Kállay-Saunders András is elbúcsúzott
2010. december 04. 18:29
Dókácska és KataCullen én is egyetértek, úgy utálom azt a fickót, bárki csak ő nee!!
2010. december 04. 19:34
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
ez meg hogy a fa*** ba lehet???
mennyenek a (szép szóval) fenébe a zsűrik is! a legjobbat kiejtik?! hát normálisak ezek? mellesleg hogy lehetett egyhangú a döntés ha Mester Tamás őt akart a döntőben látni? -.- szóval ez gáz! szíj melinda már rég kieshetett volna csak a nyomorékok rá szavaznak... a lényeg hogy nem Saunders nek kellett volna kisenie!!
2010. december 04. 19:45
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Nem értek egyet Demilenával... Reni tény, hogy egyes alkalmakkor hamisan énekelt, de a zsűri is megmondta, hogy az összteljesítényt veszik figyelembe és azt hogy ki mennyit feljődött... ő spec rettentően sokat... igazi színpadi jelenség, kihasználja a teret, bevonja a közönséget, szóval simán el tudok képzelni vele egy jó kis pörgős koncertet! Itt ez a lényeg! Hogy ki állná meg a helyét, hogyha kikerül innen! Az meg hogy csinos és kicsit többet mutat magából az egyáltalán nem rossz, amíg nem viszi túlzásba! Szerintem tehetséges... bár én az Attilának szurkolok...mindegy ki, csak ne Melinda...
1 felhasználónak tetszik:
Effy
2010. december 04. 21:25
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
mit esznek ezen a Renátán??
nah mind1 egyszer csak ki esik már
2010. december 04. 22:22
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
Az agyam eldobom itt néhány kommentelőtől! Ennyi utálat és gyülölet , hogy lehet a tinilányokban??? Gratulálok!
Egyébként miért is kell sajnálni Andrást? Mert heteken át a tv-ben szerepelt több millió ember előtt? Vagy nálatok a rajongás addig tart , amíg valaki a tv-ben szerepel? Mit számít ,hogy ki nyeri meg? Semmit. Az igazi verseny a műsor után kezdődik. Nem mindig a nyertes jár jól. Hol van Caramel , Tóth Vera vagy Király Viktor? Többet szerepel a médiában Tóth Gabi , Dér Heni vagy Puskás Peti és ők sem nyerték meg egyik Megasztárt sem.
Amúgy az érdekelne , hogy a nagy KSA fanok hányszor sms-eztek...
Amúgy a Megasztár a 4. széria óta mélyrepülésben van. Itt is kiestek már a legjobbak. A mostani 3 döntős meg úgy vicc , ahogy van.
Egyébként miért is kell sajnálni Andrást? Mert heteken át a tv-ben szerepelt több millió ember előtt? Vagy nálatok a rajongás addig tart , amíg valaki a tv-ben szerepel? Mit számít ,hogy ki nyeri meg? Semmit. Az igazi verseny a műsor után kezdődik. Nem mindig a nyertes jár jól. Hol van Caramel , Tóth Vera vagy Király Viktor? Többet szerepel a médiában Tóth Gabi , Dér Heni vagy Puskás Peti és ők sem nyerték meg egyik Megasztárt sem.
Amúgy az érdekelne , hogy a nagy KSA fanok hányszor sms-eztek...
Amúgy a Megasztár a 4. széria óta mélyrepülésben van. Itt is kiestek már a legjobbak. A mostani 3 döntős meg úgy vicc , ahogy van.
2010. december 04. 23:58
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Nagyon sajnáltam, meg is sirattam amikor kiesett, de biztos vagyok benne, hogy nagy karriert fog még befutni :]
Szíj Melindának tényleg nem sok keresni valója van már ebben a mezőnyben, de rengetegen szavaznak rá, többnyire sajnálatból, így nagy esély van rá, hogy meg is nyeri. Bár soha nem a nyertesekből lettek a legnépszerűbb előadók, úgyhogy nem aggódok András miatt sem. De jó lett volna azért ott látni a végső döntőben Kökény Attilával.. :[
Szíj Melindának tényleg nem sok keresni valója van már ebben a mezőnyben, de rengetegen szavaznak rá, többnyire sajnálatból, így nagy esély van rá, hogy meg is nyeri. Bár soha nem a nyertesekből lettek a legnépszerűbb előadók, úgyhogy nem aggódok András miatt sem. De jó lett volna azért ott látni a végső döntőben Kökény Attilával.. :[
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. december 05. 00:00
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Valahogy éreztem hogy nem kell néznem ezt a döntőt...András volt az elejétől fogva számomra a kedvenc és biztos vagyok benne,hogy többre viszi,mint a bent maradt 3 emberke...de ha választanom kell akkor Attilának kell nyernie.Jah és innentől kezdve nem fogom nézni a műsort...
2010. december 05. 00:22
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Én nem sajnálom, hogy kiesett. Én már előbb kiejtettem volna.. Jó hangja van, csak szerintem nem volt olyan jó, mint amilyennek sokan mondták. Nem láttam rajta azt, hogy fejlődött volna, pedig lett volna, az egyetlen akin látok változást az a Reni. Ő napról-napra jobb. Sajnos Kállay nem CSAK azért jutott el idáig, mert jó a hangja, hanem a külseje miatt. Sajnos Magyarországon nem azokból lesz nyertes akik tényleg tehetségesek, hanem akiknek van személyiségük és jól néznek ki. Folyamat csak azt hallom/olvasom, hogy Melindának nincs itt helye. Miért is? Kállay jobb volt nála? Kötve hiszem. Mindenki csak baszogatja amivel tudják. Ez egy szépségverseny? Nem..
A Csillag Születikben is Tabáni ugyan ez volt és eltünt volna? A lemeze nagy siker, csak mi azért nem tudunk annyian róla, mert nem ez az érdeklődési körünk. Miért tenné tönkre Melindát a hírnév? Nem lenne sokkal híresebb, ha Ő nyer. Most is rivaldafényben vannak. Nem mondom/hiszem, hogy ő nyeri meg, de sokkal jobban megérdemelné, mint a Kállay.
A Csillag Születikben is Tabáni ugyan ez volt és eltünt volna? A lemeze nagy siker, csak mi azért nem tudunk annyian róla, mert nem ez az érdeklődési körünk. Miért tenné tönkre Melindát a hírnév? Nem lenne sokkal híresebb, ha Ő nyer. Most is rivaldafényben vannak. Nem mondom/hiszem, hogy ő nyeri meg, de sokkal jobban megérdemelné, mint a Kállay.
2010. december 05. 12:41
Én Szíj Melindád ejteném ki, de tudom, hogy ő fog nyerni. Én mindenesetre Kökény Attilának szurkolok, mivel ő a legtehetségesebb az egész mezőnyben. Andrást meg sajnálom, de ez van.
2010. december 05. 16:52
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Babykéém @ 2010.12.05. 11:00)
Kállaynak be se kellene kerülnie.Nincs neki jó hangja,és sajnálom ha megbántom ezzel a fanokat. 
Lehet nem szeretni Andrást, de azért olyat beírni, hogy nincs hangja anyááám
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.