Starity

James & Oliver Phelps twitter képek

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 02. 16:08 #21
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Én is nagyon megnézném őket más szerepben... James Bond hmmm jó lenne : ) tuti megnézném...
2010. december 02. 16:35 #22
- törölt felhasználó -    
Úgy látom még egyikőtök sem látta őket más projektben. Akit érdekel, vessen egy pillantást ide. Az én régi oldalam, ismétlem régi, szóval nem önreklám. Az oldal már nem működik de a galériát nem akartam kihajítani az ablakon, túl sok munkám volt benne.
2 felhasználónak tetszik: AdamLambertrulz, RoseAnn
2010. december 02. 18:33 #23
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 16:35)
Úgy látom még egyikőtök sem látta őket más projektben. Akit érdekel, vessen egy pillantást ide. Az én régi oldalam, ismétlem régi, szóval nem önreklám. Az oldal már nem működik de a galériát nem akartam kihajítani az ablakon, túl sok munkám volt benne.

Hű ezek a képek kincset érnek! Köszi! wub.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, AdamLambertrulz
2010. december 02. 18:44 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.02. 18:33)
Hű ezek a képek kincset érnek! Köszi!  wub.gif

Nincs mit smileeee.gif
Nézelődj vagy kérdezz nyugodtan, én a Phelpsizmus szakértője vagyok biggrin.gif
Most feltöltök két képet, szintén twitterről, még tavaly Decemberből.
James kiment az udvarra havat lapátolni, és mindet betolta Oliver ajtaja elé. Fél óra hossza múlva mit lát James az ajtaja előtt? Oliver visszatolta hozzá a havat nevet2.gif

Első képen Oliver házának ajtója, másodikon James házának az ajtója látszik biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: RoseAnn, AdamLambertrulz, MycySmiley
2010. december 10. 09:25 #25
AdamLambertrulz
AdamLambertrulz
Mrs. Nobody

StátuszEzek a rockfüggők. Ezek a csendfóbiások.
Hozzászólás: 535
Csatolások: 0
Azonosító: 131590
Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 18:44)
Nincs mit  smileeee.gif 
Nézelődj vagy kérdezz nyugodtan, én a Phelpsizmus szakértője vagyok  biggrin.gif 
Most feltöltök két képet, szintén twitterről, még tavaly Decemberből. 
James kiment az udvarra havat lapátolni, és mindet betolta Oliver ajtaja elé. Fél óra hossza múlva mit lát James az ajtaja előtt? Oliver visszatolta hozzá a havat nevet2.gif
Első képen Oliver házának ajtója, másodikon James házának az ajtója látszik  biggrin.gif

_nevet.gif Jó tudni, hogy nem nőttek fel.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 10. 09:27 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (AdamLambertrulz @ 2010.12.10. 09:25)
_nevet.gif Jó tudni, hogy nem nőttek fel.

Szerintem soha nem fognak rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: AdamLambertrulz, MycySmiley
2010. december 10. 12:01 #27
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 09:27)
Szerintem soha nem fognak  rohog.gif

De jobb is így! Kellenek ilyen emberek... Az én iker ismerőseim akikről egyszer meséltem egyébként viselkedésre tök olyanok mint ők, ill inkább mint a Weasley ikrek... Az egyikőjük nemrég mondta nekem, h nyit egy cukorkaboltot a plázában... Egyből a varázsvicc bolt jutott eszembe az abszolúton... : )
3 felhasználónak tetszik: kateblock, AdamLambertrulz, MycySmiley
2010. december 10. 12:09 #28
AdamLambertrulz
AdamLambertrulz
Mrs. Nobody

Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 12:01)
De jobb is így! Kellenek ilyen emberek... Az én iker ismerőseim akikről egyszer meséltem egyébként viselkedésre tök olyanok mint ők, ill inkább mint a Weasley ikrek... Az egyikőjük nemrég mondta nekem, h nyit egy cukorkaboltot a plázában... Egyből a varázsvicc bolt jutott eszembe az abszolúton... : )

