Menesztették Vágó Istvánt a TV2-től
2010. december 01. 11:59
|
|
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline
|
2010. december 01. 14:02
|
|
dodookacsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 41 Azonosító: 135371 offline
|
Én nem tudom, hogy a tv2 miért próbálkozik annyiszor... De most komolyan, tudtak valaha normális, hosszabb ideig tartó, nem megbukott kvízműsort csinálni? Nem! Na hát akkor meg miért dramatizálják túl? Nekik régebben nagyon jó volt a Megasztár, most már kevésbé, mert Megasztár 1-2-3-4-5, de azért legenda csak egy van... -.-" Nehogymár.
Meg azt sem értem, miért versenyeznek. Jött a BB, erre RTL ValóVilággal folytatta, megcsinálták a Vacsoracsatát, erre jött a Hal a tortán... Volt Szombat esti láz, erre jött Sztárok a jégen (bocs, ha nem időrendben, de nem néztem egyiket sem)...
RTL-en meg kvízműsor, Legyen ön is mill. tök jó volt, hány évig is ment? Jó sokáig... Sikeres volt. Jött a Széf, az is sikeres... De tv2-nek minek, ha annyi próbálkozás után egyik sem jön be? (Leggyengébb láncszem, Párbaj és hasonlók) Nem értem őket. Az egyik csináljon ilyen műsort, a másik másikat... -.-"
Meg azt sem értem, miért versenyeznek. Jött a BB, erre RTL ValóVilággal folytatta, megcsinálták a Vacsoracsatát, erre jött a Hal a tortán... Volt Szombat esti láz, erre jött Sztárok a jégen (bocs, ha nem időrendben, de nem néztem egyiket sem)...
RTL-en meg kvízműsor, Legyen ön is mill. tök jó volt, hány évig is ment? Jó sokáig... Sikeres volt. Jött a Széf, az is sikeres... De tv2-nek minek, ha annyi próbálkozás után egyik sem jön be? (Leggyengébb láncszem, Párbaj és hasonlók) Nem értem őket. Az egyik csináljon ilyen műsort, a másik másikat... -.-"
2010. december 01. 15:29
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Vágót már tényleg "adogatja" egymásnak a két csatorna, de úgy tűnik kezdik megunni az emberek. Hát ez van. Ő sem lesz fiatalabb.
Ez az új kvízműsor csak annyiban különbözik a többitől, hogy megfordították néhány dolognak a sorrendjét. Már nem tudnak semmi újat kitalálni.
Ez az új kvízműsor csak annyiban különbözik a többitől, hogy megfordították néhány dolognak a sorrendjét. Már nem tudnak semmi újat kitalálni.
2010. december 01. 16:22
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
„Tiszteljük és nagyra becsüljük Vágó István televíziós pályafutását, azonban a TV2 műsorterveiben nem szerepel olyan formátum, mely igazán illeszkedne István személyéhez és kvalitásához. Neve ugyan felmerült a hamarosan induló, A 40 milliós játszma című produkciónk kapcsán, de meggyőződésünk, hogy ez a műsor egy más stílusú és dinamikájú műsorvezetőt kíván”
Ez kábé így hangzik, csak nagyon burkoltan fogalmaztak: Mivel Vágó egy bejáratott RTL-es arc, nem kívánjuk őt tovább alkalmazni, a konkurens csatorna botrányánál még jó ötlet volt elmarni. Nem tervezünk vele műsort, mivel a kellő nézettséget nem sikerült hoznia, szóval a TV2 számára érdektelen a további sorsa. Nekünk nem kell, mert nem nyerünk vele az RTL ellen.
Ez kábé így hangzik, csak nagyon burkoltan fogalmaztak: Mivel Vágó egy bejáratott RTL-es arc, nem kívánjuk őt tovább alkalmazni, a konkurens csatorna botrányánál még jó ötlet volt elmarni. Nem tervezünk vele műsort, mivel a kellő nézettséget nem sikerült hoznia, szóval a TV2 számára érdektelen a további sorsa. Nekünk nem kell, mert nem nyerünk vele az RTL ellen.
2010. december 01. 16:34
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Idézet (Liafen @ 2010.12.01. 16:22)
Hmm... hogy ez milyen igaz...
2010. december 01. 17:29
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
elég szánalmas amit a tv2 csinál.. egyébként meg én nem vagyok kibékülve Rákoczi Ferivel a képernyőn. maradjon a rádiózásnál, és ez a 40 milliós játszma is egy rakás kaki..
2010. december 01. 18:32
háát már vágó sem mai csirke xD itt az ideje nyugdíjba vonulni xDD
2010. december 01. 18:50
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Lifannél a pont. teljesen így lehet....
2010. december 02. 20:05
elég pofátlan a TV2,hogy egy olyan közkedvelt embert,mint Vágó István,elmeneszt...
2011. július 21. 18:56
hát így járt. am sztem a legyen ön is milliomos az jó neki.
2011. augusztus 10. 19:33
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Sajnálom hogy Vágó István már nem " szolgálhatja " a Tv2-őt.. pedig a Legyen Ön Is Milliomosban elég jól vezette a műsort
remélem más műsorokban fogom azért még látni
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: