Megjelent SP új lemeze, a Kölyök 22
2010. december 04. 18:36
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
borzalmas
2010. december 04. 18:49
Nem, SP már nem rapper, ez igaz. De aki azt mondja, hogy nem tudja, mi az a rap, hallgassa meg pár régi dalát. Nagyon profin nyomta, és jó volt akkoriban még a zenéje. Azt mondtam: végre egy rapper, akinek szeretem a számait. De nézzétek, mit lett belőle... egy nagy rakás szemét, egy médiarobot...
2010. december 04. 19:00
Dancsy:
Igen,meghallgattam néhány régebbit,az tényleg jobb mint a mostani.Viszont még így sem lehet összehasonlítani mondjuk Chamillionaire-el,vagy Omarion-al.
Igen,meghallgattam néhány régebbit,az tényleg jobb mint a mostani.Viszont még így sem lehet összehasonlítani mondjuk Chamillionaire-el,vagy Omarion-al.
2010. december 04. 19:02
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Nekem meg van az album, annak ellenére, hogy SP-t nem kedvelem, de vannak jó számai!
A rap dologgal kapcsolatban @Dancsy-val egyetértek!
A Kölyök 22 c. száma az albumról, teljesen olyan stílusú, mint a régi dalai, hallgassátok meg!
A rap dologgal kapcsolatban @Dancsy-val egyetértek!
A Kölyök 22 c. száma az albumról, teljesen olyan stílusú, mint a régi dalai, hallgassátok meg!
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 04. 19:27
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nekem bejönnek a dalok a cdről. a régebbi, meg az újabb stílusúak is. bár néha a szöveg csak egymás mögé rakott értelmetlen szóáradat. de nekem ettől függetlenül rohadtul tetszik.
2010. december 04. 19:29
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
drágáim, én miért nem örülök?
2010. december 04. 19:39
|
seleniavonarthurúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 139907 offline
|
a régi dalait én is szerettem.
majd belehallgatok
majd belehallgatok
2010. december 04. 19:57
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
jajdejóó
még1 cikk ami nemérdekel.
Söpö drága felőlem annyi lemezt ad ki amennyit akar xD
2010. december 04. 20:00
Idézet (Alexis_0504 @ 2010.12.04. 19:57)
jajdejóó
még1 cikk ami nemérdekel.
Ha nem érdekel a cikk, miért írsz kommentet? Marhára nem értem az ilyeneket.
2010. december 04. 20:52
|
|
Gici9696visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 130143 offline
|
De örülök, legalább a sok rajongójának fogy a pénze:D:D ha én megkapnám valakitől, biztosan azt hallgattatnám az illetővel egész nap.
Nagyon idiótán néz ki a képén, elmehetne bohócnak:)
Bocsi a rajongóktól.
Nagyon idiótán néz ki a képén, elmehetne bohócnak:)
Bocsi a rajongóktól.
2010. december 04. 21:10
hát bocsi mindenkitől emberek de látszik hogy nem hallottátok SP régebbi számait
ugyanis akkor rappelt. csak azért mert nem hallottatok tőle ilyen számot nem kéne itt vernetek a nyálatokat hogy így nem rapper meg úgy nem -.-" o.o
ugyanis akkor rappelt. csak azért mert nem hallottatok tőle ilyen számot nem kéne itt vernetek a nyálatokat hogy így nem rapper meg úgy nem -.-" o.o
2010. december 04. 21:13
nemtom ez mért jó O.o mért jó mindenkit fikázni.. de felesleges pofáznom úgy is mindenki leszarja..
hát ennyi. ilyenek az emberek. majdhogynem nem is áll másból ez az oldal mint bunkó beszólásokból. minden egyes cikkben van belőle. grat emberek!!!
-.-"
hát ennyi. ilyenek az emberek. majdhogynem nem is áll másból ez az oldal mint bunkó beszólásokból. minden egyes cikkben van belőle. grat emberek!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.