Igen, kellenek ilyen optimisták. Ha az egyikőjüknek rossz kedve van, akkor felvidítja a másik. smileeee.gif
Amúgy nekem is van ikertestvérem. Gondolom fiúk között azért más a viszony (igaz nem tudom semmire sem alapozni a kijelentésemet, mert egy fiú ikerpárt sem ismerek).
Az eddigiek alapján nagyon jóban vannak egymással, kívánom nekik, hogy mindig így legyen. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, MycySmiley
2010. december 10. 12:19 #29
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (AdamLambertrulz @ 2010.12.10. 12:09)
Igen, kellenek ilyen optimisták. Ha az egyikőjüknek rossz kedve van, akkor felvidítja a másik. smileeee.gif 
Amúgy nekem is van ikertestvérem. Gondolom fiúk között azért más a viszony (igaz nem tudom semmire sem alapozni a kijelentésemet, mert egy fiú ikerpárt sem ismerek).
Az eddigiek alapján nagyon jóban vannak egymással, kívánom nekik, hogy mindig így legyen.  smileeee.gif

Az én húgom másfél évvel fiatalabb nálam és néha mi is olyanok vagyunk mint az ikrek de ez csak viselkedésben nyilvánul meg... Nyilván a kevés korkülönbség miatt van...

Én nagyon örülök annak, h ennyire jóba vannak, mert nekem a család a legfontosabb és sajnos sokszor olyan is előfordul, h a testvérek amikor elválnak útjaik nem tartják már tovább a kapcsolatot... Számomra ez elképzelhetetlen...
1 felhasználónak tetszik: MycySmiley
2010. december 10. 12:27 #30
AdamLambertrulz
AdamLambertrulz
Mrs. Nobody

Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 12:19)
Az én húgom másfél évvel fiatalabb nálam és néha mi is olyanok vagyunk mint az ikrek de ez csak viselkedésben nyilvánul meg... Nyilván a kevés korkülönbség miatt van...
Én nagyon örülök annak, h ennyire jóba vannak, mert nekem a család a legfontosabb és sajnos sokszor olyan is előfordul, h a testvérek amikor elválnak útjaik nem tartják már tovább a kapcsolatot... Számomra ez elképzelhetetlen...

Sajnos előfordul. sad.gif Én most kezdtem a középiskolát, a tesóm pedig elment kollégiumba, de máris észrevettem mennyire hiányzik, most hogy már nem lehetünk minden percben együtt. Ha hétvégénként hazajön persze mesélünk egymásnak (pontosabban én figyelmesen hallgatok, ő beszél... rolleyes.gif ).
2010. december 10. 12:37 #31
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (AdamLambertrulz @ 2010.12.10. 12:27)
Sajnos előfordul. sad.gif Én most kezdtem a középiskolát, a tesóm pedig elment kollégiumba, de máris észrevettem mennyire hiányzik, most hogy már nem lehetünk minden percben együtt. Ha hétvégénként hazajön persze mesélünk egymásnak (pontosabban én figyelmesen hallgatok, ő beszél... rolleyes.gif ).

Igen... nálunk meg mióta "felnőttünk" azóta van ez... Más suli, más barátok és persze a pasi téma... sosincs otthon, mert a barátjánál van...
Lehet, h elköltözünk otthonról azt csináljuk mint Oliverék... egymás mellett laknak : )
2010. december 10. 12:43 #32
AdamLambertrulz
AdamLambertrulz
Mrs. Nobody

Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 12:37)
Igen... nálunk meg mióta "felnőttünk" azóta van ez... Más suli, más barátok és persze a pasi téma... sosincs otthon, mert a barátjánál van... 
Lehet, h elköltözünk otthonról azt csináljuk mint Oliverék... egymás mellett laknak : )

Jó ötlet, lehet, hogy beválik. thumbsup.gif
Jó lenne majd a testvéremmel is egymás mellett lakni, de az még nem most lesz.
1 felhasználónak tetszik: RoseAnn
2010. december 10. 13:07 #33
- törölt felhasználó -    
Nekem úgy tűnik, hogy igyekeznek megtartani egymást közt a kellő távolságot, még akkor is, ha az csak egy ház vagy két fal.
Még élek nem felejtem el James-nek azt a tweetjét, amikor azt írta ki, hogy nem volt otthon só. És a mondat végére belinkelte Oliver twitter felhasználó nevét. Először nem értettem, hogy miért, de mikor láttam, hogy ikerházban laknak, leesett biggrin.gif
2010. december 10. 13:12 #34
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 13:07)
Nekem úgy tűnik, hogy igyekeznek megtartani egymást közt a kellő távolságot, még akkor is, ha az csak egy ház vagy két fal.
Még élek nem felejtem el James-nek azt a tweetjét, amikor azt írta ki, hogy nem volt otthon só. És a mondat végére belinkelte Oliver twitter felhasználó nevét. Először nem értettem, hogy miért, de mikor láttam, hogy ikerházban laknak, leesett  biggrin.gif

Jaj ez nagyon aranyos... Pont az ilyenekért szeretem annyira őket!
3 felhasználónak tetszik: kateblock, AdamLambertrulz, MycySmiley
2010. december 10. 13:21 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 13:12)
Jaj ez nagyon aranyos... Pont az ilyenekért szeretem annyira őket!

Azért mert ilyen aranyosak vagy azért mert követik a technológiát és talán lusták átmenni a másikhoz, hogy sót kérjenek? biggrin.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: AdamLambertrulz
2010. december 10. 13:45 #36
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 13:21)
Azért mert ilyen aranyosak vagy azért mert követik a technológiát és talán lusták átmenni a másikhoz, hogy sót kérjenek?  biggrin.gif  smileeee.gif

öööö azért mert ilyen aranyosak, de egyébként a második is... Hugommal is szoktunk msn-ezni, vagy facebook-on üzengetni egymásnak úgy, h csak a másik szobába van és nem messzebb... : )
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Dancsy, MycySmiley
2010. december 10. 13:49 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 13:45)
öööö azért mert ilyen aranyosak, de egyébként a második is... Hugommal is szoktunk msn-ezni, vagy facebook-on üzengetni egymásnak úgy, h csak a másik szobába van és nem messzebb... : )

Én is írok a hugomnak facebookon, hogy jöjjön át vagy ne énekeljen biggrin.gif
Ebből is látszik, hogy olyanok mint mi. Legalább nem tartanak embert aki főz meg takarít rájuk smileeee.gif
2010. december 10. 13:55 #38
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 13:49)
Én is írok a hugomnak facebookon, hogy jöjjön át vagy ne énekeljen  biggrin.gif 
Ebből is látszik, hogy olyanok mint mi. Legalább nem tartanak embert aki főz meg takarít rájuk  smileeee.gif

Igen és ez tök jó!
2010. december 10. 14:09 #39
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Egyébként ennek van jó oldala is, h mindent a twitterre írogatnak, mert így többet tudunk meg róluk...

És ha véletlen úgy hozza a sors, h pont közelükbe költözünk és megint elfogy a só akkor megelőzhetjük Olivert és vihetünk mi magunk sót... Persze ha van otthon... : )
4 felhasználónak tetszik: kateblock, Dancsy, AdamLambertrulz, MycySmiley
2010. december 10. 14:35 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 14:09)
Egyébként ennek van jó oldala is, h mindent a twitterre írogatnak, mert így többet tudunk meg róluk...

Sokat lehet megtudni róluk twitteren keresztül smileeee.gif
Még többet lehetne ha válaszolnának a kérdéseimre sad.gif Nem írogatok nekik állandóan csak néha kérdezek, ha valami eszembe jut. Egyszer már kaptam mindkettőjüktől választ de mostanában sok olyan embernek is válaszolnak, akinek semmi kérdése sincs, csak annyit írnak nekik, hogy 'válaszolj vissza légyszíves' vagy 'szerintem szexi vagy' de az én értelmes és filmes kérdéseimre valamiért nem válaszolnak. Megértem, hogy sokan írnak nekik, de a 'szerelmes vagyok beléd' tweetek helyett akár választhatnák az én tweetemet, nem? blush.gif unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: AdamLambertrulz, MycySmiley
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok