ez eléggé igazságtalan volt!!
melindának már rég haza kellett volna mennie,mert lehet hogy jó hangja van,de nem való színpadra!!Ha meg is nyeri a megasztárt mit fog utána kezdeni???Kiad egy albumot és aztán eltűnik a nyilvánosság elől,úgy mint tabáni!
ezek után már csak azt remélem hogy reni fog nyerni!
Kállay-Saunders András is elbúcsúzott
2010. december 04. 13:19
|
|
pixxiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 143 Csatolások: 21 Azonosító: 139916 offline
|
Idézet (zivi1996 @ 2010.12.04. 13:08)
ez eléggé igazságtalan volt!!
melindának már rég haza kellett volna mennie,mert lehet hogy jó hangja van,de nem való színpadra!!Ha meg is nyeri a megasztárt mit fog utána kezdeni???Kiad egy albumot és aztán eltűnik a nyilvánosság elől,úgy mint tabáni!
egyetértek veled
2010. december 04. 13:19
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Hát nem akarok első számú közellenség lenni, de én kifejezetten nem szerettem a srácot. Nem tudom miért sztárolták ennyire agyon. Tök fölösleges volt. Egyáltalán nem jött be.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. december 04. 13:20
Én nagyon sajnáltam Andrást, mert szerintem ebből a négy emberből, már simán a döntőben lett volna a helye. Annyira boldog lettem volna, ha Renáta esik ki, mert szinte mindig hamisan énekel. Akkor küldtem volna már haza, mikor az Empire State of Mind-ot énekelte Alicia Keys-től. Komolyan, majdnem megutáltam miatta a dalt.
Mostmár annyira mindegy, hogy ki nyeri meg a Megasztárt, csak ne Renáta legyen, mert az elég szánalmas lenne, hogy a valaki azért nyer, mert a lábait mutogatja, meg rázza magát -.-"
Mostmár annyira mindegy, hogy ki nyeri meg a Megasztárt, csak ne Renáta legyen, mert az elég szánalmas lenne, hogy a valaki azért nyer, mert a lábait mutogatja, meg rázza magát -.-"
2010. december 04. 13:25
fúú,de megoszlanak a vélemények...
Szerintem egyikőjüknek se kellett volna hazamenni. Most jön az a mondatom,amiért sokan utálni fognak: Melindának kellett volna hazamennie. Igaza van Mester Tamásnak,nem egy sztáralkat. Jó,tehetséges,meg minden,de magát sajnáltatja,emberek ! Ettől mindenki megsajnálja,holott már régen haza kellett volna mennie. Mint valamelyik hozzászólásomban,itt is leírom,hogy tudta,vagy tudnia kellett volna,mire válalkozik.
Itt már mindegyikőjük győztes,de én mégse örülnék,ha Melinda nyerné meg. Jobban örülnék egy Reninek,neagyisten Kökény Attilának. Bocsi Melinda-fanok,de az igazság fáj....
Szerintem egyikőjüknek se kellett volna hazamenni. Most jön az a mondatom,amiért sokan utálni fognak: Melindának kellett volna hazamennie. Igaza van Mester Tamásnak,nem egy sztáralkat. Jó,tehetséges,meg minden,de magát sajnáltatja,emberek ! Ettől mindenki megsajnálja,holott már régen haza kellett volna mennie. Mint valamelyik hozzászólásomban,itt is leírom,hogy tudta,vagy tudnia kellett volna,mire válalkozik.
Itt már mindegyikőjük győztes,de én mégse örülnék,ha Melinda nyerné meg. Jobban örülnék egy Reninek,neagyisten Kökény Attilának. Bocsi Melinda-fanok,de az igazság fáj....
katiegirl15
2010. december 04. 13:45
|
|
zsuzsyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 106 Csatolások: 1 Azonosító: 137582 offline
|
én meg azt mondom hogy ANDRÁS a leges legjobb énekes a MEGASZTÁRBAN és nem neki kellet volna kiesnie hanem reninek vagy melindának de semmi képpen nem ANDRÁSNAK!!!!!!!!! ÉN CSAK NEKI SZURKOLTAM
2010. december 04. 13:50
|
|
Beliebersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 137892 offline
|
Am meg Renit én is utálom :S ott kerázza magát, meg mutogatja az alaktalan testét. pfííí
tegnap is baszki, a lábai kintvoltak a ruhából, azt ott állt mellette liptai claudia.. na a claudia lába kb 2x vékonyabb volt, pedig klaudia se a vékony nők táborát alkotja
tegnap is baszki, a lábai kintvoltak a ruhából, azt ott állt mellette liptai claudia.. na a claudia lába kb 2x vékonyabb volt, pedig klaudia se a vékony nők táborát alkotja
2010. december 04. 13:52
|
|
szemereyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 128168 offline
|
Na hát sztem a Kállay jó volt és kár,hogy elment viszont Melindát nem értem????! Mindig az 1. 2.-ik helyen áll ??? Meg bocsánatot kér mert továbbjutott ! Hát örüljön !
Meg sztem Melinda lesz a Megasztár .
2010. december 04. 14:15
Idézet (Beliebers @ 2010.12.04. 13:50)
Am meg Renit én is utálom :S ott kerázza magát, meg mutogatja az alaktalan testét. pfííí
Nagyon nehéz felfogni ép ésszel, hogy azt veszi fel, amit a nyomorék stylist-jelöltek adnak rá? Nem ő válogatja a ruháit. Amúgy meg létezik szerkesztem gomb.
hogy ne nagyon offoljak:
András volt a legtehetségesebb ehhez kétség sem fér. Melinda és Kökény a leggyengébb láncszemek.
katiegirl15
2010. december 04. 14:18
|
szegedcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.31. Hozzászólás: 72 Csatolások: 3 Azonosító: 128533 offline
|
Én nagyon sajnálom, hogy ő esett ki, én azt hittem amikor elkezdődött a megasztár, hogy ő és Kökény Attila lesznek majd a döntőben. Csak hát akkor még a fene sem gondolta volna hogy ez a kis Szíj Melindácska így eljátsza a hattyú halálát és majd fél magyarország bedől neki. Ez a tegnapi bocsánatkérés is tiszta szánalmas volt. Most gondolom ezzel is elhúzta pár ember előtt a mézesmadzagot. Annyira gáz hogy ennyire nem látják az emberek, hogy átveri őket (mert csak eljátsza hogy ilyen szerencsétlen ember), és fele olyan tehetsége sincs, mint akik tegnap ott álltak, hogy ők kapták a legkevesebb szavazatot.
Szeretném felbuzdítani a népet, akik nem Szíj Melinda drukkerek, hogyha már nincs is bennt kedvencetek akkor is szavazzatok Kökény Attilára vagy Tolvai Renátára, és kerekedjetek felül a nem halló és nem látó embereken akik Szíj Melindára szavaznak. Nem engedhetjük, hogy ez kevésbé tehetséges, és önsajnáltató ember legyen az év hangja!!!
Szeretném felbuzdítani a népet, akik nem Szíj Melinda drukkerek, hogyha már nincs is bennt kedvencetek akkor is szavazzatok Kökény Attilára vagy Tolvai Renátára, és kerekedjetek felül a nem halló és nem látó embereken akik Szíj Melindára szavaznak. Nem engedhetjük, hogy ez kevésbé tehetséges, és önsajnáltató ember legyen az év hangja!!!
2010. december 04. 14:18
Idézet (Effy @ 2010.12.04. 14:15)
Nagyon nehéz felfogni ép ésszel, hogy azt veszi fel, amit a nyomorék stylist-jelöltek adnak rá? Nem ő válogatja a ruháit. Amúgy meg létezik szerkesztem gomb.
hogy ne nagyon offoljak:
András volt a legtehetségesebb ehhez kétség sem fér. Melinda és Kökény a leggyengébb láncszemek.
hogy ne nagyon offoljak:
végig a körmömet rágtam annyira izgultam Reniért
Melinda, Kökény : takarodjanak!!
Effy
2010. december 04. 14:21
|
|
szandy9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 132875 offline
|
eggyett értek katiegirl15-tel és Effy-vel is !
2010. december 04. 14:25
AJJJJJJJJJ
MIÉRT NEM MELINDA ESETT KI!!!??
NEM SZÍNPADRA VALÓ
MIÉRT NEM MELINDA ESETT KI!!!??
NEM SZÍNPADRA VALÓ
2010. december 04. 14:46
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
sokan melinda nevét emlitik, hogy ő kllett volna kiessen és szegény andrás és szegény reni, há könyörgöm hány évesek nekik még rengeteg esélyük van tehetségesek ügyesek nekik itt nem ért véget semmi, de melindánal talán a megasztár5 lessz az utolsó hely ahol láthatjuk.Adjuk meg neki az utolsó esélyt, hogy megnyerhesse a megasztárt, mert szerintem ő egy olyan fantasztikus énekesnő, hogy ritkaság.
2010. december 04. 15:05
|
|
sarah22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.07. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 79007 offline
|
AKIK SZART SE ÉRTENEK A ZENÉHEZ NE HORDJÁK LE EGYIKET SE FŐLEG RENIT HA JOBBAN TUDTOK NÁLA ÉNEKELNI HAJRÁ MENJETEK EL 1 CASTINGRA AZTÁN MEGNÉZEM MEDDIG JUTOK TOVÁBB ENNYI AMEDDIG NEM ATTÓL MÉG H NEM SZIMPI NEKTEK NEM KELL LEHORDANI ARRÓL MEG NEMIS BESZÉLVE H ÍTÉLKEZTEK AZ ALKATÁRÓL KÖNYÖRGÖM ITT AZ ÉNEKHANGOT NÉZIK MEG H MENNYIRE VAN OTT A SZÍNPADON ÉS MÉG Ő A LEGSZIMPADIASABB TÉNY H MELINDÁNAK JÓ HANGJA VAN DE MIT KEZDENE HA MEGNYERNÉ MIT CSINÁLNA 1 VIDEOKLIPPE? KÉRDEM ÉN MERT HOGY SEMMI JÓT AZ BIZTOS A HANGJA JÓ DE NEM SZÍNPADIAS ÉS AZ AZÉRT SOKAT NYOM RAJTA RENI A BEFUTÓ MEG MÉG ANDRÁS AKI JÓ VOLT A TÖBBI IS TEHETSÉGES DE NEM OLYAN SZÍNPADIASOK ENNYI
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.