remélem érthető le írod hogy te mit kaptál karácsonyra
én kaptam egy Kocsis Tiboros CD-t, két pár zoknit, két nadrágot, egy sálat, egy ünneplő pulcsit (kardigánt)
Ki mit kapott Karácsonyra?
2011. december 24. 17:40
|
|
LauszAz egyetlen aki a boldogságod útjában áll, az te magad vagy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 90 Azonosító: 154541 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
iCarly forever
2011. december 24. 17:58
Monster Hight naplót , 1x cicás doboz (nagy) 2x kutyás ceruzatarto meg még egy ceruzatarto de másmilyen)1x Bögrét Candice Swanepoel-es és 2x matricás dolgot
2011. december 24. 18:15
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 90 Azonosító: 154541 offline
|
Idézet (Lausz @ 2011.12.24. 17:40)
remélem érthető le írod hogy te mit kaptál karácsonyra
én kaptam egy Kocsis Tiboros CD-t, két pár zoknit, két nadrágot, egy sálat, egy ünneplő pulcsit (kardigánt)
* +1 karkötőt
iCarly forever
2011. december 24. 18:17
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Sminkcuccot,telefont meg ruhát kaptam...
2011. december 24. 18:26
Én nyakláncot,fülbevalót,ruhát és egy Vámpírnaplós bögrét.
2011. december 24. 19:07
Én egy csomó mindent,de most nem írok csak egyet
Egy Selena Gomez,When The Sun Goes down című CD-t
Egy Selena Gomez,When The Sun Goes down című CD-t
2011. december 24. 20:28
|
|
|
*+ hajózás a Balatonon nevű játékot
iCarly forever
2011. december 24. 21:31
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Én egy Király L. Norbi CD-t egy Rémségek cirkusza DVD-t Barney Stinsonos könyvet Forma-1es könyvet egy pulóvert új fülhallgatót nyomtatót és egy új DVD lejátszót de a két utolsó közös
És még kapok egy Mcfly albumot is csak azt meg kellet rendelni és karácsonyra nem jött meg
Sellycica
2011. december 24. 21:45
Hú, hát én is elég sok mindent kaptam, úgyhogy nem panaszkodhatok.
- Termosz: Teás vagyok nagyon és idegesített most is, hogy becsomagoltam 25 réteges fóliába és köszönte szépen, második órára a teám kihűlt. Úgyhogy meghallgatták itthon panaszaimat és megleptek vele. Micsoda ötlet volt.XD
- Két pulóver
- Egy pezsgőspohárba öntött ezüstös gyertya
- Műköröm csillám: Ismét eldöntöttem, hogy szeretnék műkörmöt, így megleptek engem egy arany, fehér és egy barack színű kozmetikai csillámmal.
- Mamuszzokni
- Két könyv: Gyilkos könyv és Mindhalálig címen
- 48 színű ceruza szett: Imádok rajzolni, az utóbbi időben nem volt rá időm, de újra el szeretném kezdeni, de ezúttal komolyabban.
- Négy darab nagy, hosszú, lógós fülbevaló: Tudják, hogy imádom.XD
- Nagy doboz Celebrations vegyes csoki
- Pirosító: Vércukor problémák miatt nagyon sokszor sápadt vagyok, így a húgom úgy döntött, hogy meglep egy pirosítóval. Sosem voltam oda érte, de ma felkentem az arcomra és meg kell mondjam, tényleg kellemesebben néztem ki vele.
- Testápoló egyike, amit régen használtam, de az utóbbi jó pár évben nem tudtam magamnak venni, mert nem lehetett kapni.
Osztálytársamtól:
- Egy jázminos tusfürdő
- Szintén egy hosszú lógós fülbevaló
Páromtól: Egyelőre ez még nem derült ki, mert elmegyünk az éjféli misére, és majd utána adjuk át egymás ajándékát.
Úgyhogy ezúttal a Jézuska nagyon bőkezű volt velem. Nem kaptam olyan hú, de nagy dolgokat, de sok kicsit és ez nekem mindennel felér. Nem is értem, hogy sokan miért vágynak olyan nagy ajándékokra. Az ajándék legyen bármi, ami mindig jöjjön szívből.
- Termosz: Teás vagyok nagyon és idegesített most is, hogy becsomagoltam 25 réteges fóliába és köszönte szépen, második órára a teám kihűlt. Úgyhogy meghallgatták itthon panaszaimat és megleptek vele. Micsoda ötlet volt.XD
- Két pulóver
- Egy pezsgőspohárba öntött ezüstös gyertya
- Műköröm csillám: Ismét eldöntöttem, hogy szeretnék műkörmöt, így megleptek engem egy arany, fehér és egy barack színű kozmetikai csillámmal.
- Mamuszzokni
- Két könyv: Gyilkos könyv és Mindhalálig címen
- 48 színű ceruza szett: Imádok rajzolni, az utóbbi időben nem volt rá időm, de újra el szeretném kezdeni, de ezúttal komolyabban.
- Négy darab nagy, hosszú, lógós fülbevaló: Tudják, hogy imádom.XD
- Nagy doboz Celebrations vegyes csoki
- Pirosító: Vércukor problémák miatt nagyon sokszor sápadt vagyok, így a húgom úgy döntött, hogy meglep egy pirosítóval. Sosem voltam oda érte, de ma felkentem az arcomra és meg kell mondjam, tényleg kellemesebben néztem ki vele.
- Testápoló egyike, amit régen használtam, de az utóbbi jó pár évben nem tudtam magamnak venni, mert nem lehetett kapni.
Osztálytársamtól:
- Egy jázminos tusfürdő
- Szintén egy hosszú lógós fülbevaló
Páromtól: Egyelőre ez még nem derült ki, mert elmegyünk az éjféli misére, és majd utána adjuk át egymás ajándékát.
Úgyhogy ezúttal a Jézuska nagyon bőkezű volt velem. Nem kaptam olyan hú, de nagy dolgokat, de sok kicsit és ez nekem mindennel felér. Nem is értem, hogy sokan miért vágynak olyan nagy ajándékokra. Az ajándék legyen bármi, ami mindig jöjjön szívből.
2011. december 24. 22:16
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Egy Nokis C3 telefont,felsőket/nadrágokat,Honfoglaló társasjátékot,könyveket,pizsamát + köntösöket,parfümöt,baglyos gyűrűt.
itsmestella
2011. december 25. 09:34
Telefont, pénzt, két társas játékot, Janicsák Veca CD-t s ennyi.
2011. december 25. 10:07
Csimát, nadrágot, ágyat, parfümöt és Scott Westerfeld könyveit:
1. rész Csúfok
2. rész Szépek
3. rész Különlegesek
1. rész Csúfok
2. rész Szépek
3. rész Különlegesek
2011. december 25. 10:28
2 sima hosszú ujjút, egy Hannah Montanás pólót, és egy Lady Gagás pólót(de csak rá van írva, hogy Lady Gaga Budapest 2010). Meg egy csizmát, és 4 gatyát
Meg egy íróasztalt, és egy számítógépes világatlaszt, amit úgy kell feltelepíteni
és egy Gagás posztert <3 és kaptam volna még egy Gagás pólót, csak kavarodás volt, így az a nővéremé lett XD
2011. december 25. 10:53
Köztudottan Bvlgari megszállott vagyok, így 3-at is kaptam 3 barátnőmtől. (Bvlgari Omnia Crystalline, Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert, Bvlgari Omnia Amethyste - erre az illatra esküszöm!
)
Aputól egy csodaszép fülbevalót, anyutól könyvutalványt és egy CD csomagot. A bátyámtól robotgépet, konyhai eszközöket.
(Tipikus pasi, de ajándék lónak..)
A páromtól egy DOXÁT, pedig nem igazán vagyok órás, de ezt hordani fogom. A nővéremtől pedig egy Blu-Ray lejátszót, hozzá egy pár Blu-Ray filmet pl. (Titanic, Keresztapa trilógia)
Mindennek nagyon örültem.
Aputól egy csodaszép fülbevalót, anyutól könyvutalványt és egy CD csomagot. A bátyámtól robotgépet, konyhai eszközöket.
A páromtól egy DOXÁT, pedig nem igazán vagyok órás, de ezt hordani fogom. A nővéremtől pedig egy Blu-Ray lejátszót, hozzá egy pár Blu-Ray filmet pl. (Titanic, Keresztapa trilógia)
Mindennek nagyon örültem.
2011. december 25. 13:41
|
|
starxxxlive your life• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 1453 Csatolások: 12 Azonosító: 152674 offline
|
Reese Witherspoon parfümöt(Nagyon finom az illata)
20.000 Ft-ot,Kabátot,Nivea ajándékcsomagot,csokit,új válltáskát(suliba),Rihanna új albumát,Egy Pulcsit,Nadrágot
20.000 Ft-ot,Kabátot,Nivea ajándékcsomagot,csokit,új válltáskát(suliba),Rihanna új albumát,Egy Pulcsit,Nadrágot
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.