Nekem nem volt szimpi mert igazán eldönthetné h most "popsit villantó modell" vagy énekes akar lenni
Kállay-Saunders András is elbúcsúzott
2010. december 04. 10:59
yesss 
Nekem nem volt szimpi mert igazán eldönthetné h most "popsit villantó modell" vagy énekes akar lenni
2010. december 04. 11:00
|
|
erdeikristof94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 127767 offline
|
Nekem mióta elkezdődtek a selejtezők Reni és András voltak a kedvenceim.Rettenetes, hogy a nézők nem a tehetséget nézik.ez egyszerűen szánalmas.Jó nincs rossz hangja Melindénak sem de egyszerűen nem odavaló.Belőlle lehet világsztár?Hát nagyon nem.Ellenben Reni és András azok akik tényleg a szinpadra valók és jól is áll nekik.Ez felháborító.
Nem hiszem h Melindának mindig olyan jó produkciója volt h mindig ő kell végezzen az első hejen.már nem azért de ez egy kicsit tényleg furcsa,h akármijen a produkciója csk ő áll az első helyen
Nem hiszem h Melindának mindig olyan jó produkciója volt h mindig ő kell végezzen az első hejen.már nem azért de ez egy kicsit tényleg furcsa,h akármijen a produkciója csk ő áll az első helyen
2010. december 04. 11:02
Ő volt a legtehetségesebb
amúgy meg vagy Szíj vagy Kökénynek kellett volna kiesnie, de gondolom Szíj Melinda fog nyerni, az egész Megasztár egy nagy hülyeség...
amúgy meg vagy Szíj vagy Kökénynek kellett volna kiesnie, de gondolom Szíj Melinda fog nyerni, az egész Megasztár egy nagy hülyeség...
2010. december 04. 11:09
|
|
ivettk073új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 138665 offline
|
szerintem ő meg reni voltak a legjobbak.
nagyon megsirattam szegénykémet.
mikor ott álltak renivel, hogy sírt a kis drága..:'(♥
szíj melindát emg ki kellene ejteni a *szba.:@ utálom azt a nőt.:@ annyira gyámoltalan..-.-"
kállay♥
nagyon megsirattam szegénykémet.
mikor ott álltak renivel, hogy sírt a kis drága..:'(♥
szíj melindát emg ki kellene ejteni a *szba.:@ utálom azt a nőt.:@ annyira gyámoltalan..-.-"
kállay♥
2010. december 04. 11:09
Szegény Andris.
A Reni alig tudta a búcsúdalt elénekelni a sírástól.
A Reni alig tudta a búcsúdalt elénekelni a sírástól.
2010. december 04. 11:16
|
|
Laurynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 123831 offline
|
Kokenynek kellett volna kiesnie vagy Szij Melindanak.Nem tudom mit esznek Sz.M.-an de kokeny nagyon nagyon vegtelenul egysiku es unalmas.Es tenyleg meg csak elo se tudja adni magat olyan mint vmi pincer.Sajnalom Kallayt en neki drukkoltam es tenyleg nem ertem h miert o esett ki.Es azt sem ertem mi bajuk van azzal az embereknek ha vki sexy?az irigyseg hatartalan....
2010. december 04. 11:19
Ezt nem hiszem el. Renáta valami borzalom és képesek továbbjuttatni meg dicsérni is -.-"
2010. december 04. 11:22
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
szegény ugy sajnálom:(
2010. december 04. 11:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
"A bírák így egyértelműen Tolvai Renátát jutatták tovább." Ez nagyon hülyén lett megfogalmazva, ugyanis a zsűri viselkedéséből, megnyilvánulásaiból nagyon jól lehetett látni, hogy egyáltalán nem "egyértelmű" döntésről volt szó...
Egyébként ezzel a húzásával a zsűri elérte, hogy egyetlen színvonalas énekes ne maradjon ebben a szánalmas műsorban, ahol nem a tehetség alapján szavaznak, hanem szimpátia alapján. Nem Renit ejtettem volna ki, de ha Andrással áll, úgy egyértelműen őt. A zsűri megint inkább azt nézte, hogy ki "sztáralkat" és megint inkább a külsőségekre ment rá...Nem az, Reninek tényleg jó hangja van, de Andrással szemben nem neki kellett volna továbbjutni. Szíj Melinda fogja megnyerni, ez még mindig egyértelmű, nem írom le megint újra ugyanazt, csak annyit, hogy nincs helye itt. Nem, nem azért mert nem sztár-alkat, hanem mert nincs olyan jó hangja, mint ahogy hiszik róla, mint amennyire fel van kapva. Ez a két előadása kifejezetten szar volt, a többi meg átlagos, de semmiképp nem olyan jó, hogy ennyire sztárolják. Kökény Attilával ugyanígy vagyok: jelentéktelen. A 4 énekes közül Andrásnak meg Reninek kellett volna párbajozni és Andrásnak megnyerni, de ha az egész műsort nézzük, szerintem Reninek nem kellett volna idáig eljutni. András az elejétől kezdve jobb volt, mint az összes többi versenyző, magasan leénekelte mindet és kisugárzásban, színpadi kiállásban is a legjobb volt szerintem. És nem, nem azért szeretem, mert helyes, hanem mert elképesztő tehetség hatalmas kisugárzással. Na mindegy, mint mondtam: egy versenyző sem maradt, aki igazán megérdemli a győzelmet. Mellesleg egyértelmű, hogy Kökény fog párbajozni Szíj mellett...
Egyébként ezzel a húzásával a zsűri elérte, hogy egyetlen színvonalas énekes ne maradjon ebben a szánalmas műsorban, ahol nem a tehetség alapján szavaznak, hanem szimpátia alapján. Nem Renit ejtettem volna ki, de ha Andrással áll, úgy egyértelműen őt. A zsűri megint inkább azt nézte, hogy ki "sztáralkat" és megint inkább a külsőségekre ment rá...Nem az, Reninek tényleg jó hangja van, de Andrással szemben nem neki kellett volna továbbjutni. Szíj Melinda fogja megnyerni, ez még mindig egyértelmű, nem írom le megint újra ugyanazt, csak annyit, hogy nincs helye itt. Nem, nem azért mert nem sztár-alkat, hanem mert nincs olyan jó hangja, mint ahogy hiszik róla, mint amennyire fel van kapva. Ez a két előadása kifejezetten szar volt, a többi meg átlagos, de semmiképp nem olyan jó, hogy ennyire sztárolják. Kökény Attilával ugyanígy vagyok: jelentéktelen. A 4 énekes közül Andrásnak meg Reninek kellett volna párbajozni és Andrásnak megnyerni, de ha az egész műsort nézzük, szerintem Reninek nem kellett volna idáig eljutni. András az elejétől kezdve jobb volt, mint az összes többi versenyző, magasan leénekelte mindet és kisugárzásban, színpadi kiállásban is a legjobb volt szerintem. És nem, nem azért szeretem, mert helyes, hanem mert elképesztő tehetség hatalmas kisugárzással. Na mindegy, mint mondtam: egy versenyző sem maradt, aki igazán megérdemli a győzelmet. Mellesleg egyértelmű, hogy Kökény fog párbajozni Szíj mellett...
2010. december 04. 11:26
Ezek hülyék..eddig ő volt a legjobb.Sajnálom hogy elküldték.
2010. december 04. 11:29
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
Idézet (Ev Bry @ 2010.12.04. 09:21)
A Megasztár legutóbbi adásából Kállay-Saunders András távozott. A nézőktől ő kapta az egyik legkevesebb szavazatot a zsűri végül Tolvai Renátát juttatta tovább.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem neki kellett volna kiesnie.
2010. december 04. 11:29
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
JUUJ Erre nem számítottam. Szegény:( De sok sikert a továbbiakhoz neki!!
2010. december 04. 11:31
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Hát.....Max. a megasztárban az ő produkcióját néztem meg,szeritnem nincs annyi tehetség a mostaniban mint az előző években....Szóvla eddig sme néztem,mostmeg már ninc skiért nézni =(
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: