Nem tudom nem lerágott csont egy újabb superman film?
Egy Ben Affleck filmnek jobban örülnék jövőre
Nem Ben Affleck rendezi az új Superman filmet
2010. december 03. 13:17
nah mondjuk Zack Snyder sem a rossz rendezők közül való...még az ő kezei közt sem féltem a Superman filmet!Nolan pedig felügyelőnek marad!
viszont ha ennyire dobálják a filmet kézről kézre lehet még sem lesz belőle semmi!
nem lenne le rágott csont az új Superman, mivel én ismerem azt a képregény-sorozatot amiből feltételezhetően készülne,és nem a klasszikus képregényt vinnék a vászonra!
Amúgy is mindenki azt gondolta hogy Batman is lerágott csont erre tessék micsoda film készült belőle ismét.
viszont ha ennyire dobálják a filmet kézről kézre lehet még sem lesz belőle semmi!
nem lenne le rágott csont az új Superman, mivel én ismerem azt a képregény-sorozatot amiből feltételezhetően készülne,és nem a klasszikus képregényt vinnék a vászonra!
Amúgy is mindenki azt gondolta hogy Batman is lerágott csont erre tessék micsoda film készült belőle ismét.
2010. december 03. 19:27
Szerintem kár, Ben Affleck nagyon tehetséges
Habár Chris Nolan-t is szeretem, neki is jó filmjei vannak
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: