Starity

Megjelent SP új lemeze, a Kölyök 22

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 04. 22:44 #41
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

StátuszI chew gum and smoke in your face, I'm absurd.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 31
Azonosító: 136706
nem tudom,lehet,hogy megveszem,de nem látok nagy esélyt rá!biggrin.gif
2010. december 04. 23:26 #42
ancsa13
ancsa13
Glambert

StátuszNyugodjon békében Debreczeni Szevér :'( A mindig dilis és vidám Szevér.
Hozzászólás: 2090
Csatolások: 1504
Azonosító: 118918
Annyian utálják szegény Sp, de nem tudom miért, szerintem nagyon jó lett az új albuma, főleg a Baby tetszik, de amiket még leírtak ide azok is nagyon jók, és szerintem egyre fejlődik, bár tény hogy nem éppen egy rap album lett.
1 felhasználónak tetszik: zsófi1997
2010. december 05. 01:41 #43
alexavagyok
alexavagyok
you know you love me ♥
Hozzászólás: 1181
Csatolások: 457
Azonosító: 107598
Nekem nagyon tetszik ez a lemeze is, nem volt rossz döntés, hogy visszatért a rappes vonalhoz, de mégis megmaradt a pop műfajban.
Tényleg jólett, azóta majdnem egész nap ezt hallgatom thumbsup.gif
2010. december 05. 02:13 #44
matip
matip
új tag

Státusz"valami felépül ha darabokra szétesünk"
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 97480
Nekem személy szerint a Baby a kedvenc számom az új korongról,de a többi is nagyon tetszik.
smileeee.gif
2010. december 05. 02:25 #45
- törölt felhasználó -    
Hát nem tudom, azt hiszem ezt a lemezvásárlást kihagyom...
2010. december 05. 09:21 #46
Vivienn
Vivienn
Hozzászólás: 562
Azonosító: 131412
jó lett
2010. december 05. 09:55 #47
Lunita
Lunita

Státusz'never give in. never back down...' :)
Hozzászólás: 667
Csatolások: 669
Azonosító: 99242
pff....
2010. december 05. 11:22 #48
betti 880
betti 880
visszatérő vendég

StátuszJelöjetek barátnak,visszaigazolom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás: 120
Csatolások: 1
Azonosító: 131249
biztos jó smileeee.gif megveszem smileeee.gif imádom SP-ét (l)
2010. december 05. 12:28 #49
- törölt felhasználó -    
Semmi pénzért...
2010. december 05. 13:09 #50
- törölt felhasználó -    
jee.sp fan!biztos jóó a cd.
2010. december 05. 13:39 #51
Zenefanatikus
Zenefanatikus

StátuszAvatarom fontos,légyszi ne lopd!!
Hozzászólás: 506
Csatolások: 23
Azonosító: 139753
pff.........dry.gif
2010. december 05. 17:49 #52
absolutely_me_
absolutely_me_
új tag

StátuszEllie Goulding - Human (single) released in 2011 / can't wait guys!
Hozzászólás: 35
Azonosító: 137055
hogy miért utálják? had meséljem el szép lassan. a magyar média felkarolt egy fiút akiről gondolták, hogy na majd úgyis a lányoknak bejön, ezzel a célkereszt közepébe találtak, majd felvettek pár számot, olyat amit manapság a tinik hallgatnak illetve kezdetlegesen visszavezethető ahhoz is, hogy manapság ez az erotika dolog kibontakozóban van. a sráccal elhitették, hogy ilyen jó énekes olyan jó énekes és persze ő ezt el is hitte. sokan azt mondják: egy homosexuális srác aki metrosexuális haverjával lakik egy fedél alatt... az utolsó mondat nyílvánvalóan an antifanok szájából hangzik el a legtöbbet, és persze azokból akik nagymamaként kerekesszékben ülnek már és azt kell végighallgatniuk, ahogy az unokájuk 13 éves fejjel azt kiabálja, hogy el akarja veszíteni a szüzességét minél előbb és a híres nevezetes Sp legújabb dalát bömbölteti bezárkózva a szobájában... összefoglalva és amit igazán kiemelnék, nem ezt a fiút kell utálni hanem a magyar médiát. persze ettől még sokan csodálkoznak, hogy miért költöznek külföldre. hát miért? ezért! nem csupán a magyar média a magyar filmipar is hibás ezügyben. magyarország mindigis magyarország marad. meneküljetek amíg lehet. visszatérve az eredeti zárórészletemhez, hogy igen hajoljunk meg a magyar média előtt, hogy mindenféle szemetet összehord csak azért, hogy az emberek vegyék az általuk kreált agyromboló marhaságokat, amelyeket antifanos nagynéniknek és husángokkal dobálózó alkoholista apáknak kell meghallgatniuk szinte már szívinfartus közelében járva. utolsó és a lényeg. a srácnak ezt kell csinálnia a magyar média bogarakat ültet a fülébe amelyek belepiszkítanak azzal, hogy mi az eladható, miért kell így viselkednie, énekelnie és a többi... merthát ez eladható!! és a lényeg az eladhatón van, nem azon, hogy a tulajdonos élvezi-e az általa megvásárolt végterméket (a magyar média végtermékét) hanem azon hogy mennyi pénzt tudna ezzel a magyar média bekaszlizni. én azt mondom hajrá magyarország, akinek van egy kis sütnivalója, nem marad itt tovább. lásd: orvosok
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, El Mexicano
2010. december 05. 18:10 #53
- törölt felhasználó -    
Most őszintén....mit akar még magával?
2010. december 05. 20:38 #54
- törölt felhasználó -    
"a magyar média felkarolt egy fiút akiről gondolták, hogy na majd úgyis a lányoknak bejön, ezzel a célkereszt közepébe találtak, majd felvettek pár számot, olyat amit manapság a tinik hallgatnak illetve kezdetlegesen visszavezethető ahhoz is, hogy manapság ez az erotika dolog kibontakozóban van"

SP a SAJÁT!! pénzéből csinálta meg az első klipjét illetve lemezét és ahhoz semmi köze se volt a rohadt médiának!!
mondjuk ezt úgy sem lehet megérteni.. én olvastam róla szóló könyvet (és most biztos ezen is ki lehet akadni) és sose volt gazdag.. olyan volt mint egy átlagos ember. nem voltak milliomosok a szülei nem az ő segítségükből jutott el oda ahol most van. még nincs nagy karrierje és sokan utálják azt elismerem, de mégiscsak több dolgot tett le az asztalra mint a legtöbb fiatal aki cigire és a hétvégei piálásokra költi azt a kevés pénzét.
mellesleg a legtöbb ember aki cseszteti azért mert gyerekes arca vagy testalkata van akár 10 évvel is fiatalabb nála! ezt ne tessék elfelejteni. az aki 12 évesen képes kis csóró kölyökképűnek nevezni az nézzen tükörbe -.-"
2010. december 05. 20:43 #55
- törölt felhasználó -    
mellesleg szerintem az a tetves média sehol se jobb!!! aki nem szeret Magyarországon élni annak fel is út, le is út. el lehet menni
ebből a "szar" országból ha úgy tetszik. és hozzá tenném én imádok itt élni. itt nem kell attól tartanod hogy reggel egy tornádóra vagy hurrikánra ébredsz, nincsenek romboló földrengések.
2010. december 05. 20:45 #56
- törölt felhasználó -    
lehet hogy SP karrierje valakinek szart se ér de neki sokat jelent. az aki ismeri őt biztos nem állítja buzinak. azért mert sokan nem ismerik rögtön leszűrik azt hogy úristen ez milyen vékony biztos meleg. -.-" tiszta nevetséges.
2010. december 06. 13:00 #57
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (gitii @ 2010.12.05. 20:43)
mellesleg szerintem az a tetves média sehol se jobb!!! aki nem szeret Magyarországon élni annak fel is út, le is út. el lehet menni 
ebből a "szar" országból ha úgy tetszik. és hozzá tenném én imádok itt élni. itt nem kell attól tartanod hogy reggel egy tornádóra vagy hurrikánra ébredsz, nincsenek romboló földrengések.

Na igen, de ha mégis ide tévedne egy tornádó vagy hurrikán (az éghajlat változás miatt egyre szélsőségesebb lesz itt is az időjárás) - szóval akkor sem kell tartanod attól, hogy elveszted a házad vagy a lakásodat, mert addigra régen elvitte a BANK.

SP-ről könyv? Ez valami vicc ugye?
2010. december 06. 15:12 #58
B_ogiii..Bieber.fan_
B_ogiii..Bieber.fan_
visszatérő vendég

Státusznem vagyok Bieber fan -.- csak nem tom megváltoztatni a nevemet! *One Direction*
Hozzászólás: 117
Azonosító: 139656
-.- majom gyerek...
2010. december 06. 15:12 #59
B_ogiii..Bieber.fan_
B_ogiii..Bieber.fan_
visszatérő vendég

Státusznem vagyok Bieber fan -.- csak nem tom megváltoztatni a nevemet! *One Direction*
Hozzászólás: 117
Azonosító: 139656
bocsi csak nem csipázom...smileeee.gif
2010. december 06. 16:13 #60
- törölt felhasználó -    
gitii-vel értek egyet.
akik utálják SP-t és kis buzinak meg hasonlónak tartják,azoknak csak annyit mondok:Húzzatok a francba!!!!!!!
nem kell fikázni őt csak azért mert azt csinálja amit el akart érni az életben.
Majd ha ti 1000-szer jobbak lesztek akkor szóljatok be neki!De így fölösleges.Semelyik rajongó nem fogja megutálni ha ilyeneket mondtok.Ha nem szeretitek el lehet menni.Nem kell pont a róla szóló cikkben utálkozni.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok