Lady Gaga meghalt, kislemeze februárban jön
2010. december 01. 18:39
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
az jobb lett volna ha lady gAga halt volna meg..
2010. december 01. 18:43
faxa a cikk naon érdekes grat. már várom a lemezt naon
2010. december 01. 18:44
fúú mikor olvastam a címet megállt bennem a lélegzet
2010. december 01. 18:44
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Idézet (juli és ancsi @ 2010.12.01. 18:39)
az jobb lett volna ha lady gAga halt volna meg..
húú.. most aztán nagyot mondtál! Ezzel csak a Te értelmi szinteted mutatod meg a másoknak, nem a véleményed. Azért az egy picit dúrva, hogy valakinek a halálát kívánod. Előbb gondolkodj és utánna beszélj. Eleve, szerintem senki sem kíváncsi az ilyen, és ehhez hasonló hozzászólásokhoz!
2010. december 01. 18:48
már megijedtem, hogy ténleg, de aztán fellélegeztem
már várom az albumot
2010. december 01. 18:50
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Zyta96
van ahol úgy, van ahol így reklámozzák! a hivatales Keep a Child Alive oldalon az van,hogy "Lady Gaga Is Dead" és ennyi !
van ahol úgy, van ahol így reklámozzák! a hivatales Keep a Child Alive oldalon az van,hogy "Lady Gaga Is Dead" és ennyi !
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: