Megjelent SP új lemeze, a Kölyök 22
2010. december 04. 22:44
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
nem tudom,lehet,hogy megveszem,de nem látok nagy esélyt rá!
2010. december 04. 23:26
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Annyian utálják szegény Sp, de nem tudom miért, szerintem nagyon jó lett az új albuma, főleg a Baby tetszik, de amiket még leírtak ide azok is nagyon jók, és szerintem egyre fejlődik, bár tény hogy nem éppen egy rap album lett.
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2010. december 05. 01:41
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Nekem nagyon tetszik ez a lemeze is, nem volt rossz döntés, hogy visszatért a rappes vonalhoz, de mégis megmaradt a pop műfajban.
Tényleg jólett, azóta majdnem egész nap ezt hallgatom
Tényleg jólett, azóta majdnem egész nap ezt hallgatom
2010. december 05. 02:25
Hát nem tudom, azt hiszem ezt a lemezvásárlást kihagyom...
2010. december 05. 13:39
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
pff.........
2010. december 05. 17:49
|
|
absolutely_me_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 137055 offline
|
hogy miért utálják? had meséljem el szép lassan. a magyar média felkarolt egy fiút akiről gondolták, hogy na majd úgyis a lányoknak bejön, ezzel a célkereszt közepébe találtak, majd felvettek pár számot, olyat amit manapság a tinik hallgatnak illetve kezdetlegesen visszavezethető ahhoz is, hogy manapság ez az erotika dolog kibontakozóban van. a sráccal elhitették, hogy ilyen jó énekes olyan jó énekes és persze ő ezt el is hitte. sokan azt mondják: egy homosexuális srác aki metrosexuális haverjával lakik egy fedél alatt... az utolsó mondat nyílvánvalóan an antifanok szájából hangzik el a legtöbbet, és persze azokból akik nagymamaként kerekesszékben ülnek már és azt kell végighallgatniuk, ahogy az unokájuk 13 éves fejjel azt kiabálja, hogy el akarja veszíteni a szüzességét minél előbb és a híres nevezetes Sp legújabb dalát bömbölteti bezárkózva a szobájában... összefoglalva és amit igazán kiemelnék, nem ezt a fiút kell utálni hanem a magyar médiát. persze ettől még sokan csodálkoznak, hogy miért költöznek külföldre. hát miért? ezért! nem csupán a magyar média a magyar filmipar is hibás ezügyben. magyarország mindigis magyarország marad. meneküljetek amíg lehet. visszatérve az eredeti zárórészletemhez, hogy igen hajoljunk meg a magyar média előtt, hogy mindenféle szemetet összehord csak azért, hogy az emberek vegyék az általuk kreált agyromboló marhaságokat, amelyeket antifanos nagynéniknek és husángokkal dobálózó alkoholista apáknak kell meghallgatniuk szinte már szívinfartus közelében járva. utolsó és a lényeg. a srácnak ezt kell csinálnia a magyar média bogarakat ültet a fülébe amelyek belepiszkítanak azzal, hogy mi az eladható, miért kell így viselkednie, énekelnie és a többi... merthát ez eladható!! és a lényeg az eladhatón van, nem azon, hogy a tulajdonos élvezi-e az általa megvásárolt végterméket (a magyar média végtermékét) hanem azon hogy mennyi pénzt tudna ezzel a magyar média bekaszlizni. én azt mondom hajrá magyarország, akinek van egy kis sütnivalója, nem marad itt tovább. lásd: orvosok
2010. december 05. 20:38
"a magyar média felkarolt egy fiút akiről gondolták, hogy na majd úgyis a lányoknak bejön, ezzel a célkereszt közepébe találtak, majd felvettek pár számot, olyat amit manapság a tinik hallgatnak illetve kezdetlegesen visszavezethető ahhoz is, hogy manapság ez az erotika dolog kibontakozóban van"
SP a SAJÁT!! pénzéből csinálta meg az első klipjét illetve lemezét és ahhoz semmi köze se volt a rohadt médiának!!
mondjuk ezt úgy sem lehet megérteni.. én olvastam róla szóló könyvet (és most biztos ezen is ki lehet akadni) és sose volt gazdag.. olyan volt mint egy átlagos ember. nem voltak milliomosok a szülei nem az ő segítségükből jutott el oda ahol most van. még nincs nagy karrierje és sokan utálják azt elismerem, de mégiscsak több dolgot tett le az asztalra mint a legtöbb fiatal aki cigire és a hétvégei piálásokra költi azt a kevés pénzét.
mellesleg a legtöbb ember aki cseszteti azért mert gyerekes arca vagy testalkata van akár 10 évvel is fiatalabb nála! ezt ne tessék elfelejteni. az aki 12 évesen képes kis csóró kölyökképűnek nevezni az nézzen tükörbe -.-"
SP a SAJÁT!! pénzéből csinálta meg az első klipjét illetve lemezét és ahhoz semmi köze se volt a rohadt médiának!!
mondjuk ezt úgy sem lehet megérteni.. én olvastam róla szóló könyvet (és most biztos ezen is ki lehet akadni) és sose volt gazdag.. olyan volt mint egy átlagos ember. nem voltak milliomosok a szülei nem az ő segítségükből jutott el oda ahol most van. még nincs nagy karrierje és sokan utálják azt elismerem, de mégiscsak több dolgot tett le az asztalra mint a legtöbb fiatal aki cigire és a hétvégei piálásokra költi azt a kevés pénzét.
mellesleg a legtöbb ember aki cseszteti azért mert gyerekes arca vagy testalkata van akár 10 évvel is fiatalabb nála! ezt ne tessék elfelejteni. az aki 12 évesen képes kis csóró kölyökképűnek nevezni az nézzen tükörbe -.-"
2010. december 05. 20:43
mellesleg szerintem az a tetves média sehol se jobb!!! aki nem szeret Magyarországon élni annak fel is út, le is út. el lehet menni
ebből a "szar" országból ha úgy tetszik. és hozzá tenném én imádok itt élni. itt nem kell attól tartanod hogy reggel egy tornádóra vagy hurrikánra ébredsz, nincsenek romboló földrengések.
ebből a "szar" országból ha úgy tetszik. és hozzá tenném én imádok itt élni. itt nem kell attól tartanod hogy reggel egy tornádóra vagy hurrikánra ébredsz, nincsenek romboló földrengések.
2010. december 05. 20:45
lehet hogy SP karrierje valakinek szart se ér de neki sokat jelent. az aki ismeri őt biztos nem állítja buzinak. azért mert sokan nem ismerik rögtön leszűrik azt hogy úristen ez milyen vékony biztos meleg. -.-" tiszta nevetséges.
2010. december 06. 13:00
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (gitii @ 2010.12.05. 20:43)
mellesleg szerintem az a tetves média sehol se jobb!!! aki nem szeret Magyarországon élni annak fel is út, le is út. el lehet menni
Na igen, de ha mégis ide tévedne egy tornádó vagy hurrikán (az éghajlat változás miatt egyre szélsőségesebb lesz itt is az időjárás) - szóval akkor sem kell tartanod attól, hogy elveszted a házad vagy a lakásodat, mert addigra régen elvitte a BANK.
SP-ről könyv? Ez valami vicc ugye?
2010. december 06. 15:12
|
|
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline
|
-.- majom gyerek...
2010. december 06. 15:12
|
|
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline
|
bocsi csak nem csipázom...
2010. december 06. 16:13
gitii-vel értek egyet.
akik utálják SP-t és kis buzinak meg hasonlónak tartják,azoknak csak annyit mondok:Húzzatok a francba!!!!!!!
nem kell fikázni őt csak azért mert azt csinálja amit el akart érni az életben.
Majd ha ti 1000-szer jobbak lesztek akkor szóljatok be neki!De így fölösleges.Semelyik rajongó nem fogja megutálni ha ilyeneket mondtok.Ha nem szeretitek el lehet menni.Nem kell pont a róla szóló cikkben utálkozni.
akik utálják SP-t és kis buzinak meg hasonlónak tartják,azoknak csak annyit mondok:Húzzatok a francba!!!!!!!
nem kell fikázni őt csak azért mert azt csinálja amit el akart érni az életben.
Majd ha ti 1000-szer jobbak lesztek akkor szóljatok be neki!De így fölösleges.Semelyik rajongó nem fogja megutálni ha ilyeneket mondtok.Ha nem szeretitek el lehet menni.Nem kell pont a róla szóló cikkben utálkozni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.