. 23:33
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
szegény:(
2010. december 06. 08:23
jujj.:S
szegényke.
Norbi a nyerő
))
Meg persze Csaba (LL)
szegényke.
Norbi a nyerő
Meg persze Csaba (LL)
2010. december 06. 10:13
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
óóó szegénykee:'(:'(
de legalább vigasztalja h őő fog nyerni:)
de legalább vigasztalja h őő fog nyerni:)
2010. december 06. 12:37
Szegény Norbi.Szurkolok neki
Nekem is volt gerincferdülésem,de szerencsére már elmúlt(miután 4 évig heti 3x jártam gyógytesire,ráadásul reggel 6 órára)Úgyhogy tudom milyen rossz.
2010. december 06. 12:38
Mondjuk ez részben az ő hibája is,mert nem vette fel azt a speciális derékövet vagy mit.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.