A Vastag testvérek nem aláznák meg egymást
2010. december 02. 19:11
Én őszintén bevallva megnéznék egy testvérharcot, vajon ki jönne ki belőle győztesen?
2010. december 02. 19:16
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (minilivi @ 2010.12.02. 19:08)
Szerintem egy testvérpárbaj Tomi produkcióján mindenképp gyengítene. Egyszer nyilatkozta, hogy ő még fiatal, előtte az élet, Csabának pedig ez az utolsó lehetősége. Ebből gondolom, hogy azért jobban aggódna a tesóért, minthogy a saját előadásával foglalkozzon, bár ez Csabinál is előfordulhat, így ha nem is szándékosan, de lehet gyengébb produkciót nyújtanának. Na de ne kerüljön erre sor. 
Szerintem akaratlanul is mindkettőjüket megviselné egy testvérpárbaj. Ha a produkciójukon talán nem is látszana, azért lelkileg biztosan sokat kivenne belőlük. Látszik, hogy nagyon fontosak egymásnak. A múltkor, mikor Tomi párbajozott Csabi megkönnyezte (bár korábban Nikolast is). Látszott, hogy nagyon aggódik a testvéréért. Tomi pedig amiatt is rosszul érezné magát, ha Csabi miatta esne ki. Bár a karrierje miatt szerintem már nem kell aggódnia, mert az ismertséget sikerült megszereznie és biztosan nem tűnik el, hiszen korábban is ismerték csak sokkal szűkebb körben, de most végre az egész országnak megmutathatta tehetségét. Azért remélem nem kell majd párbajozniuk.
2010. december 02. 19:27
|
|
Zsóófiii96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 136963 offline
|
Cukik
2010. december 02. 19:34
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
ők a legjobbak ♥
hajrá Vastag tesók
hajrá Vastag tesók
2010. december 02. 19:45
Én nagyon remélem, hogy nem kerül köztük párbajra a sor. Mindketten szuperek, nem tudnék pont köztük dönteni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: