Ki mit kapott Karácsonyra?
2013. december 30. 10:45
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Nos, én pl. nem kértem semmit karácsonyra, csak egy fecsegőposzátás kitűzőt. De kaptam egy íjat meg három nyilat, mert a régi íjam már kezdett roncsolódni, kaptam egy keményfedeles naplót, radírozható tintás tollat és egy könyvet. Úgyhogy jó és használható ajándékokat kaptam
2013. december 30. 11:35
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Én általában karácsonykor szoktam megkapni a szülinapi ajándékomat is.
Idén kaptam 3 könyvet, pizsamát, telefontokot, 8 gigás memóriakártyát, parfümöt, tusfürdőt, fülhallgatót, csokit, zoknikat (azt mindig muszáj), sálat, kesztyűt, pólót, egy rénszarvasos pulcsit, meg nadrágokat. Meg pénzt a mamáimtól. Meg csokit mellé.
Öcsim pedig valami makettet csinált, amit tök édesen adott oda.
Később persze kiderült, hogy azért volt ilyen, mert a legnyomibbat adta oda, direkt.
2013. december 30. 14:38
Igazából én vettem meg magamnak az ajándékaim felét előre, mert anya úgy volt vele, hogy én vegyem meg, így biztosan örülni fogok neki, de amiről nem tudtam, az is olyan volt, hogy anya biztos volt benne, hogy sikerül meglepniük és tetszeni is fog.
Szóval, amit én vettem, az egy Essence parfüm volt, ráadásul leárazva, nagyon finom illata van. Aztán egy sasos nyakláncot, (mint a szabadság és erő szimbóluma
) pár körömlakkot (piros körömlakk szerintem nem hiányozhat egy nő sminkcuccai közül... amúgy a körömlakk sminknek számít? Látszik, hogy nem festem magam, mindegy.
), illetve még Top Gear - Őrült száguldások 1-2. DVD-t.
Amit pedig kaptam tőlük, az két nagyon szép minőségben kinyomtatott kép fotópapíron, az egyik az én három idiótámról, a másik pedig egy tengerpartról (a szobámban tiszta nyári hangulat uralkodik), illetve egy 8 gigás pendrive-ot.
Meg kaptam még pénzt, amit valószínűleg lovascuccra, vagy a lovaglóbérletemre költök.
Szóval, amit én vettem, az egy Essence parfüm volt, ráadásul leárazva, nagyon finom illata van. Aztán egy sasos nyakláncot, (mint a szabadság és erő szimbóluma
Amit pedig kaptam tőlük, az két nagyon szép minőségben kinyomtatott kép fotópapíron, az egyik az én három idiótámról, a másik pedig egy tengerpartról (a szobámban tiszta nyári hangulat uralkodik), illetve egy 8 gigás pendrive-ot.
2013. december 30. 19:53
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
végre gazdagodtam egy epilátorral, mert magamnak úgysem venném meg, illetve a leggyakrabban fogyó dolgokkal pótolva lett a sminkkészletem. kaptam még egy plüss macit és csokit, illetve a család többi tagjától pénzt, na meg persze még több csokit. magamat pedig megleptem két könyvvel, hiszen már az idejét sem tudom, mikor olvastam igazi könyvet ahelyett, hogy a gépnél görnyedjek, egy testápolóval, illatgyertyával és egy üveg vodkával, illetve tervben van egy, a kedvenc zenekarom nevével ellátott pengetős nyaklánc rendelése.
2014. január 03. 00:08
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Elsősorban könyveket, jó pár éve ezek teszik ki a listám nagy részét, így ezekből van a legtöbb.
- Lesley Pearse: Árnyak
- Maggie Stiefvater: Tündérdallam 2. - Ballada
- L. J. Smith: Vámpírnaplók 8. - A vadászok: Fantom
- J. L. Armentrout: Obszidián
- Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
- John Grogan: Marley & Mi
Ezenkívül megkaptam az Utazás-díszdobozt és 2 Pixar digibookot, a Szörny Rt.-t és A hihetetlen családot, bár ezek a testvéremmel közös Disney gyűjtemény részét képezik majd. Kaptam még összesen három parfümöt, egy Playboyt, egy Mexxet és egy Polkát Londonból. Szintén Londonból kaptam még egy sminktükröt és egy oreós Cadburyt is. Gazdagodtam még két törülközővel, egy pár fülbevalóval és egy Disney hercegnős bögrével is.
Összességében ez egy csodás Karácsony volt, nagyon örültem mindennek, de a legjobban annak, hogy végre itthon lehettem és megnézhettem egy csomó filmet a családommal.
- Lesley Pearse: Árnyak
- Maggie Stiefvater: Tündérdallam 2. - Ballada
- L. J. Smith: Vámpírnaplók 8. - A vadászok: Fantom
- J. L. Armentrout: Obszidián
- Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
- John Grogan: Marley & Mi
Ezenkívül megkaptam az Utazás-díszdobozt és 2 Pixar digibookot, a Szörny Rt.-t és A hihetetlen családot, bár ezek a testvéremmel közös Disney gyűjtemény részét képezik majd. Kaptam még összesen három parfümöt, egy Playboyt, egy Mexxet és egy Polkát Londonból. Szintén Londonból kaptam még egy sminktükröt és egy oreós Cadburyt is. Gazdagodtam még két törülközővel, egy pár fülbevalóval és egy Disney hercegnős bögrével is.
Összességében ez egy csodás Karácsony volt, nagyon örültem mindennek, de a legjobban annak, hogy végre itthon lehettem és megnézhettem egy csomó filmet a családommal.
2014. január 03. 10:02
3 könyvet:
- J. K. Rowling: Átmeneti üresedés
- Stephen Chboksy: Egy különc srác feljegyzései
- Rick Riordan: Percy Jackson és a szörnyek tengere
Két pulcsit, egy pólót, egy sálat, két spray-t, két parfümöt és egy Eiffel tornyos faliórát.
- J. K. Rowling: Átmeneti üresedés
- Stephen Chboksy: Egy különc srác feljegyzései
- Rick Riordan: Percy Jackson és a szörnyek tengere
Két pulcsit, egy pólót, egy sálat, két spray-t, két parfümöt és egy Eiffel tornyos faliórát.
2014. január 05. 13:11
Hát, én igazából nem kértem semmit, nem nagyon volt most ahhoz kedvem, hogy ajándékokat kérjek, mert most már tudom, hogy mennyi kiadás van mögötte, de azért mégis kaptam pár dolgot.
- pandás pulcsi
- pandás plüss
- könyv (John Green - Csillagainkban a hiba)
- nadrág
- pandás pulcsi
- pandás plüss
- könyv (John Green - Csillagainkban a hiba)
- nadrág
1 felhasználónak tetszik:
sg1992
2014. január 12. 13:08
|
|
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline
|
akusztikus gitár
sok nasi
poló
sok nasi
poló
2014. január 13. 17:36
|
|
demi01Cortez <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 1643 Csatolások: 10 Azonosító: 207792 offline
|
Idézet (JapaneseGirl @ 2014.01.12. 13:08)
akusztikus gitár
sok nasi
poló
sok nasi
poló
Felsorolok 2 mert nincs annyi hely,hogy mindet leírjak.
Kaptam szájharmónikát és bongót! (A bongó az az afrikai dob!)
2014. január 13. 17:41
Őszintén tényleg nem sok ajándék, de annál fontosabbak nekem.
- Random Access Memories a.k.a. CD - album verzió. Imádom.
- Iskolatáska, válltáska.
- Baglyos tolltartó.
- Pendrive.
- Random Access Memories a.k.a. CD - album verzió. Imádom.
- Iskolatáska, válltáska.
- Baglyos tolltartó.
- Pendrive.
2014. július 11. 11:22
Én kaptam egy nagy tükröt,pizsamát,téli sapkát,parfümöt,könyvet.
2014. december 24. 22:56
Én a Beavatott-trilógia még hiányzó két részét, illetve a kiegészítő kötetet, a Négyest, amire abszolút nem számítottam. Szerelmes vagyok a mind a három könyvbe, már így ránézésre is. Aztán, három fantasztikus fekete pólót, semmi minta rajtuk, pont olyan, amire vágytam. Tusfürdőt, hajhabot, sampont, szaloncukrot, na meg egy extra csomag ropit is kaptam, amivel még most sem tudok betelni.
És kedvet a holnapi naphoz.
1 felhasználónak tetszik:
sg1992
2014. december 24. 23:06
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Egy egész alakos tükröt, egy könyvespolcot, egy E-Book olvasót, laptop hűtőt, gyűrűket és ékszertartót. ^^
Akármennyire is örültem ezeknek, mondtam anyuéknak, hogy jövőre ne költsenek ennyit, mert bár hihetetlenül jólesik, nem szeretném, ha egy egész havi fizetésük az én karácsonyi ajándékaimra menne el. Azt inkább költsék másra.
Akármennyire is örültem ezeknek, mondtam anyuéknak, hogy jövőre ne költsenek ennyit, mert bár hihetetlenül jólesik, nem szeretném, ha egy egész havi fizetésük az én karácsonyi ajándékaimra menne el. Azt inkább költsék másra.
2014. december 25. 06:34
Idézet (Luca6 @ 2014.12.25. 05:39)
Egy hajcsavarót, pizsamát, fürdőköpenyt, egy körömlakkot, egy kisebb smink készletet és egy tolltartót. 
Ja! Hát hogy felejthettem el!??
Kaptam ilyen Violettás kis matricát amit bárhova fel lehet rakni, pl.: telefon hátuljára, bögrére.
Úgy látszik nem tudják a szüleim, hogy csontig utálom a Violettát.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.