Rob Zombie
2010. december 02. 13:07
2011. szeptember 03. 19:42
Idézet (Long Fart @ 2011.09.02. 22:45)
-- legjobb *-*
Öhh.. ez mitől háttér?
Sőt, ez egy LQ kép..aminek szerintem nagyon nem itt a helye.
Elnézést az OFF-ért.
2011. szeptember 09. 14:34
|
|
Long Fartvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 152383 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.03. 19:42)
Öhh.. ez mitől háttér?
Elnézést az OFF-ért.
Elnézést az OFF-ért.
Ez az köss még belém -.-"" és még én nem hagylak békén -.-" szánalom és röhej... de amm azt hittem velem minden nemű kapcsolatot meg akarsz szakítani, és ha ez így lenne, örülnél annak, hogy blokkolás miatt nem írhatunk egymásnak PM-et és nem kritizálnál máshol ahol tudsz. Ez nem kicsit ellentmondásos... nem veszed észre milyen szánalmas vagy.
de amm mintha nem lehetne hozzászólni a topikhoz azzal, hogy melyik a kedvenc albumod, mert én ezt tettem és tudtommal szabad -.-" még te mondtad, hogy azt akarod tűnjünk el az életedből... akkor mégis MÉRT NEM HAGYSZ MÁR BÉKÉN!!?? -.-" erre se akarok választ! csak HAGYJÁL MÁR BÉKÉN VÉGRE!!!
2011. szeptember 19. 17:26
Idézet (Long Fart @ 2011.09.09. 14:34)
de amm mintha nem lehetne hozzászólni a topikhoz azzal, hogy melyik a kedvenc albumod, mert én ezt tettem és tudtommal szabad -.-" még te mondtad, hogy azt akarod tűnjünk el az életedből... akkor mégis MÉRT NEM HAGYSZ MÁR BÉKÉN!!?? -.-" erre se akarok választ! csak HAGYJÁL MÁR BÉKÉN VÉGRE!!!
Te ezt nagyon túlzásba viszed. Én nem személyeskedni akartam veled, csak megmondtam, hogy egy Low Quality képnek nem egy High Quality háttérképek topikban lenne a helye, lol. Semmi személyes utalást nem csempésztem a hozzászólásomba, tagtól függetlenül írtam, amit írtam - ergó, nem ellened irányult a hozzászólásom.
És nem, ez a topik nem arra készült, hogy itt személyeskedjünk és OFF-oljunk egymásnak, és nem is arra, hogy megmondjuk, hogy melyik a kedvenc RZ albumunk, hanem hogy háttérképeket töltsünk fel egy igazán tehetséges és remek előadóról. Pont.
Na de hogy ez se egy full OFF komi legyen, hoztam pár 1024x768px méretű hátteret.
2011. szeptember 22. 19:16
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 152383 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.19. 17:26)
Te ezt nagyon túlzásba viszed. Én nem személyeskedni akartam veled, csak megmondtam, hogy egy Low Quality képnek nem egy High Quality háttérképek topikban lenne a helye, lol. Semmi személyes utalást nem csempésztem a hozzászólásomba, tagtól függetlenül írtam, amit írtam - ergó, nem ellened irányult a hozzászólásom.
És nem, ez a topik nem arra készült, hogy itt személyeskedjünk és OFF-oljunk egymásnak, és nem is arra, hogy megmondjuk, hogy melyik a kedvenc RZ albumunk, hanem hogy háttérképeket töltsünk fel egy igazán tehetséges és remek előadóról. Pont.
Na de hogy ez se egy full OFF komi legyen, hoztam pár 1024x768px méretű hátteret.
Oké rendben én ezt értem, és amm én sem szeretném hogy a beszélgetésünkel legyen tele ez a topik, de figyelj ha jól emlékszem te igyekszel minden nemű kapcsolatot megszakítani velem... és ezen nem ez látszott. Én igyekszem minél kevesebb tudomást venni rólad. Elhiszem, hogy nem ellenem szóltál, de szeretnélek elfelejteni és ha én próbállak elfelejteni akkor azt tőled is elvárnám, elvégre te akartad először hogy lépjünk ki egymás életéből. Akkor légyszives ehhez tartsd magad. kössz
2011. szeptember 24. 16:12
Idézet (Long Fart @ 2011.09.22. 19:16)
Oké rendben én ezt értem, és amm én sem szeretném hogy a beszélgetésünkel legyen tele ez a topik, de figyelj ha jól emlékszem te igyekszel minden nemű kapcsolatot megszakítani velem... és ezen nem ez látszott. Én igyekszem minél kevesebb tudomást venni rólad. Elhiszem, hogy nem ellenem szóltál, de szeretnélek elfelejteni és ha én próbállak elfelejteni akkor azt tőled is elvárnám, elvégre te akartad először hogy lépjünk ki egymás életéből. Akkor légyszives ehhez tartsd magad. kössz
Szerintem te nem érted a lényeget.
Én nem azért írtam ide, és nem azért válaszoltam a hozzászólásodra, hogy téged ócsároljalak. Nem miattad szóltam hozzá a topikhoz. Úgy írtam neked, mint ahogy bármilyen más tagnak írtam volna. Nem számít a személyes háttér. Ha ostobaságot csináltál, akkor rád szólok, pont. Ugyanúgy, mint ahogy egy másik tagra is rászóltam volna, ha ezt tette volna. Ez nem kapcsolat létesítés vagy az életedbe taposás - vedd úgy, hogy csak egy teljesen random felhasználó voltam egy fórumon.
Nem fogom azért magamban tartani a véleményem, csak mert te nem akarsz engem látni. Ezen az alapon ne szóljak hozzá egy cikkhez sem, amihez te már hozzászóltál?
Ha zavar a jelenlétem, nem kell elolvasni a kommentemet vagy nem kell rá reagálni és kész.
Oké, részemről vége a vitának és az off-olásnak.
2011. szeptember 26. 21:44
|
|
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.24. 16:12)
Szerintem te nem érted a lényeget.
Én nem azért írtam ide, és nem azért válaszoltam a hozzászólásodra, hogy téged ócsároljalak. Nem miattad szóltam hozzá a topikhoz. Úgy írtam neked, mint ahogy bármilyen más tagnak írtam volna. Nem számít a személyes háttér. Ha ostobaságot csináltál, akkor rád szólok, pont. Ugyanúgy, mint ahogy egy másik tagra is rászóltam volna, ha ezt tette volna. Ez nem kapcsolat létesítés vagy az életedbe taposás - vedd úgy, hogy csak egy teljesen random felhasználó voltam egy fórumon.
Nem fogom azért magamban tartani a véleményem, csak mert te nem akarsz engem látni. Ezen az alapon ne szóljak hozzá egy cikkhez sem, amihez te már hozzászóltál?
Ha zavar a jelenlétem, nem kell elolvasni a kommentemet vagy nem kell rá reagálni és kész.
basszus... már bocs de te mit olvasol?? MIT OLVASOL??? leírod még egyszer ugyan azt.. mintha nem is aztlátnád ami én leírtam... -.- megmondtam azt is hogy NEM KELL VÁLASZ csak hagyj!!! most ez mire volt jó? már bocs de ez rohadt átlátszó o.O olvasd már el NORMÁLISAN hogy mit írtam és ha már amúgy is válaszolsz, amit nem kéne, akkor legalább úgy mint aki elolvasta amit írtam... ne kezd ezt megint oké? KÖSSZ.. ENNYI.. KÉSZ... VÉGE!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.

3 felhasználónak tetszik: