A Vastag testvérek nem aláznák meg egymást
2010. december 03. 17:09
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
En Tomit is kedvelem de nem annyira mint Csabat!!!!Remelem nem kerul arra sor,hogy eggyut kelljen parbajozniuk....de ugyis remelem,hogy Csaba nyer....es szerintem Csaba nagy esejes a gyozelemre is!!!!
2010. december 03. 17:14
Én sem hinném hogy fognak egymás ellen párbajozni, ámbár ki tudja, semmi nincs kizárva. Ha mégis ere kerülne a sor akkor győzőn a jobbik
Mondjuk mindketten jók, szóval reméljük nem fog erre sor kerülni
2010. december 03. 20:08
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Már alig várom a pillanatot hogy párbajozzanak! Micsoda feszültség, micsoda dráma! Múlt héten is reménykedtem hogy ők fognak, dehát sajnos nem:( *sóhaj*
xDxDxD
xDxDxD
2010. december 04. 12:22
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
én mind2 nekszukolok 

2010. december 04. 23:00
|
|
flóó.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 138605 offline
|
baszki.Hogy lehetett képes az RTL ekkora aljasságra..higgyétek el ezt direkt így tervezték!Úristen Csaba még az előadás közben is elsírta magát.:SÚgy sajnáltam mindkettőjüket.Báár Tomin nem látszott annyira az elkeseredettség,dee ezzel semmi rosszra nem céloztam.MInd2 imádom és biztos vagyok benne, hogy Tomit nem most láttuk utoljára.
2010. december 05. 16:32
|
Ninetta1121új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 139557 offline
|
Nagyon sajnálom hogy nekik kellett párbajozni és Tominak kellett hazamennie 
sztem a Vecának kellett volna hazamennie
Csaba olyan szép számot énekelt
olyan Szívhez szóló volt!!
Én még kicsit könnyeztem is!!:/
sztem a Vecának kellett volna hazamennie
Csaba olyan szép számot énekelt
olyan Szívhez szóló volt!!
Én még kicsit könnyeztem is!!:/
2010. december 06. 15:01
|
|
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline
|
Az jó!
..x)
2010. december 06. 15:29
Hát nem lehetett nekik könnyű,mikor egymás ellen kellett párbajozniuk. Minden esetre az látszott,hogy mind a ketten beleadtak mindent és ez azért szép volt.
Azt viszont én is valószínűnek tartom,hogy direkt így csinálták,hogy párbajozniuk kelljen.
Azt viszont én is valószínűnek tartom,hogy direkt így csinálták,hogy párbajozniuk kelljen.
2010. december 06. 16:10
|
Ninetta1121új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 139557 offline
|
KÖNNYEK NÉLKÜL NEM LEHETETT VÉGIG NÉZNI!
A TESTVÉRI SZERET MINTAKÉPEI!!!!
GRATULÁLOK A SZÜLŐKNEK, HOGY
ILYEN CSODÁLATOS EMBEREKET NEVELTEK!
Egyszerűen imádni való Csaba
És nem csak a külseje miatt.. a hangja is eszméletlen jó.. 
Gyönyörű....és bebizonyította, hogy igen is csupa szív. Ha valaki így tud énekelni a testvéréért, az nem kérdés számomra, hogy lelkileg tiszta. Megható volt! Drukkolok...Tomi hangja más...csodás hang az övé
Csabi karakteresebb, Tomi lágyabb. Ez kell!! MIndkettő kell!
A TESTVÉRI SZERET MINTAKÉPEI!!!!
GRATULÁLOK A SZÜLŐKNEK, HOGY
ILYEN CSODÁLATOS EMBEREKET NEVELTEK!
Egyszerűen imádni való Csaba
Gyönyörű....és bebizonyította, hogy igen is csupa szív. Ha valaki így tud énekelni a testvéréért, az nem kérdés számomra, hogy lelkileg tiszta. Megható volt! Drukkolok...Tomi hangja más...csodás hang az övé
2010. december 06. 16:32
Szegények, nagyon rossz volt hogy nekik kellett párbajozniuk. Nagyon jó testvérek és mind a ketten tehetségesek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: