James & Oliver Phelps twitter képek
2010. december 02. 18:33
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 16:35)
Úgy látom még egyikőtök sem látta őket más projektben. Akit érdekel, vessen egy pillantást ide. Az én régi oldalam, ismétlem régi, szóval nem önreklám. Az oldal már nem működik de a galériát nem akartam kihajítani az ablakon, túl sok munkám volt benne.
Hű ezek a képek kincset érnek! Köszi!
2010. december 02. 18:44
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.02. 18:33)
Hű ezek a képek kincset érnek! Köszi! 
Nincs mit
Nézelődj vagy kérdezz nyugodtan, én a Phelpsizmus szakértője vagyok
Most feltöltök két képet, szintén twitterről, még tavaly Decemberből.
James kiment az udvarra havat lapátolni, és mindet betolta Oliver ajtaja elé. Fél óra hossza múlva mit lát James az ajtaja előtt? Oliver visszatolta hozzá a havat
Első képen Oliver házának ajtója, másodikon James házának az ajtója látszik
2010. december 10. 09:25
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 18:44)
Nincs mit
James kiment az udvarra havat lapátolni, és mindet betolta Oliver ajtaja elé. Fél óra hossza múlva mit lát James az ajtaja előtt? Oliver visszatolta hozzá a havat
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. december 10. 09:27
Idézet (AdamLambertrulz @ 2010.12.10. 09:25)
Szerintem soha nem fognak
2010. december 10. 12:01
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 09:27)
Szerintem soha nem fognak 
De jobb is így! Kellenek ilyen emberek... Az én iker ismerőseim akikről egyszer meséltem egyébként viselkedésre tök olyanok mint ők, ill inkább mint a Weasley ikrek... Az egyikőjük nemrég mondta nekem, h nyit egy cukorkaboltot a plázában... Egyből a varázsvicc bolt jutott eszembe az abszolúton... : )
2010. december 10. 12:09
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 12:01)
De jobb is így! Kellenek ilyen emberek... Az én iker ismerőseim akikről egyszer meséltem egyébként viselkedésre tök olyanok mint ők, ill inkább mint a Weasley ikrek... Az egyikőjük nemrég mondta nekem, h nyit egy cukorkaboltot a plázában... Egyből a varázsvicc bolt jutott eszembe az abszolúton... : )
Igen, kellenek ilyen optimisták. Ha az egyikőjüknek rossz kedve van, akkor felvidítja a másik.
Amúgy nekem is van ikertestvérem. Gondolom fiúk között azért más a viszony (igaz nem tudom semmire sem alapozni a kijelentésemet, mert egy fiú ikerpárt sem ismerek).
Az eddigiek alapján nagyon jóban vannak egymással, kívánom nekik, hogy mindig így legyen.
2010. december 10. 12:19
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (AdamLambertrulz @ 2010.12.10. 12:09)
Igen, kellenek ilyen optimisták. Ha az egyikőjüknek rossz kedve van, akkor felvidítja a másik.
Amúgy nekem is van ikertestvérem. Gondolom fiúk között azért más a viszony (igaz nem tudom semmire sem alapozni a kijelentésemet, mert egy fiú ikerpárt sem ismerek).
Az eddigiek alapján nagyon jóban vannak egymással, kívánom nekik, hogy mindig így legyen.
Az én húgom másfél évvel fiatalabb nálam és néha mi is olyanok vagyunk mint az ikrek de ez csak viselkedésben nyilvánul meg... Nyilván a kevés korkülönbség miatt van...
Én nagyon örülök annak, h ennyire jóba vannak, mert nekem a család a legfontosabb és sajnos sokszor olyan is előfordul, h a testvérek amikor elválnak útjaik nem tartják már tovább a kapcsolatot... Számomra ez elképzelhetetlen...
MycySmiley
2010. december 10. 12:27
|
|
|
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 12:19)
Az én húgom másfél évvel fiatalabb nálam és néha mi is olyanok vagyunk mint az ikrek de ez csak viselkedésben nyilvánul meg... Nyilván a kevés korkülönbség miatt van...
Én nagyon örülök annak, h ennyire jóba vannak, mert nekem a család a legfontosabb és sajnos sokszor olyan is előfordul, h a testvérek amikor elválnak útjaik nem tartják már tovább a kapcsolatot... Számomra ez elképzelhetetlen...
Sajnos előfordul.
2010. december 10. 12:37
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (AdamLambertrulz @ 2010.12.10. 12:27)
Sajnos előfordul.
Én most kezdtem a középiskolát, a tesóm pedig elment kollégiumba, de máris észrevettem mennyire hiányzik, most hogy már nem lehetünk minden percben együtt. Ha hétvégénként hazajön persze mesélünk egymásnak (pontosabban én figyelmesen hallgatok, ő beszél...
).
Igen... nálunk meg mióta "felnőttünk" azóta van ez... Más suli, más barátok és persze a pasi téma... sosincs otthon, mert a barátjánál van...
Lehet, h elköltözünk otthonról azt csináljuk mint Oliverék... egymás mellett laknak : )
kateblock
2010. december 10. 12:43
|
|
|
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 12:37)
Igen... nálunk meg mióta "felnőttünk" azóta van ez... Más suli, más barátok és persze a pasi téma... sosincs otthon, mert a barátjánál van...
Lehet, h elköltözünk otthonról azt csináljuk mint Oliverék... egymás mellett laknak : )
Jó ötlet, lehet, hogy beválik.
Jó lenne majd a testvéremmel is egymás mellett lakni, de az még nem most lesz.
RoseAnn
2010. december 10. 13:07
Nekem úgy tűnik, hogy igyekeznek megtartani egymást közt a kellő távolságot, még akkor is, ha az csak egy ház vagy két fal.
Még élek nem felejtem el James-nek azt a tweetjét, amikor azt írta ki, hogy nem volt otthon só. És a mondat végére belinkelte Oliver twitter felhasználó nevét. Először nem értettem, hogy miért, de mikor láttam, hogy ikerházban laknak, leesett
Még élek nem felejtem el James-nek azt a tweetjét, amikor azt írta ki, hogy nem volt otthon só. És a mondat végére belinkelte Oliver twitter felhasználó nevét. Először nem értettem, hogy miért, de mikor láttam, hogy ikerházban laknak, leesett
2010. december 10. 13:12
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 13:07)
Nekem úgy tűnik, hogy igyekeznek megtartani egymást közt a kellő távolságot, még akkor is, ha az csak egy ház vagy két fal.
Jaj ez nagyon aranyos... Pont az ilyenekért szeretem annyira őket!
2010. december 10. 13:21
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 13:12)
Jaj ez nagyon aranyos... Pont az ilyenekért szeretem annyira őket!
Azért mert ilyen aranyosak vagy azért mert követik a technológiát és talán lusták átmenni a másikhoz, hogy sót kérjenek?
AdamLambertrulz
2010. december 10. 13:45
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 13:21)
Azért mert ilyen aranyosak vagy azért mert követik a technológiát és talán lusták átmenni a másikhoz, hogy sót kérjenek?

öööö azért mert ilyen aranyosak, de egyébként a második is... Hugommal is szoktunk msn-ezni, vagy facebook-on üzengetni egymásnak úgy, h csak a másik szobába van és nem messzebb... : )
2010. december 10. 13:49
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 13:45)
öööö azért mert ilyen aranyosak, de egyébként a második is... Hugommal is szoktunk msn-ezni, vagy facebook-on üzengetni egymásnak úgy, h csak a másik szobába van és nem messzebb... : )
Én is írok a hugomnak facebookon, hogy jöjjön át vagy ne énekeljen
Ebből is látszik, hogy olyanok mint mi. Legalább nem tartanak embert aki főz meg takarít rájuk
2010. december 10. 13:55
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 13:49)
Én is írok a hugomnak facebookon, hogy jöjjön át vagy ne énekeljen
Ebből is látszik, hogy olyanok mint mi. Legalább nem tartanak embert aki főz meg takarít rájuk
Igen és ez tök jó!
kateblock
2010. december 10. 14:09
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Egyébként ennek van jó oldala is, h mindent a twitterre írogatnak, mert így többet tudunk meg róluk...
És ha véletlen úgy hozza a sors, h pont közelükbe költözünk és megint elfogy a só akkor megelőzhetjük Olivert és vihetünk mi magunk sót... Persze ha van otthon... : )
És ha véletlen úgy hozza a sors, h pont közelükbe költözünk és megint elfogy a só akkor megelőzhetjük Olivert és vihetünk mi magunk sót... Persze ha van otthon... : )
2010. december 10. 14:35
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.10. 14:09)
Egyébként ennek van jó oldala is, h mindent a twitterre írogatnak, mert így többet tudunk meg róluk...
Sokat lehet megtudni róluk twitteren keresztül
Még többet lehetne ha válaszolnának a kérdéseimre
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.