Király L. Norbi is súlyos beteg
2010. december 09. 18:08
|
DJ Manó_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 129303 offline
|
nem tudom mi a ajotok vele, ő egy kurva nagy tehetség
és miért kéne mghalnia? mit ártott ő neked? mert sztem SEMMIT! szval ha nem szeretd nyugodtan megmodhatod, de ne ilyen stílusba...ez egy rohadt nagy szemtség volt tőled, nem lehet egy embernek a halálát kívánni, ugyananyi joga van élni mint neked...
úgyh előbb légyszi gondolt meg mit írsz, és ne ilyen teljesen baromságokat irkálj
kösz
és miért kéne mghalnia? mit ártott ő neked? mert sztem SEMMIT! szval ha nem szeretd nyugodtan megmodhatod, de ne ilyen stílusba...ez egy rohadt nagy szemtség volt tőled, nem lehet egy embernek a halálát kívánni, ugyananyi joga van élni mint neked...
úgyh előbb légyszi gondolt meg mit írsz, és ne ilyen teljesen baromságokat irkálj
kösz
2010. december 11. 08:13
|
|
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline
|
ez egy énekes tehetségkutató
neki az alap hiányzik: az énektudás...nincs jó hangja
a többi plusz, meg egy rádióban vagy CD-n nem fog átjönni
ultra gáz lenne ha ő nyerné meg
neki az alap hiányzik: az énektudás...nincs jó hangja
a többi plusz, meg egy rádióban vagy CD-n nem fog átjönni
ultra gáz lenne ha ő nyerné meg
2010. december 11. 13:18
Ajj, már annyira elegem van hogy mindenki a hangja miatt "nem szereti".A hangja nem rossz hanem egyedi. Egyébként én is sajnálom.
2010. december 11. 13:30
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szegény...
2010. december 11. 21:01
triniti
dögöljön meg megérdemli
Ez szép...Mi az hogy megérdemli?Gondold meg mit írsz...Egy embernek a halálát kívánni nagyon szemétség...Én is csak Gratulálni tudok ezért...
dögöljön meg megérdemli
Ez szép...Mi az hogy megérdemli?Gondold meg mit írsz...Egy embernek a halálát kívánni nagyon szemétség...Én is csak Gratulálni tudok ezért...
2010. december 11. 22:04
NÉZEM ITT AZ X FAKTORT ÉS AKKOR A KÖVETKEZŐ TVÁBBJUTÓ KIRÁLY L. NORBERT! ASZITTEM HOGY SZÉTVEREM A TV-T! REMÉLEM A SZÍNPADON D9ÖGLIK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. december 11. 22:07
EZ DÜBÖRGÉS AMIT CSINÁL ÉS A HÜLYE ILDIKE MEG OTT TÁNCOL AZ SZÉKÉBE!!!
2010. december 11. 22:09
|
|
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 offline
|
kicsitse vagytok parasztok.."ugyis utálom"lennél te csak fele olyan, mint az a pali..na ennyit rólatok..egy fiú szájából is gáz..de bazdmeg lányvagy, nem szégyelled magad?
2010. december 11. 22:10
|
|
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 offline
|
amúgy meg vastag csabának kell kiesni, ő a leggyengébb most..
2010. december 11. 22:10
|
|
mkitty12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.25. Hozzászólás: 184 Csatolások: 29 Azonosító: 26189 offline
|
Hát ez "szép"....
Attól hogy valaki még nem tartozik az általad kedvelt előadók közé még nem kéne egy róla szóló cikknél pocskondiázni.És egyébként remélem tudják azok akik itt "sok jót" kivántak Norbinak, hogy ezzel csak magukat minősítik.. Ugyanis attól hogy még nem "kedvelsz" valakit, nem kéne egy borzasztó dolgokat írni. De ha csak ennyi telik tőlük, hát tényleg csak sajnálni tudom őket.
Attól hogy valaki még nem tartozik az általad kedvelt előadók közé még nem kéne egy róla szóló cikknél pocskondiázni.És egyébként remélem tudják azok akik itt "sok jót" kivántak Norbinak, hogy ezzel csak magukat minősítik.. Ugyanis attól hogy még nem "kedvelsz" valakit, nem kéne egy borzasztó dolgokat írni. De ha csak ennyi telik tőlük, hát tényleg csak sajnálni tudom őket.
2010. december 11. 22:13
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
StarFan ezzel csak saját magadat járatod le..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: