Joe Jonas és Ashley Greene együtt ünnepelnek
2010. december 02. 20:05
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Imádom az ilyen kis 10 éves Demi-fanokat, akik csak írják, hogy miért hagyta el Demit Joe, de nem gondolnak arra, hogy ez nem úgy néz ki, hogy Joe azt mondja, legyen Demi és akkor őt szereti... -.-"
2010. december 02. 20:11
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
ha szeretik egymást...
2010. december 02. 20:12
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
azta itt néhány ember komolyan nem normális -.-" akadjunk már le erről a "mindenért Ashleyt hibáztatjuk" dologról!!! Joe már nem szereti Demit, túllépett rajta! Deminek ezt el kell fogadnia és túltenni magát a dolgon! elhiszem, hogy nem könnyű, sőt tudom, de attól, hogy a kis 8 éves Demi fanok azt írkálják minden egyes Jashley cikk alá, hogy "Ash dögöljön meg" meg hogy "Demivel illik össze miért nem jönnek újra össze!" még nem lesz az amit ők akarnak, mert ez nagyon nem az ő döntésük, hanem Ashleyéké!!!
2010. december 02. 20:17
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Szegény Demi!!! Hülye Joe
:S
2010. december 02. 20:33
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
miss_areo: veled kell hogy egyet értsek. most miért kell Ashley-t hibáztatni? Ő mit csinált? Egyszerűen csak élte a saját kis életét...nem miatta ment szét Joe és Demi...nem Ő volt a veszekedések és végül a szakítás okozója. Ashley egyszerűen élte hétköznapjait mely a Joe és Demi való szakítás után, egyre csak összefonódott Joe életével. Szeretem Demit de szerintem neki is túl kell lépnie. Sem Joe, sem Demi és sem Ashley nem hibás a történtekért...egyszerűen ennek így kellett lennie. Ezt el kell fogadni...és aki nem tudja az sajnos továbbra sem szólhat bele ennek a három csodálatos sztárnak az életébe!
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 02. 20:38
Idézet (kircsello @ 2010.12.02. 20:16)
sztm nem illenek össze mindenki a kis Ashley-t védi hát én nem , én Joe-t védem!!<3
Csak kihasználja Ashley Joe-t!
Csak kihasználja Ashley Joe-t!
és mért használná ki?? nem elégé híres? nincs elég pénze?
háát na most már kicsit elegem van a Demi fanokból. Deminek mért lenne jó az h Joe úgy járna vele h nem szereti ??
2010. december 02. 20:40
Én remélem, hogy Ashley szakít Joe-val de úgy, hogy Joe úgy érezze mint akit jó párszor hasba rúgtak! Úgy ahogy ő tett szegény Demivel! Remélem Demi hamarosan felépül!
2010. december 02. 20:43
Szerintem meg igenis össze illenek! Jobb mint Demi "lófejü" Lovato!
2010. december 02. 21:13
|
|
Iwettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 130638 offline
|
Én miss_aero-val és Rihanna-val értek egyet. Szerintem se Ashley a hibás, sőt senki se. Szétmantek és kész. Demi-nek kellett volna elfogadnia hogy szakitottak Joe-val.
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.