Lady Gaga meghalt, kislemeze februárban jön
2010. december 01. 20:31
|
|
termintor98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 139880 offline
|
az kemény
2010. december 01. 20:39
Már kezdtem aggódni hogy igaz a hír! Lady Gaga meghalt? MOndom magamban az lehetlen! De elolvastam a cikket és megnyugodtam! (vigyorgó arc) Ő a mi Gagánk!Most is az ALjendro-t hallgatom! Am várom a Born this way-t is meg a kislemezt is!
2010. december 01. 23:20
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
majdnem szívrohamot kaptam :S
2010. december 02. 08:45
|
|
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline
|
úr isten XD
2010. december 02. 13:56
A cím tényleg megtévesztő,a cikk viszont jó. Gaga-t imádom,ez nagyon rendes volt tőle,Alexander weblapja pedig igazán klassz. Már várom az új albumot és a kislemezt!Különben a fotó is jó,nem teljesen olyan,mint egy halott,de ha belegondolok, Gaga milyen lenne már nem élőként,hát...
2010. december 02. 14:15
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Weronycaaa_69 Weronycaaa_69
Nagyon megijedtem mikor megláttam ezt a címet:Lady Gaga meghalt,... ohmy.gif meg még + a koporsó ...nagyon megujedtem ... hála az égnek h nincsen semmi baja! heart.gif
Liafen te aztán tudod h hogyan lehet megijeszteni egy embert biggrin.gif
Nem a népet akartam megijeszteni, csak ugye így szól a hivatalos kampányhirdetés is.
Nagyon megijedtem mikor megláttam ezt a címet:Lady Gaga meghalt,... ohmy.gif meg még + a koporsó ...nagyon megujedtem ... hála az égnek h nincsen semmi baja! heart.gif
Liafen te aztán tudod h hogyan lehet megijeszteni egy embert biggrin.gif
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: