Kinek a zenéjét szoktad legtöbbször hallgatni?
2014. december 18. 21:16
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
Nem csak most, de legtöbbet Kelly Clarkson-t, Emily Kinney-t, Christina Aguilera-t és Alesha Dixon-t. Sosem fogok annyira aktív rajongója lenni másnak, mint nekik.
mellesleg a négy nő közül kettő a példaképem is, ezért természetesen, hogy mindennap végighallgatom az albumaikat: Kelly-től legtöbbet mostanában az All I Ever Wanted című albumot, Emily-től pedig naponta mindkét korongját, azaz az Expired Lover, és a Blue Toothbrush című remekműveket.
2014. december 24. 16:42
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Mostanában a Seventh Wonder Mercy Falls című albumára vagyok ráállva. Meg a Queensryche Operation: Mindcrime-jára
Szeretem a konceptalbumokat ^^
2014. december 25. 20:55
Elsősorban Hooliganst
Aztán még: Metallica, Guns n' Roses, BVB, Mötley Crüe, Green Day, The 1975, Ricky Martin és Adam Lambert.
Aztán még: Metallica, Guns n' Roses, BVB, Mötley Crüe, Green Day, The 1975, Ricky Martin és Adam Lambert.
2014. december 25. 21:24
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
•
Akiket legtöbbet hallgatok
•
avagy akik egész áldott nap szólnak a zenelejátszómból
• Kelly Clarkson - mostanában ( Karácsony felé, az év végének közeledtével ) ugyan kevesebbet szoktam hallgatni az én egyetlen Kelly-met, de még mindig ugyanúgy érzek iránta, mint 11 éven keresztül. A legfantasztikusabb nő, akit ismerek. Mostanság legtöbbet a Stronger, és a People Like Us című remekműveit szoktam hallgatni.
• Emily Kinney - mostanában a drága Emily számait hallgatom legtöbbet. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy életem egyik legszebb napja volt, amikor megismerhettem őt, és a sorozatbeli nővérét a TWD-nek köszönhetően. Legtöbbet... az összes dalát rongyosra hallgattam már, de még mindig kitart ez a bizonyos rongy.
2015. január 04. 08:54
Ariana Grande és Taylor Swift
De igazából mindenfélét
De igazából mindenfélét
2015. január 10. 00:39
iszonyat nem vall rám de néha vannak ilyen flesseim a héten egy 2002-es zenét hallgattam a legtöbbször ami a Sound of the underground! fogalmam nincs miért de csak ment és ment és....
2015. január 10. 11:22
|
|
Violetta13új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 227670 offline
|
Avicci zenéit meg Violetta zenéit is szoktam a youtube
2015. január 13. 20:54
Mostanába Olivia Holt-Fearless vagy Olivia Holt-Nothing's Gonna Stop Me Now
2015. január 13. 20:59
Calvin Harris ft. Ellie Goulding - Outside
klassz szám imádoom
2015. január 16. 16:52
|
Imesz22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 161037 offline
|
Én mostanában állandóan Király Viktort hallgatok.
(és ha valaki olyan fanatikus mint én, akkor most rendelje meg a legújabb lemezét a media marktból, mert dedikálva kapja meg
)
(és ha valaki olyan fanatikus mint én, akkor most rendelje meg a legújabb lemezét a media marktból, mert dedikálva kapja meg
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

1 felhasználónak tetszik: