Starity

Ki mit kapott Karácsonyra?

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 25. 18:01 #121
ercsi2000
ercsi2000
|Undead Army|

Státusz"Rain rain won't go away. Cloud on my head every single day"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1741
Csatolások: 50
Azonosító: 135409
laptopot,sok ruhát,2 parókát,2 szemüveget laugh.gif
2012. december 25. 20:54 #122
Zsófyka00
Zsófyka00
visszatérő vendég

Státusz...
Hozzászólás: 413
Csatolások: 4
Azonosító: 173604
Gyöngyöt,cérnát(Szeretek gyöngyöt fűzni és csomózni) Tusfürdő csomagot és 2 pár fülbevalót.! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2012. december 26. 16:19 #123
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
Ruhákat, Angry Birds-ös pendrájvot, SJA-s pólót, SJA 5. évad DVD-én. smileeee.gif
2012. december 26. 16:23 #124
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
adidas pólót, farmert, pénzt, vmi kilőhető repülőt, stb... biggrin.gif meghajolo.gif
2012. december 26. 16:50 #125
starxxx
starxxx
live your life•

StátuszFriendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"
Hozzászólás: 1453
Csatolások: 12
Azonosító: 152674
Pénz,One Direction:Take Me Home cd heart.gif,Csokikat,Parfümöt,Körömlakkot, Szemhéjfestéket,Laptopot, Fülbevalót és egy csomó bizsut,Táskát, Tusfürdőt stb. biggrin.gif
2012. december 26. 16:57 #126
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
parfüm, pénz, nyaklánc.
ahogy látom az itt lévőknek nagyon "gazdag a jézuskája" ohmy.gif szerintem a felét nem érdemelnétek meg, de nem is ez a lényeg..a karácsony nem az ajándékokról szól. vagyis szerintem.
13 felhasználónak tetszik: Beyla, MissLili, trina, MadHatter, Misao, Im a SlaveForBritney, Black Hearth2, joe_r, Milesss, Alison Lerman, cukorbogyo, xMilesss, Dórika12
2012. december 26. 17:01 #127
- törölt felhasználó -    
csokit, ruhát, pénzt, ékszert, parfümöt, stb
2012. december 26. 17:59 #128
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (zsanata @ 2012.12.26. 16:57)

ahogy látom az itt lévőknek nagyon "gazdag a jézuskája" ohmy.gif szerintem a felét nem érdemelnétek meg, de nem is ez a lényeg..a karácsony nem az ajándékokról szól. vagyis szerintem.

Nekem is ez jutott eszembe. Én egy netbookot akartam a suli miatt, mert 30 füzetet becipelni naponta a suliba a tankönyvek mellett, hát nem kicsit megerőltető. Ja, és az lett volna 72 000, és nem laptop, csak egy sz*ros netbook. blink.gif Ezek meg új laptopokat, telefonokat, meg mit tudom én miket kaptak. És hány évesek? 10-13? Na, aztán az ilyen pisiseknek szüksége van a hordozható számítógépre meg új okostelefonokra. huh.gif Mindegy, tavaly is ez ment ebben a topikban... rongyrázás ezerrel.

Na, hogy a topikhoz is hozzászóljak, én is olyat kaptam, amit használni tudok, bár a kérés ez is volt mindenki részéről. Én is kijelentettem, hogy ilyen polcra rakható mütyörökkel ne bombázzanak, mert előbb vagy utóbb, de úgyis ki fogom dobni a kukába őket:

- egy kisebb plédet (hát maradjunk annyiban, hogy mindig fázok, és a másik plédem, valami brutálisan vékony)
- málnás kézkrémet (hát gyerekek, amikor én ezt megláttam a DM-ben céloztam anyunak rá, hogy annak ott nagyon örülnék, ha a Jézuska azt hozna.XD Málnás kézkrém? Még sehol sem láttam. Egyébként a málna a kedvenc gyümölcsöm, csak azért olyan nagy szám nálam.XD)
- zoknikat anyuéktól és a páromtól is egyaránt (vagy lyukasak voltak, vagy azért nyavalyogtam, mert vékonyak.XD)
- fekete kesztyűt (az előzőt kicsit megviselte a mindennapi BKV-zás)
- bugyikat (kórházi gyakorlat miatt anyu meglepett vagy nyolc hófehér francia bugyival, párom meg bevetette magát a rengetegbe, és hát vett nekem három csipkéset is.XD)
- kis köves bizsu fülbevalókat (nagy bizsu b*zi vagyok, de kizárólag a hosszú, nagy lógós sz*rokért vagyok oda, viszont kórházban gyermekek mellé ez baromira felejtős, úgyhogy a húgom vett nekem pár ilyen dugós, köves, gyöngyös fülbevalót, hogy azért a füllyukam ne nőjön már össze.XD)
- fekete szempillaspirált (az előző brutálisan össze volt csomósodva)
- párom jóvoltából édességeket (Cherry Queent, Minimackós és egy rénszarvasos csokit)
- két melltartót (azokból is hiányom volt sajnos)

Azt hiszem, ennyi. Rengeteg kis apróság, amiket amúgyis meg kellett volna vennem, hiszen a többségük szükséges eszköz, így inkább azt mondtam anyának, hogy vegye meg ezeket. Úgyis tudja, hogy mekkora bugyit és melltartót hordok, azt ő is meg tudja venni - az meg, hogy milyen, nem igazán érdekel, max a páromat érdekli, de az meg jobb szereti, ha ezek nincsenek rajtam. A legnagyobb ajándékom akkor is az, hogy a párom még mindig velem van, és mindig szeret engem: december 24-én volt egy éve, hogy a menyasszonya vagyok. Így ebbe belegondolva, nekem nem kellenek laptopok, telefonok, netbookok, meg semmi ilyen szir-sz*r, hanem csak az, hogyha baj van, akkor mellettem van egy olyan ember, akire számíthatok, akit szerethetek, és aki viszont szeret engem. A szeretetnél nincsen nagyobb ajándék szerintem - sajnálom, hogy a mai gyerekek ebben a világban nőnek fel, a szülők meg minden sz*rt megvesznek a pubikáiknak, csak nyeljenek dugót és ne nyafogjanak. A karácsony nem erről szól, és ezt anyának is megmondtam, hogy költsük másra a pénzt, minthogy ajándékokat vegyünk egymásnak. De, hát, aki megteheti az nyugodtan szórja csak a pénzét, ugyanis a szeretetet nem lehet megvenni.
10 felhasználónak tetszik: trina, pixie1013, MadHatter, Misao, Im a SlaveForBritney, Appalache, Black Hearth2, Barbuush, itsjustme, Lindsay019
2012. december 26. 20:04 #129
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Kabát (régi elég szakadt volt már)
Pulcsi (ilyen krikett vagy milyen xD)
Tornacipő (már kellett egy tesire)
Illustrated Dictionary of Maths (így utólag belegondolva nagyon is rászorulok tongue.gif)
Könyv: The Perks of Being a Wallflower
Wonderstruck (egy éve nyáladzom erre a parfümre,szóval rettentően örültem amikor megérkezett. Isteni illata van,btw) *__*

- Tudom kis csip-csup apróságokat,de nagyon örülök nekik. ;D
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, MadHatter, Alison Lerman, Lindsay019
2012. december 26. 20:06 #130
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
-A stílus királynői - 10 nő, aki forradalmasította a divatot c. könyvet (Ugyan nem rajongok a divatért, de mégis szuper érzés ezekről a gyönyörű és inspiráló nőkről olvasni. Jó látni, hogy például Marilyn Monroe nem szőrtelenítette a karját - nem is értem, a mai lányok miért csinálnak ilyen hülyeséget blink.gif )
-egy plüssmacit (még nincs neve)
-egy határidőnaplót
-egy csokit
-egy pici angyalfigurát
-egy pulcsit
Ennyi nekem bőven elég, még sok is. Nemsokára úgyis lesz a szülinapom, fűzöm anyut, hogy vegyünk nekem egy bendzsót a bolhapiacon thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2012. december 29. 16:14 #131
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Anyutól meg nevelőapumtól azt kaptam , hogy elvittek az Operett Színházba a Rómeó és Júliára. Már ezer éve elakartam menni erre az előadásra, nem csak azért mert imádom a sztorit, és imádok színházba járni, hanem mert Dolhai Attila, a kis"szerelmem" volt Rómeó. blush.gif Szóval mondanom sem kell ennek örültem a legeslegjobban, nagy volt az öröm tényleg, sosem felejtem el heart.gif Ezen kívül még kaptam tőlük egy csokit is és sok szeretetet

Aputól és nevelőanyumtól pénzt kaptam.
Párom mivel prémium tag, ezért olcsón jut új telefonokhoz, és mivel tönkrement a telefonom, meglepett egyel. Nagyon kedves volt tőle heart.gif
Barátom szülei is nagyon édesek voltak, megleptek egy smink szettel heart.gif Nagyon nagyon nagyon örültem neki, hisz imádom a sminkeket : D

Drága Hugicám meg rajzolt nekem egy nagyon édeset, még meg is könnyeztem, annyira aranyos, úgy imádom heart.gif

Ha nem kaptam volna semmit sem az égvilágon, engem az sem zavart volna, hisz a Karácsony a szeretet ünnepe. Mivel elváltak a szüleim, és sok szomorúság ér emiatt, ezért nekem a karácsony nagyon fontos, mert ilyenkor tényleg öröm és boldogság van nálunk!!
7 felhasználónak tetszik: MissLili, MadHatter, Beyla, Appalache, Alison Lerman, cukorbogyo, Lindsay019
2012. december 29. 22:24 #132
marika1997
marika1997
:$Selenator:$

Státusz"Magam elé a célom kitűzöm, hogyha kell én átvágok a tűzön..." - AK26
Hozzászólás: 2666
Csatolások: 36
Azonosító: 129254
Egy kabátot, egy csizmát (amiket imádok), csomagot, amiben van egy tusfürdő, spray, meg olyan görgetős valami, plusz 100 fontot az angliai utam miatt. laugh.gif
2013. január 06. 13:37 #133
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Én könyvet kaptam, mint általában, mert imádok olvasni! blush.gif
Megkaptam húgomtól a The perks of being a wallflower című könyvet és A The Hunger Games trilógiát! wub.gif
Rettentően örültem, alig várom, hogy kiolvashassam! smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Appalache, MadHatter, drfan, Lindsay019
2013. december 29. 09:38 #134
- törölt felhasználó -    
Idén valóban gazdag volt a Jézuska. Ennyi mindent régóta nem kaptam, de gyanítom, hogy a karácsonyközeli születésnapom volt a fő ok. Sebaj, már megszoktam. Szóval ez inkább 2in1.
Szóval: Yves Saint Laurent YSL nyaklánc és fülbevaló szettet, Lancome Hypnose szettet, Beyoncé - Beyoncé c. albumát, ajándékutalványokat, illatgyertyákat, iTuneskártyát, Fejős Éva könyveket és, aminek a legjobban örültem; egy gyönyörűséges, csodálatos, cukiságot, egy kis 8 hetes (minibejgli) beagle kislány kutyust.
5 felhasználónak tetszik: Genevieve, Beyla, MadHatter, itsjustme, Lindsay019
2013. december 29. 16:57 #135
szilasiszandra
szilasiszandra

StátuszAlex William ihavefuckingbluehair Gaskarth keze 2 centire volt az enyémtől. *-*
Hozzászólás: 759
Csatolások: 16
Azonosító: 136337
Balaton Sound bérletet *-*
2013. december 29. 17:56 #136
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Egy fülhallgató, sok csoki, tusfürdő, táska, pénz.
2013. december 29. 19:13 #137
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Én egy új telefont, mivel az előző felett rég eljárt az idő, még a bekapcsolásához is kisebb szerencse szükséges, kijöttek a gombjai (kettőt el is veszítettem), gyakorlatilag egy ronccsá vált, kamerája nem életképes nyár óta, ráadásul az üzenetküldés sem volt használható (rendeszesen minden második szavat juttatott el a címzettnek), tulajdonképpen a rádió az egyedüli dolog, ami tökéletesen működik még rajta. Ennek ellenére nagyon nehezen válok el az ősrégi mobilomtól, hét év alatt szinte részemmé vált. Szóval Samsung Galaxy Young-ot kaptam idén, mellé Boci csokit és egy Activity társasjátékot, de azt közösen a tesóimmal. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, itsjustme
2013. december 29. 19:33 #138
- törölt felhasználó -    
Hát én végre kaptam egy új táskát. A régi már tök rongyos volt, csodálkoztam is, hogy nem potyogtak ki belőle a könyvek. És egy termoszt, amit már régóta szerettem volna. Már alig várom, hogy abba vigyem a forró teát a gyakorlatra. És még a legjobb barátnőmtől házi készítésű karamellát kaptam. Isteni finom. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, itsjustme
2013. december 29. 19:33 #139
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Huhh, az én Jézuskám idén szűkös volt, és kizárólag olyan dolgokat hozott, amiknek többségét tudom is használni.

Párom Jézuskája hozott nekem két Stephen King könyvet: Setét torony 1-2, mivel is imádom King horror regényeit, valami fantasztikus. Aztán kaptam egy 8 gigás pendrive-ot, mert az előző 4 gigásom nem csak, hogy kicsi, de szerencsétlen döglődik, mint a fene. Hol működik, hol nem. Valamint nagyon szégyellem magamat, de nyáron sikerült elhagynom a jegygyűrűmet, amiért vagy hónapokon keresztül bűntudatom volt. Nyáron elég durva gyógyszerekkel tömtek az orvosok igen csak nagy dózisban, és sokszor tompa, illetve kába voltam. Egyik pillanatban még rajtam volt séta közben, másikban pedig már nem volt. Vagy a fél várost átjártuk majdhogynem nagyítóval, de nem lett meg. Úgyhogy kaptam egy kövekkel kirakott gyönyörű fehérarany gyűrűt a bal gyűrűsujjamra. Olyan gyönyörű, hogy betelni sem tudok vele. laugh.gif

Szüleim Jézuskájától kaptam első sorban egy kis asztali lámpát ide a számítógépemhez, mert az előző szó szerint ripityára volt törve. Sokszor lelökték az asztalról, így annyira eltörött, hogy néha féltem bekapcsolni. Mikor már az elektronikája lóg szanaszét, azért megfordul az ember fejében, hogy nem e csapja meg a 220. Na, akkor kaptam még egy szép kis strasszos téli sapkát, ugyanis az előzőt valami fantörpikusan sikerült elhagynom, úgyhogy erre már tényleg szükségem volt. Dicsekedhetek még egy fekete szemceruzával is (az előző majdnem elfogyott teljesen), valamint három különböző árnyalatú kék színű körömlakkal és egy üveg dísszel, amiben egy világító angyalka van egy kis gömbben. Pluszban még kicsomagolhattam két melltartót és egy vastag pulcsit is, ami megint csak jól tud jönni az én kis gyenge immunrendszeremnek.

Nos, azt hiszem, ennyi. Idén igazából semmit sem kértem karácsonyra, csak egy asztali lámpát, mert az nagyon kellett. Apró ajándékok, mégis hihetetlenül örültem nekik. A szeretetet nem abban mérjük, hogy mekkora értékben veszünk a másiknak valamit. Ha a dolog szívből jön és tegyük fel, csak egy szem cukor, akkor is többet ér annál, mint amikor valaki nem szívből vesz neked egy BMW-t.
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, itsjustme, Lindsay019
2013. december 29. 22:34 #140
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Őszintén megmondom, hogy ezen karácsonyra 10 buborékfújót és egy doboz sima Szamos marcipános szaloncukrot kértem anyuéktól. Tényleg akartam ezeket, mert nagyon rég volt buborékfújóm, és a koliban megláttam egy lánynál, és megsárgult a bőröm az irigységtől, de ki is virultam a szép karácsonyi kilátástól. Anyuék még komolyan is vették a kérésemet, viszont nem találtak sehol a közelben buborékfújót, úgyhogy szépen elrontották a karácsonyomat.
Nem igaz, nem rontották el, helyette kaptam egy csomó tök jó meg hasznos dolgot, úgyhogy egy pillanatra se szontyolodtam el. 3 könyvvel is gazdagodtam: André Bazin - Mi a film?, 501 filmsztár, Radnóti és kortársai (csuda képek vannak benne!). A Szamos marcipános szaloncukor bizony, jelentem, megérkezett, sima és mogyoródarabos kiszerelésben, juj! (4 nap alatt elfogyott az egész.) Kaptam még egy CD-t (a Silesian Blues Bandtől a Slovenian Girlst), egy saját körömvágó készletet, egy gondolatos füzetecskét meg egy Remington fésűt.
Legjobb barátnőm adott nekem karácsonyi Haribot, amiben sok kis zacskós haribo volt, meg csokit, meg egy törölközőt, amin az áll, hogy Legjobb barátnő, és sünök vannak rajta (van jobb dolog a sünöknél?). heart.gif
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, itsjustme, Beyla, Lindsay019
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!