Kállay-Saunders András is elbúcsúzott
2010. december 04. 11:35
|
|
Viktoryavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 129240 offline
|
egyértemű ho a szíj melinda meg akökény fog a végén versenyezni.. pedig ők nem ide valók.. nem szeretem őkket..andrás és a reni sokal jobb.. sajnálom ho kieett andrás.. neki kellet volna továbjutni és reninek kiesni
2010. december 04. 11:38
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Én örülök neki! Nem szeretem a csávót!!! :/
2010. december 04. 11:39
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
Viktorya igazad van!!!
2010. december 04. 11:46
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Evie: Az tuti...
megmondta,ha Szij Melinda fogja megnyerni,akkor ő nem fog már zsűrizni,mert ezekszerint nem ért a zenéhez.....
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. december 04. 11:47
|
|
SelenaMiley19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 18 Csatolások: 18 Azonosító: 138150 offline
|
Pedig nem kellett volna kiesnie... de nem is Reninek
Kár hogy kiesett, de sok sikert neki
2010. december 04. 11:51
hát én nem bánom. bár András aranyos srác (külsőre nem tetszik inkább az ahogy beszél) de nem egy kiemelkedő tehetség.. hát épp elmegy. de fiatal úgyhogy nem nagyon volt veszteni valója szerintem az évek során majd csak kialakul neki egy kis karrier :-)
2010. december 04. 11:55
|
|
Durcikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 256 Csatolások: 5 Azonosító: 131977 offline
|
Ha rajtam mult volna Melinda már régen kiesett volna !! A hátom versenyzö közül nehetebb let voltna akkor már dönteni de én akkor is Attilát juttattam volna tovább és remélem nagyon hogy ő fog nyerni mert csodálatosan szép hangja van de Reninek is nagyon jó én a kettö közöl neheten tudok választani és ezért nem is fogok mind a kettönek egyformán szurkolok
2010. december 04. 11:59
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet (börnics @ 2010.12.04. 10:50)
pfff..de jo h nm reni esett ki:)...mondjuk andrast is sajnalom mert nagyon tehetseges:( szerintem szij melinda kellett volna kiessen mert ö nm szarnak valo..mondjuk amikor enekel akkor ellazul es nagyon jol csinalja de ahogy abbahagyja az eneklest egy kis itebota nove alakul:)
megaszar 5
1 felhasználónak tetszik:
BarbaraXD
2010. december 04. 12:01
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
sajnáltam őt. de a nagy csapás az lett volna,ha Reni esik ki... Melinda húzzon már haza!! könyörgöm.. ne legyetek süketek emberek..az egy förtelmes vénasszony..nem Megasztárnak való...
2010. december 04. 12:02
|
|
Giccguccvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 132246 offline
|
rohadjanak meg.. ezek süketek ..... Màr Meilndànak rég ki kellett volna esnie nem ott bögni meg nyàvogni h kmindekni sajnàlja ... a multkori produkciojàban is hot szar volt..... Renminek kellett volna menni ......... Andràsnak kellett volna megnyerni ezt az egész koceràjt..... de rohadjatok meg.....àààà diiikkkk.......
2010. december 04. 12:02
Melinda mért kér bocsánatot, hogy több szavazatott kapot!!?? Hiszen nem ő tehet rola! Andrást nem nagyon tudtam volna énekesnek elképzelni.
2010. december 04. 12:05
|
|
VampireGirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 137106 offline
|
Melindának már rég kikellet volna esni!!!!!Sajnálom, hogy András esett ki, de egyik szemem örül a Reni miatt!!!
2010. december 04. 12:06
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
Nagyon sajnalom,o volt a kedvencem es sokkal jobb lett volna ha o nyerte volna meg,mint ha (tegyuk fel) Melinda nyerne meg.Andras legalabb kezdene valamit a sztarsaggal.....
2010. december 04. 12:07
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Én úgy ki voltam borulva!
1: Melindától idegbajt kapok, lökje már ki valaki onnan! Rajongók, légyszi ne szavazzatok, őt kb nem is érdekli, vagy legalább is úgy csinál, meg sem érdemli, többiek kezüket lábukat odaadnák a győzelemért, és legalább boldogok mikor tovább jutnak...és az a jelenet, amit lerendezett, Melinda nagyon ügyes, jövő héten csak még több szavazatot kapsz...Remek! Gratulálok!
2: Annyira meglepődtem amikor Reni nevét mondták ki...szerintem erre számítottak az emberek a legkevésébé!!!
3: Hajrá Attila! Sajnálom azért, hogy nem fogsz nyerni...! Melinda nyerni a csodálatos...ügyetlensége miatt, amivel magával ragadott minden szavazót! Csak pont hogy nem értem, hogy miért. Talán a teljesítményt kéne nézni, és nem a szimpátiát a fr@ncba már!!!
1: Melindától idegbajt kapok, lökje már ki valaki onnan! Rajongók, légyszi ne szavazzatok, őt kb nem is érdekli, vagy legalább is úgy csinál, meg sem érdemli, többiek kezüket lábukat odaadnák a győzelemért, és legalább boldogok mikor tovább jutnak...és az a jelenet, amit lerendezett, Melinda nagyon ügyes, jövő héten csak még több szavazatot kapsz...Remek! Gratulálok!
2: Annyira meglepődtem amikor Reni nevét mondták ki...szerintem erre számítottak az emberek a legkevésébé!!!
3: Hajrá Attila! Sajnálom azért, hogy nem fogsz nyerni...! Melinda nyerni a csodálatos...ügyetlensége miatt, amivel magával ragadott minden szavazót! Csak pont hogy nem értem, hogy miért. Talán a teljesítményt kéne nézni, és nem a szimpátiát a fr@ncba már!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.