Joe Jonas és Ashley Greene együtt ünnepelnek
2010. december 02. 21:31
kellemes ünnepeket nekik, bár nem illenek össze :S
2010. december 02. 21:32
Most mit írjak? xD Gratulálok nekik ,hogy együtt vannak. ^^
2010. december 02. 21:36
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
nekem mindegy, de valahogy már nem érdekelnek. nem utálom őket úgy, mint régen, mert ő dolguk, de szegény Ashleyt az örökkévalóságig szídni fogják a legnagyobb demi fanok, akik a mai napig úgy hiszik, hogy demi miatta került szanatóriumba... nekem tök nyolc
legyenek boldogok, az emberek meg lépjenek túl ezen...
2010. december 02. 21:36
Idézet (jucus10 @ 2010.12.02. 19:28)
Nem engedték haza Demi-t karácsonyra.
DE NAGYON UTÁLOM Joe-t H ILYET TETT Demi-VEL!!:@ :@ :@
DE NAGYON UTÁLOM Joe-t H ILYET TETT Demi-VEL!!:@ :@ :@
Mert mit tett vele?? Én szépen meghallgatlak mond el nyugodtan.
De gondolom hogy mi lesz a válasz. SEMMI. Mert Joe semmit se tett Demivel. Demike túlhajszolta magát. EZ CSAK IS AZ Ő HIBÁJA. Túl gyorsan nőtt fel és több dolgot vállalt be mint amit elbír.
De ha értelmesen is tudsz írni írj már privát üzit hogy vajon mit tett ez a csúnya Joe bácsi a Demikével ..
2010. december 02. 21:51
Hát szerintem messze nem a legaranyosabb pár!!!!!
2010. december 02. 21:56
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
Ezt a Demiset nem kellett volna beleírni a cikkbe...-.-"
mert nem Joe a hibás...
most egy sötét sarokba kéne gubbasztania Karácsonykor Joenak mert Demi szanatoriumban van.!!????
Ne értsétek félre, én nagyon szeretem Demit , tényleg, és őszintén sajnálom, de NEM JOE A HIBÁS!!
mert nem Joe a hibás...
most egy sötét sarokba kéne gubbasztania Karácsonykor Joenak mert Demi szanatoriumban van.!!????
Ne értsétek félre, én nagyon szeretem Demit , tényleg, és őszintén sajnálom, de NEM JOE A HIBÁS!!
2010. december 02. 22:10
Én szeretem Joe-t is meg Ashley-t is, de szerintem nem illenek össze.(Bár én is rájuk szavaztam,kezdem őket megszokni együtt.)
2010. december 02. 23:15
"2010 legaranyosabb új párja" úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúristen
2010. december 03. 08:55
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Nem hallottam a szavazásról.Kiket előztek meg?
Bár ilyenkor az nyer akinek nagyobb a fan tábora.
Ha nem volt szoros,mély a szerelem miért kellene búsulnia Joe-nak?Szomorú attól még lehet ha rágondol, de hogy ezért lógó arccal járkáljon?
Bár ilyenkor az nyer akinek nagyobb a fan tábora.
Ha nem volt szoros,mély a szerelem miért kellene búsulnia Joe-nak?Szomorú attól még lehet ha rágondol, de hogy ezért lógó arccal járkáljon?
2010. december 03. 09:57
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
hát, ha már ott tartunk, hogy ki a hibás, akkor megosztom én is a véleményem:)
igazából szerintem egyikük sem hibás, bár ashley rátett pár lapáttal a történtekre, szerintem egészen hangyányi szerepe van abban, ami demivel történt. mert azért lássuk be, volt egy-két dolog, ami aztán igazán nem volt szép tőle. pl volt az az eset, mikor önelégült vigyorral a fején olvasott egy újságot, aminek demi volt a címlapján. na nagyon nehéz kitalálni, vajon minek örült annyira... meg aztán kísérgette joe-t minden egyes fellépésre, ahol ugye demivel adtak elő közösen. ez eddig nem is gond (megértem, én sem hagytam volna a pasimat magára a volt nőjével), de el tudom képzelni, hogy mik voltak ott szünetekben, amiket deminek végig kellett élnie... persze lehet nem így volt, de én így gondolom. ezek elég szemét dolgok voltak ashley-től, joe helyében én azért megemlítettem volna, hogy hát talán azért ezt mégsem kéne.
azért szívesen meghallgatnék egy interjút, ahol joe-t demiről kérdik most, hogy kórházban van. kíváncsi lennék mit mondana. azért nem hiszem el, hogy kicsit sem érdekli a dolog...
igazából szerintem egyikük sem hibás, bár ashley rátett pár lapáttal a történtekre, szerintem egészen hangyányi szerepe van abban, ami demivel történt. mert azért lássuk be, volt egy-két dolog, ami aztán igazán nem volt szép tőle. pl volt az az eset, mikor önelégült vigyorral a fején olvasott egy újságot, aminek demi volt a címlapján. na nagyon nehéz kitalálni, vajon minek örült annyira... meg aztán kísérgette joe-t minden egyes fellépésre, ahol ugye demivel adtak elő közösen. ez eddig nem is gond (megértem, én sem hagytam volna a pasimat magára a volt nőjével), de el tudom képzelni, hogy mik voltak ott szünetekben, amiket deminek végig kellett élnie... persze lehet nem így volt, de én így gondolom. ezek elég szemét dolgok voltak ashley-től, joe helyében én azért megemlítettem volna, hogy hát talán azért ezt mégsem kéne.
azért szívesen meghallgatnék egy interjút, ahol joe-t demiről kérdik most, hogy kórházban van. kíváncsi lennék mit mondana. azért nem hiszem el, hogy kicsit sem érdekli a dolog...
2010. december 03. 13:57
Tény, hogy Joe azt választ akit igazán szeret, de azért Demi sokkal jobban megérdemelné Joe szívét.
2010. december 03. 14:17
2010 legaranyosabb párja?????
Istenem Joe térj már magadhoz és szakíts Ashleyvel!!!
Nem illetek egymáshoz!!!!
Istenem Joe térj már magadhoz és szakíts Ashleyvel!!!
Nem illetek egymáshoz!!!!
2010. december 03. 14:38
Hát, nem hinném, hogy a legaranyosabbak! Mármint abban az értelemben, hogy mennyire illek össze! Mert sztem nagyon nem!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: